little devil
Νεοφερμένο μέλος
Πάντως δεν κρατάει πολύ το τρελλό ποδοβολητό , λίγο μετά αφού κλείσουν τα φώτα ησυχάζει και κοιμάται κι εκείνος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
little devil
Νεοφερμένο μέλος
Καλώς ήλθες στο MyCat, little devil!
Η συμπεριφορά του είναι πολύ φυσιολογική, εάν σκεφθείς το γεγονός ότι οι γάτες είναι νυκτόβια πλάσματα και τις νύχτες "ξεσαλώνουν"!
Το ίδιο έκανε κι η μεγάλη μου όταν την είχα πρωτοπάρει, που ήταν περίπου στην ηλικία του δικού σου.
Άρχιζε να τρέχει πέρα - δώθε μόλις ετοιμαζόμουν να κοιμηθώ, φούντωνε την ουρά της και μετά από λίγο ηρεμούσε κι ερχόταν στο κρεβάτι.
Απλώς παίζει, δεν είναι ότι αγριεύει με κάτι.
Ένας καλός τρόπος για να το σταματήσει αυτό είναι να παίζετε μαζί της αρκετά πριν πέσετε για ύπνο.
Έτσι θα "χορτάσει" παιχνίδια και θα κουραστεί πιο εύκολα, οπότε μετά θα κοιμηθεί όταν πέσετε κι εσείς για ύπνο.
Εγώ αυτό είχα δοκιμάσει κι είχε αποδώσει.
Εύχομαι να μας συστηθείτε και "επίσημα" με το δικό σας θέμα στην Κατηγορία Οι γάτες μου.![]()
George, ευχαριστώ για το καλοσώρισμα και την άμεση ανταπόκριση στην απορία μου.
Και βέβαια παίζουμε ..."ποδόσφαιρο" στο μπαλκόνι με τον Τίγρη, πριν πάμε για ύπνο. Αλλά ο Τίγρης δεν χορταίνει.΄
'Εχει μεγάλη συσσωρευμένη ενέργεια που δύσκολα εξαντλείται...Αλλά, να σου πω, το χαίρομαι που είναι ζωηρό και υγιές.
Αυτό έχει σημασία και μου αρκεί οτι είναι καλά. Τα υπόλοιπα είναι ..λεπτομέρειες που με βοηθάει και θα εξακολουθήσει
να με βοηθάει το M/C. 'Οσο για την "επίσημη" σύσταση... το παλεύω
Δοκίμασα χτες, αλλά.."χάθηκα", δεν είμαι και τόσοεξοικειωμένη με τις διαδικτυακές σελίδες. Θα προσπαθήσω και τώρα. Πού θα μου πάει? θα το πετύχω! (τι γίνεται εκεί? Λέω την ιστορία του γατουλίνου μου?)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ο smokey μας......οταν ερθει η ωρα να κοιμηθουμε ερχεται στο κρεβατι μας και αρχιζει τα παιχνιδια...δαγκωματα στα ποδια μας και στα χερια μας.Μετα κοιμαται πανω στα μαξιλαρια μας και κατω απο τους λαιμους μας.....κατα την διαρκεια της νυχτας καθε φορα που θελει να αλλαξει πλευρο η σταση πλησιαζει την μουριτσα του στο στομα μας σαν να θελει να μας φιλησει......το κανει πολλες φορες και δεν ησυχαζει εαν δεν τον φιλησουμε και τον κανακεψουμε.Ειναι πολυ γλυκο αλλα κραταει πολυ ωρα και ο μπαμπας μας δεν το θελει αυτο...μια υγρη μυτουλα πανω στα χειλια μας.....τι να κανω???? ειναι 3,5 μηνων και ξερω πως φταιω εγω αλλα δεν θελω να κλεισω την πορτα γιατι μετα θα παει στα κρεβατια των παιδιων ....ΑΧ !!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα Melitsa ! Κι εμένα μου το κάνει αυτό η Μίσι, νιαουρίζει ελαφρά κι έρχεται για μουσουδίτσες για να μας ξυπνήσει. Συνήθως επειδή είμαι μες στον ύπνο μου με γαργαλάει και κάνω ανεπαίσθητη με το χέρι μου και καταλαβαίνει πως δεν θέλω. Έπειτα όταν αρχίζω να συνειδητοποιώ γυρίζω από την άλλη και δεν την αφήνω να πιστεύει πως μπορεί να μας ξυπνά όποτε θέλει. Αυτό το έκανα πάντα. Και δεν έχουμε πρόβλημα μέχρι στιγμής κανένα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Οσο ειχα τον μεγαλο μωρο αντιμετωπιζαμε τα ιδια.Γρηγορα ομως μεγαλωνουν και την κοβουν αυτη την "κακια" συνηθεια με τα παιχνιδια και το δαγκωμα.Επισης μαθαινουν στο ανθρωπινο ωραριο κι αν και η γατα απο την φυση της ειναι νυκτοβιο πλασμα εμενα κοιμουνται οοοοοοοολο το βραδυ. Οταν ειχα τον μεγαλο μου γατουλη μονο και τον σκυλο τα αφηνα και τα δυο στο δωματιο. Ο γατος πανω μας στο κρεβατι και ο σκυλος στο καλαθι του.
Τωρα που υιοθετησαμε και δευτερο γατουλη το βραδυ τα βγαζω εξω απο το δωματιο αλλιως δεν μπορω να κοιμηθω.Ευτυχως δεν γκρινιαζουν!
Μαλλον φταιω εγω....εχω καταντησει να ανταποδιδω τις μουσουδιτσες σαν να ειμαι κι εγω γατουλα.....ισως πρεπει να το σταματησω αυτο.....
elenitsa21
Νεοφερμένο μέλος
Eυχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου.......τωρα ημαστε στο εξοχικο..οταν γυρισουμε Αθηνα θα τον βαλω σε προγραμμα !!!!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
καντου λιγα χαδακια, αλλα μεχρι εκει. οταν θα αποφασιζεις οτι ηρθε η ωρα να σταματησετε, δως του να το καταλαβει! Αρχισε να τον σπρωχνεις ελαφρα, γυρνα του τη πλατη. Θ πηδησει πανω σου, θα σε δαγκωσει αλλα μην του δινεις σημασία. αν χρειαστει κουκουλωσου κ ας τον να παλευει να μπει απο μεσα!!!! Εγω του το εκανα αυτο γ μια εβδομαδα.. Ο δικος μου βεβαια μονο χαδια δεν ηθελε. Τα εκανα αυτα γτ καθε φορα που πηγαινα να κοιμηθω μου εκανε επιθεσεις!! αλλα οσο εβλεπε οτι τον εγραφα κ δεν του εδινα καμια απολυτως σημασια, αρχισε να κοιμαται στα ποδια μας. ωσπου ηρθε το καλοκαιρι κ κοιμαται κατω απο το κρεβατι που εχει δροσια! Μπορεις επίσης να βαλεις ενα καλαθακι διπλα στο κρεβατι σου. Βαζε τον εκει μεσα να κοιμαται απο τη πλευρα σου γ ν σε βλεπει! Σιγα σιγα θ μπει σε σειρα! ο Αρης μου εμενα πλεον κοιμαται απο τις 11 το βραδυ μεχρι τις 8 το πρωι! ζητα κ τη βοηθεια του αντρα σου. να του λεει αυτος ηρεμα κ με βαρια φωνη να κατεβει, κ να τον κατεβαζει απαλα. Τα αρσενικα επιβαλλονται διαφορετικα απο εμας στους γατους απο οσο εχω δει..
"Τα αρσενικα επιβαλλονται διαφορετικα απο εμας στους γατους απο οσο εχω δει.".[/QUOTE]
Μεγάλη αλήθεια

Και όχι μόνο στους γάτους..αλλά και στις γάτες μπορώ να πω..

Πολύ αποτελεσματική βρε παιδί μου η φωνή του άντρα !

Μόλις της πει με τη βαρειά και σταθερή φωνή του "Τέρψη κατέβα κάτω αμέσως!" (όταν βρίσκεται πάνω σε τραπέζι, μπουφέ, ράφια και έχει σηκώσει το πόδι της να δοκιμάσει αν.. πέφτουν τα αντικείμενα
) εκείνη υπακούει αμέσως, ενώ αν είμαι εγώ που δίνω την εντολή...με ψιλο-χοντρο-"γράφει"
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
"Τα αρσενικα επιβαλλονται διαφορετικα απο εμας στους γατους απο οσο εχω δει.".[/QUOTE]
Μεγάλη αλήθεια
Μόλις της πει με τη βαρειά και σταθερή φωνή του "Τέρψη κατέβα κάτω αμέσως!" (όταν βρίσκεται πάνω σε τραπέζι, μπουφέ, ράφια και έχει σηκώσει το πόδι της να δοκιμάσει αν.. πέφτουν τα αντικείμενα) εκείνη υπακούει αμέσως, ενώ αν είμαι εγώ που δίνω την εντολή...με ψιλο-χοντρο-"γράφει"
![]()
Συγνώμη...λίγο άσχετο με το θέμα αλλά δε μπορώ να κρατηθώ...Χαχα!!

Με κάθε μήνυμα που διαβάζω εδώ μέσα, καταλαβαίνω και περισσότερο πόσο διαφορετικά είναι όλα τα γατουμπάκια μεταξύ τους...
Από τα δικά μου μόνο ο Τέσσερα ακούει συνήθως και μόνο εμένα! Τα κορίτσια κάνουν τις αδιάφορες εννοείται στο -τρόπος του λέγειν- μάλωμα όποιος και να τους μιλάει!! Αφού αν μας δώσουν σημασία σε κάποιο "μη" περιμένουμε να δούμε τι θα ζητήσουν και θέλουν να κερδίσουν!!

ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιστεύω ότι το να επιβληθείς δεν έχει να κάνει με το φύλλο αλλά κατά πόσο το έχεις αποφασίσει"Τα αρσενικα επιβαλλονται διαφορετικα απο εμας στους γατους απο οσο εχω δει.".[/QUOTE]
Μεγάλη αλήθεια
Μόλις της πει με τη βαρειά και σταθερή φωνή του "Τέρψη κατέβα κάτω αμέσως!" (όταν βρίσκεται πάνω σε τραπέζι, μπουφέ, ράφια και έχει σηκώσει το πόδι της να δοκιμάσει αν.. πέφτουν τα αντικείμενα) εκείνη υπακούει αμέσως, ενώ αν είμαι εγώ που δίνω την εντολή...με ψιλο-χοντρο-"γράφει"
![]()
.Στο σπίτι μου όταν πήραμε το πρώτο γατάκι μας πριν 13 1/2 χρόνια κι επειδή είμασταν άπειροι και ανίδεοι από γάτες, ο Σπίθας μας"εκπαίδευσε" μια χαρά
.Μια εβδομάδα μετά κοιμόταν ανάμεσα μας και μάλιστα αν δεν είχε αρκετό χώρο μας έσπρωχνε κιόλας.Μεταξύ μας, επειδή μας άρεσε που κοιμόταν μαζί μας δεν προσπαθήσαμε να το αλλάξουμε.Κι έτσι ο Σπίθας τώρα πια μετά από τόσα χρόνια είναι η προέκταση του κρεββατιού μας('οπως όλα τα Σιάμ)
.'Οταν 1 χρόνο μετά η κόρη μας βρήκε κι έφερε την Φοίβη, σκεφτήκαμε ότι θα είναι πολύ να κοιμάται κι αυτή μαζί μας κι αποφασίσαμε να βάλουμε όρους.Οι οποίοι όμως δεν χρειάστηκαν διότι η Φοίβη μας σνόμπαρε και κοιμόταν μόνη της σε όλο το σπίτι εκτός από την κρεββατοκάμαρα
.Τα τελευταία όμως 4 χρόνια περίπου, αποφάσισε να πάρει το αίμα της πίσω και αργά αλλά σταθερά, άρχισε να κοιμάται κι αυτή μαζί μας.Δεν προσπαθήσαμε να την αποτρέψουμε, μιας κι επειδή είναι 12 1/2 χρόνων το θεωρήσαμε ότι της το χρωστούσαμε
.Καταλαβαίνεται λοιπόν τι ύπνο κάνουμε και ποιός κοιμάται καλύτερα
.Ευτυχώς το καλοκαίρι επειδή ζεσταίνονται αραιώνουν κι 'ετσι "ανακαταλαμβάνουμε" το κρεββάτι μας
.Για φανταστείτε εάν και οι άλλες 3 γάτες μας που μεγαλώνουν στο κλιμακοστάσιο,ζούσαν μέσα στο σπίτι.Ούτε ψύλλος στον κόρφο μας

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xαχαχα......ολοι μαζι !!!!!! Σημερα τοποθετησα 2 μαξιλαρακια στα 2 κομοδινα και στην δικη μου πλευρα και στου αντρα μου.Ελπιζω να κοιμηθει εκει...για να δουμε !!!!
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι πολύ περίεργη να δω αν το σχέδιο είχε αποτέλεσμα.......
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.....λοιπον.....αρχικα ξαπλωσε στου αντρα μου το κομοδινο με το μαξιλαρακι και κοιμηθηκε για αρκετη ωρα....μετα ομως ηρθε παλι αναμεσα μας και μαλιστα αναμεσα στα προσωπα μας. Με φιλουσε συνεχεια με την μυτουλα του και μου εκανε κεφαλιες.Στο τελος ξαπλωσε πανω απο το κεφαλι μου μεχρι το πρωι !!!!!! Για να δουμε σημερα ???
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χα χα
.Μεταξύ μας δεν είχα καμμιά αμφιβολία ότι δεν θα πετύχαινε το σχέδιο.Ξεχνάς ότι οι γάτες είναι πολύ επίμονα και υπομονετικά πλάσματα.Με τον ένα η τον άλλο τρόπο πετυχαίνουν σχεδόν πάντα αυτό που θέλουν
Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι έχει πολύ ενδιαφέρων αυτή η αναμέτρηση και περιμένουμε εναγωνίως τον .....νικητή
xontrogato
Νεοφερμένο μέλος
χαχα ολοι τα ιδια περναμε τελικα!!!!!!!!!εγω δουλευω ως αργα τη νυχτα (3,4,5 το πρωι) και ονειρευομαι να γυρισω σπιτι μου και να πεσω σαν τουβλο..αλλλα που τετοια τυχη!αν δεν χαιδεψω το μικρο, να κανουμε αγκαλιτσες και φιλακια δεν εχει υπνο..και φυσικα μετα πρωτο τραπεζι μαξιλαρι! πιστευω οτι αυτη ειναι η πιο ομορφη επαφη με τα ζωα μας...ακομα και αν μας ζαλιζουν το κεφαλι ωρες ωρες..
H αληθεια ειναι πως εμενα δεν με πειραζει που χανω τον υπνο μου .Το ευχαριστιεμαι παρα πολυ .....τα παιδια μου εδεν ειναι πια μωρακια και αυτος ο γατουλης ειναι το νεο μου μωρακι.Ο αντρας μου ομως αν και τον αγαπαει δεν τον θελει στο κρεβατι. Την νυχτα ομως τον εχω πιασει να τον χαιδευει ....♥ Λοιπον αυριο θα σας πω τι θα γινει σημερα το βραδυ .......αν και οπως σας ειπα ημαστε στο εξοχικο μας.Αργοτερα στην Αθηνα ισως θα πρεπει να ειμαι πιο σκληρη στα ορια .....talk to you tomorrow...
xontrogato
Νεοφερμένο μέλος
ok μακαρι να πανε ολα καλα χιχι!
Προχθες ο βραδυ ηρθε στο κρεβατι με διαθεση για παιχνιδια .Ο αντρας μου τον εδιωξε και ο μικρος κοιμηθηκε με τον γιο μου.Τα ξημερωματα ομως ηρθε παλι σε εμας και ζητουσε χαδια και αγκαλιες μονο απο τον αντρα μου και οχι απο εμενα.Χθες το βραδυ κλεισαμε την πορτα και το πρωι με περιμενε εξω απο το δωματιο ,διπλα στην πορτα μας !!!! Ηθελε χαδια και αγκαλιες !!! Τον χαιδευα 20 λεπτα χωρις σταματημο !
xontrogato
Νεοφερμένο μέλος
ωραια μια χαρα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool