Κάνει φασαρία όταν νυχτώσει!

Προχθες ο βραδυ ηρθε στο κρεβατι με διαθεση για παιχνιδια .Ο αντρας μου τον εδιωξε και ο μικρος κοιμηθηκε με τον γιο μου.Τα ξημερωματα ομως ηρθε παλι σε εμας και ζητουσε χαδια και αγκαλιες μονο απο τον αντρα μου και οχι απο εμενα.Χθες το βραδυ κλεισαμε την πορτα και το πρωι με περιμενε εξω απο το δωματιο ,διπλα στην πορτα μας !!!! Ηθελε χαδια και αγκαλιες !!! Τον χαιδευα 20 λεπτα χωρις σταματημο !

Μικρά τερατάκια!Θέλουν μόνο ό,τι τους απαγορεύεις!
Αχ...άναρχα πνεύματα!

Πάντως εάν κλείσατε την πόρτα και έμεινε έξω χωρίς να την γρατζουνάει και να σας ξυπνάει είναι θετικό και ίσως πρέπει να το κάνετε κάθε βράδυ εάν τελικά δε θέλετε να σας ενοχλεί στον ύπνο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Επίθεση σε όλους

καλησπερα σε ολους! αρχικα να πω οτι ειμαι καινουρια εδω και χαιρομαι παρα πολυ που βρηκα ενα τοσο καλα ενημερωμενο φορουμ και μου εχουν λυθει σχεδον ολες οι αποριες που ειχα σαν καινουρια γατομαμα! δευτερον λατρευωωω το παιχνιδι με τη σηκωμενη ραχη και την επιθεση στα κρυφα παιζει να διασκεδαζω πιο πολυ εγω παρα η γατουλα μου βεβαια δεν ειναι τοσο σπλατερ οσο το δικο σας ελενιτσα αν και οταν αρχιζει να κανει βλακειουλες ενα Εεεε με δυνατη και καθαρη φωνη ειναι αρκετο για να την επαναφερει στην ταξη ειδικα μετα την στειρωση εγινε πολυ μπουλουκα!!! :D το προβλημα που εχω εγω ειναι με τον αλητη τον γκριζο γατουλη του αβαταρ που μου το παιζει αθωα περιστερα με πουρπουριτα και χαιδεματα και μολις κλεισω τα ματια μου γινεται το ελα να δεις μεσα στο σπιτι.. γρατζουναει τη θηλυκια και της εχει κανει σημαδι στη μυτουλα της, βγαζει τα κακα του εξω απο την αμμο ανεβαινει στον παγκο πεταει τα παντα κατω ερχεται στο κρεβατι μου πεφτει πανω στο κεφαλι μου και εξαφανιζεται μετα η μου δαγκωνει τα ποδια ετσι ισα ισα για να με ξυπνησει!!! ειναι σαν να εχω αλλο γατι τη μερα και αλλο τη νυχτα λες και δαιμονιζεται το βραδυ! χρειαζομαι γατο εξορκιστη!!!!:confused: ειναι 9 μηνων δεν τον εχω στειρωσει ακομα γιατι δεν εχει δειξει σημαδια οιστρου εκτος αν αυτα ειναι τα δικα του μοναδικα σημαδια:) σορρυ για το κατεβατο:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Επιθετικότητα ενήλικης γάτας

Mailo καλησπέρα! Αυτά που περιγράφεις δεν έχουν να κάνουν με επιθετικότητα, παρά είναι μια πολύ αγαπημένη συνήθεια των γατιών μας! :hehe: Παίζει ο γιόκας σου και μάλιστα το φχαριστιέται! ;) Εντάξει, γρατζουνίτσες στη μυτούλα θα υπάρχουν, δεν είναι κάτι, και τα δικά μου κάνουν καθώς παίζουν! Γενικά δεν βρίσκω κάτι περίεργο στη συμπεριφορά του, όπως μας την περιγράφεις! Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις έιναι να τα κρατάς περισσότερες ώρες ξύπνια την ημέρα, να τα εξαντλείς με παιχνίδι, ώστε να μην έχει τόση ενέργεια το βράδυ! :D

Δεν θα σας πω ψεμματα ,το ζουμε και εμεις αυτο το νταραβερι στο σπιτι μας ,οχι ομως απο παντα. Οταν ηταν ο χαουζ μικρουλης και μοναδικος γατος στο σπιτι ,απλα ερχοταν στο κρεβατι και ξαπλωνε αναμεσα στα ποδια μας. Ποτε πιο πανω απο τα γονατα ,ακομη και 1 συγκεκριμμενη φορα που ,μαλακα μαλακα τον εφερα εγω μεχρι το υψος της μεσης για να τον ακουμπαω λιγο ,ξαναφυγε μονος για "την κατω μπαντα" του κρεβατιου. Οταν ομως ηρθε η Αργουεν ,υπηρξαν τα πρωτα σημαδιακαι μαλιστα με το που κλειναμε τα φωτα και πεφταμε ,ουτε νωριτερα ,ουτε αργοτερα. Απο οταν φεραμε και την Ουλτιαρ ,το μαθαμε για τα καλα. Παρ' ολα αυτα δεν μου συνεβη ποτε πολλα βραδια στη σειρα ,μαλιστα τωρα το χειμωνα φαινεται να το εκοψαν εντελως. Δεν ξερω τι ρολο μπορει να παιζει η εποχη και ο καιρος ,παντως μεχρι και τον Οκτοβριο συνεβαινε καποιες βραδιες με την ισχυ και την διαρκεια του σαματα ,του τρεχαλητου και του "wrestling" ,και πανω στο κρεβατι αλλα και σε ολο το σπιτι ,να διαφερει. Στην αρχη τους εβαζα μια φωνη απο το κρεβατι και μετα περιμενα υπομονετικα ,αλλα τζιφος ,Τις τελευταιες φορες ,απλα σηκωνομουν ,τα μαλωνα και το κοβανε ,ειτε ψιλο ειτε για τα καλα ,αναλογως την ορεξη τους φανταζομαι...
Τωρα πλεον ,ομως ερχονται ολα ,το καθενα με την ωρα του και μας "αγκαλιαζουν" ,ο Χαουζ π.χ. πια λατρευει να κοιμαται αναμεσα στα ποδια μου ,ενω η Ουλ ,αγκαλια με την παλαμη μου. Η Αργουεν ερχεται ,αλλα δεν κολλαει πανω μας. Εμενα παντως δεν με πειραξε ποτε και η Κατερινα μου ,που στην αρχη δεν ηθλε ,δεν της πηρε και πολυ να το συνηθισει.

Πώς κοιμάστε με τις γάτες σας;;;; Η δικιά μου δεν κάθεται με τίποτα ήσυχη, ανεβοκατεβαίνει στο κρεβάτι όλη την ώρα και μου κυνηγάει τα πόδια, έτσι και τα κουνήσω. Τις προάλλες πρέπει να στούκαρε και στις τάβλες κιόλας -και μας ξύπνησε. Μόνο από μεσημέρι έχω καταφέρει να κοιμηθώ μαζί της, που γενικά είναι πιο ήρεμη. Το βράδυ την πιάνει λύσσα..

Χμμμ... Ανάλογα... Άλλες φορές πέφτουν και ξεραίνονται και τα δύο, άλλες φορές ξεσηκώνουν τον τόπο... Νομίζω είναι ανάλογα με τη φάση τους και με το πόσο έχουν παίξει/κουραστεί μες στη μέρα! ;)

Φυσικα και η ηλικια παιζει ρολο. Οσο μικροτερο, τοσο πιο ζωηρουλι! Κουραση πολυ θελει κατα την διαρκεια της ημερας, κατι να ασχολειται! :)

παντα κοιμομασταν ολοι αγκαλια στο μαξιλαρι η πανω στο κεφαλι μου (ιδανικο για τις κρυες νυχτες του χειμωνα) και κατω απο το παπλωμα :P ολα αυτα πριν ενα μηνα (μεσολαβησε και μια μετακομιση δεν ξερω αν εχει σημασια) τωρα ανεβαινουν στο κεφαλαρι του κρεβατιου για να κοιμηθουν και μολις κοιμηθω και γω πηδανε πανω στην κοιλια μου σαν σκηνη απο κατς που βγαζεις νοκ αουτ τον αντιπαλο χαχα ασε τις μυξουλες στη μουρη που μου ριχνουν συχνα πυκνα.... αβα οντως κοιμουνται πολυ την ημερα αλλα οταν προσπαθω να τους ξυπνησω για να παιξουμε με γραφουν και πανε καπου αλλου να κοιμηθουν γενικα νομιζω κανουν οτι γουσταρουν..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back