Κάρμεν

stella160

Νεοφερμένο μέλος

Η stella160 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα.
καλημερα σας τελικα υοθετησα την καρμεν περιμενω την δευτερα τις τελευταιες λεπτομερειες κ τριτη με τεταρτη θα την εχω σπιτι μ.πως θα την κανω να νιωσει ανετα?ηδη στη στην κρεβατοκαμαρα της εφτιαξα την γωνια της θα κοιματε μαζι μ στην αρχη.οσο γιατν αλλη γατουλα ειπα να την παρω λιγο αργοτερα για συνηθησει πρωτα η καρμεν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχεις δει το άρθρο για για την υιοθεσία ενήλικων γατιών; Προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι παραπάνω, εκτός από το να έχεις υπομονή και να πηγαίνεις με το μαλακό ώσπου να προσαρμοστεί. Την είδα χτες και είναι πάρα πολύ γλυκιά και λίγο ντροπαλούλα. Δυστυχώς, η μηχανή μου τα 'φτυσε κάποια στιγμή και δεν μπόρεσα να σου βγάλω φωτογραφίες.:redface: Καλώς να τη δεχτείς, όλα θα πάνε καλά!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς να τα δεχτείς! :)
Είναι μια κούκλα η Κάρμεν!

ετσι κι αλλιως η καρμελιτα εχει συνηθισει να ειναι με παρα πολλα ζωακια μαζι οπως θα διαπιστωσες, οποτε δε θα εχει θεμα :),
ειναι ακομη πολυ μικρουλα και ακομη ανακαλυπτει και ανακαλυπτεται;)
ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε περιφημα:up:

σκεφτομαι να της παρω παιχνιδκια.εχω μια απορεια μαζι της θα ερθει κ η αλικη θα δει κ τον χωρο που θα μενει η καρμεν?:hmm:

καλημερα σας τελικα υοθετησα την καρμεν περιμενω την δευτερα τις τελευταιες λεπτομερειες κ τριτη με τεταρτη θα την εχω σπιτι μ.πως θα την κανω να νιωσει ανετα?ηδη στη στην κρεβατοκαμαρα της εφτιαξα την γωνια της θα κοιματε μαζι μ στην αρχη.οσο γιατν αλλη γατουλα ειπα να την παρω λιγο αργοτερα για συνηθησει πρωτα η καρμεν.

:P:P
Σιγα μη κοιμαται μαζι σου ΜΟΝΟ στην αρχη :P Δε θα θες να την αποχωριστεις μπουμπου!!!:up::up:
Παρτης μια δυο μπαλιτσες να τις κυνηγαει, δεσε μια καραμελιτσα με σπαγγο και κρεμασε την σε καποιο πομολο πορτας. Με τις ωρες θα παιζει μονη της !!
Καλως να τα δεχθεις λοιπον!!:D

θελω να της αλλαξω ονομα οχι οτι δεν μου αρεσει αλλα μου θυμιζει την γνωστη οπερα κ δεν ειχε καλο τελος η ηρωιδα:/:σας αρεσει το ονομα καρμελα δεν θελω να της αλλαξω ριζικα το ονομα της μιας κ συνηθησε να ακουει στο καρμεν. τι λετε?????????

Πολύ ωραίο είναι! :) Δεν ξέρω κατά πόσο ακούει στο Κάρμεν, από την εμπειρία μου, τα περισσότερα γατιά το μόνο που ακούνε είναι το σακούλι με την τροφή...:down:

Και Καρμελα, και Καραμελα και Καρμα και Κασπερινα και οτι θες!!! Οντως οι περισσοτερες γατες οταν θελουν να ακουσουν ακουνε :P

Αν και καλυτερα μην αλλαξεις το τη πρωτη συλλαβη.

Τον "Γουρι" μου τον φωναζα "Γου" και ηξερε οτι επακολουθουσε μιαμμμμμ!!!! Οταν βαριοταν απλα με "εγραφε" στα πατουσακια του!!!

κ το καινουριο ονομα της καρμεν ειναι............crystal:)

Αχ τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!1Μπράβο!!!!Πολύ ωραίο!!!!

μια χαρα σε βρισκω!!!!!!! :up::up::up::up:

να σου πω ενα κολπακι?? με το που θα κανετε τις πρωτες σας αγκαλιτσες δως της λιγη καπνιστη γαλοπουλα.. μια φετουλα... θα σε ερωτευθει παραφορα!!!

Εξαιρετη η ξηρη τροφη αλλα οπως λεει και το ασμα "και οχι σκετο καναβουρι - καναβουριιιιι"!!!!

Να μας ζησει η Κρυσταλ η Κρουσταλλω λοιπον!!!:up::up:

Στέλλα,
Χμ, μην αγχώνεσαι με την αλλαγή ονόματος. Μπορεις απλα να πεις οτι της δίνεις δεύτερο όνομα, Κάρμεν-Κρύσταλ, και χρησιμοποιείες το Κρύσταλ. Είνια και πιο αρχοντικό έτσι! :)
Ετσι κι αλλιώς δεν πρέπει να ακούει στο Κάρμεν, γιατι ζει με πολλές γατούλες μαζί οποτε αντε να καταλάβει οτι φωνάζουν αυτήν με το όνομά της.

Η Κάρμεν εινια πράγματι λίγο ντροπαλή και έχει μάθει και με παρέα άλλα γατάκια οποτε τις πρώτες μέρες θα πρέπει να ασχοληθείς αρκετά μαζί της για να συνηθίσει. Η δικιά μου συμβουλή είναι να της έχεις παιχνιδάκια. Είνια πολύ παιχνιδιάρα και είναι ο καλύτερος τρόπος να την πλησιάσεις.

αυτο θα κανω εξαλου εχω τρελη αδυναμια στις γατες.ηδη τις πηρα παιχνιδακια ενα μπαλακι που εχει ενα κουδουνακι μεσα κ ενα ποντικη που που παει πανω κανω

με το καλό να υποδεχτείς την κούκλα κρύσταλ-κάρμεν!δε νομίζω να έχει πρόβλημα προσαρμογής..θα ξετρελλαθεί με τα παιχνιδάκια!:D

ξερω οτι θα σας τρελανα αυτες τις μερες.με την κρυσταλ καρμεν αλλα το πηρα πολυ σοβαρα το θεμα :)

καλά κάνεις και το παίρνεις σοβαρά το θέμα!!:):)και όταν πρόκειται για γατουλάκια δεν υπάρχει περίπτωση πρηξίματος..

θελω να ρωτησω κ κατι αλλο υπαρχει περιπτωση να να ρθει η κοπελα να δει τον χωρο γιατη δεν της πηρα ακομα το κρεβατακι ( ο δικος φωναζει οτι ακομα δεν πηραμε την γατουλα τι το θες απο τωρα το κρεβατι) τι σου ειναι οι αντρες?:hmm:

ποιά κοπέλα??:hmm::hmm:

η αλικη εκεινη θα συνοδευσει την καρμεν απο τη μου ειπε κ θα υπογραψω.επι τοπου δεν μενω στην πολη μενω σε χωριο κ ειναι αρκετα μακρια απο την πολη .:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back