μαγισσα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
παιδια ευχαριστώ όλους πολυ.λοιπονπηρα τον αιλουρο κ μου είπε να παω απο κει στις 7! αχ αντε να δουμε..σας χαιρετω.
Τι έγινε τελικά, έχουμε νέα;;;

μαγισσα
Διάσημο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Πιστεύω ότι ο μικρός σου θα το ξεπεράσει..να μας κρατάς ενήμερους!
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Νομίζω ότί όλα θα πάνε καλά και θα σωθεί το γατάκι σου....και επίσης υπάρχει και κάποια ειδική τροφή που ανοίγει την όρεξη σε άρρωστα γατάκια...τι σου είπε για αυτό ο κος Πάνος;;;
julia
Διακεκριμένο μέλος
Πάλι καλά!!!! Αντε Περαστικά σας!!!!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος
ήταν όλοι αγενέστατοι έτσι κ αλλιώς αλλά με κέρδισε ο μικρούλης.τελικά όνομα ακόμα δεν του βρήκα.το ένα μου ξυνίζει το άλλο μου βρωμάει.μια τον λέω φοίβο,μια ορέστη,μια μπλάνκο..αλλά δεν έχω καταλήξει.
Δεν τον βγάζεις Αίλουρο?

aretha
Περιβόητο μέλος

Όσο για τα πετ σοπ, είναι ένα θέμα που από όπου και να το πιάσεις, βρωμάει. Δυστυχώς, οι περισσότεροι το μαθαίνουν the hard way, σαν εσένα. Κάτι που μπορείς να κάνεις πάντως και σίγουρα θα πιάσει και τόπο, είναι να μην ψωνίζεις από πετ σοπ που εμπορεύονται ζώα. Όσο συνεχίζουμε να τα ενισχύουμε, τόσο θα συνεχίζουν να παίρνουν στο λαιμό τους ζώα και πελάτες.
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
.το σκεφτηκα κ το αίλουρος,δε μου κάθεται.θέλω κάτι πιο σικ.ααα κ να μην το ξεχάσω,παιδια δεν είμαι ο ορφέας, απλά όταν μου ζητηθηκε το όνομα σκεφτηκα να δωσω το όνομα του γάτου μου(γιατί τοτε είχα καταλήξει στο ορφέας αλλα φυσικά το άλλαξα όπως κάνω συνεχεια πλέον).απλα δε μου δώθηκε η ευκαιρία να το διευκρινίσω ως τώρα γιατι ανησυχούσα για το γατάκι κ το θεωρούσα δευτερεύον.αστε που δεν ξέρω πως να κάνω αλλαγη.απο πψ ασχετη.κοπελα ειμαι
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αστέρι ο κος Πάνος!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Λοιπόν το Ορφέας ειναι μία χαρά γιατί σαν μυθολογικός ήρωας πήγε στον Άδη για να φέρει πίσω την αγαπήμένη του Ευριδική και γύρισε πίσω κατί σαν τον δικό σου δηλ πήγε στο άδη και γύρισε....οπότε κατά την γνώμη την δική μου κράτα το Ορφέας και όσο για το username μπορέις να ζητήσεις από την Michele να στο αλλάξει γίνεται για μία φορά......μαγισσα, μου έδωσε μια αλοιφή τροφής, αυτην εννοείς?αυτη την τρώει μια χαρα.βασικά το καλό είναι ότι αν κ πονάει ακόμα, προσπαθεί να φάει την ξηρά τροφή του, λίγες κροκετούλες δηλ.ο κ.πάνος πάντως ενθουσιάστηκε που του το είπα σήμερα,δεν περίμενε τόσο γρήγορα.είναι λεβεντιά λεει!!!.το σκεφτηκα κ το αίλουρος,δε μου κάθεται.θέλω κάτι πιο σικ.ααα κ να μην το ξεχάσω,παιδια δεν είμαι ο ορφέας, απλά όταν μου ζητηθηκε το όνομα σκεφτηκα να δωσω το όνομα του γάτου μου(γιατί τοτε είχα καταλήξει στο ορφέας αλλα φυσικά το άλλαξα όπως κάνω συνεχεια πλέον).απλα δε μου δώθηκε η ευκαιρία να το διευκρινίσω ως τώρα γιατι ανησυχούσα για το γατάκι κ το θεωρούσα δευτερεύον.αστε που δεν ξέρω πως να κάνω αλλαγη.απο πψ ασχετη.κοπελα ειμαι
![]()
και εκτος από την αλοιφή τροφής που σου έδωσε ξέρω ότι υπάρχουν και κονσέρβες που είναι δυναμωτικές για ανάρωση μετά από αρρώστια για να γίνει πιο γρήγορα καλά αλλά αυτό με κο Πάνο καλυτερα το τι θα τρώει από εδώ και πέρα.....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool