Κάτι έχει ο μικρός...

Eυχές και από μένα και μόλις έχεις νέα γράψε μας να μάθουμε!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά, ελπιζω όλα να πάνε καλά!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι έγινε; Κανένα νέο; Το ειδε ο γιατρός το μικρούλι;

παιδια ευχαριστώ όλους πολυ.λοιπονπηρα τον αιλουρο κ μου είπε να παω απο κει στις 7! αχ αντε να δουμε..σας χαιρετω.

Τι έγινε τελικά, έχουμε νέα;;;:):):)

ναι όλοι νομίζω ότι περιμένουμε νέα του αλλά προς το παρών τίποτα

τι έγινε με τον μικρό αυτόν έχετε νέα;

καλα ε με εχετε συγκινήσει με το ενδιαφέρον σας!δυστυχως δε μπορούσα να μπω όλη μερα.λοιπον, χθες γυρίζοντας από το γιατρό ήμουν πολύ απογοητευμενη.καταρχήν τέλειος ο κ.πάνος,απερίγραπτος.έχει λεει μια ίωση, καπως ρηνοτραχιλιτιδα λεγεται.είναι του αναπνευστικού, κ προκλήθηκε επειδη οι....αντε μην πω γιατροί του πετ σοπ του έκαναν εμβόλιο από 1 μηνός που ήταν με αποτέλεσμα να του καταστρέψουν τα αντισώματα που είχε απο τη μαμα του κ να του μεταδώσουν ουσιαστικά μικρόβιο.το οποίο κ εκδηλωθηκε όταν έκανε τον κύκλο του το εμβόλιο.το θέμα είναι οτι ο κ.πανος ανησυχούσε μήπως κατέβει το μικρόβιο κ του προκαλέσει πνευμονία, κ αν γίνει αυτό δε σώζεται το γατακι.μου είπε το βασικό είναι να φάει,να έχει ξανά ορεξη κ σιγά σιγά θα συνέλθει κ θα γίνει καλά.αν όμως δεν τρώει κ πέσει κ άλλο η άμυνα του, τοτε θα χουμε πρόβλημα.περιττό να σας πω ότι ήμουν χάλια.το ΄πρωί ομως το είδα πιο ζωντανό κ είχε πολλή όρεξη.άρχισε να τρώει πάλι,με δυσκολία βεβαια,γιατι απο την ίωση του δημιουργήθηκαν έλκη στο στόμα.την αλειφούλα όμως που μου έδωσε για τις πρώτες μέρες,την τρώει όλη!χάρηκα πολύ.πιστεύω θα το ξεπεράσουμε!

ξέχασα να σας πω.η προηγούμενη κτηνίατρος που τον είδε,όχι απλά δε διέγνωσε τπτ α΄λλα τον έκανε χειρότερα!του έδωσε κορτιζόνη για πεφυκιτιδα κ ωτιτιδα που είχε κ έπεσε τελείως η άμυνάτου! αχ αν δεν ήσασταν εσείς να μου πείτε να πάω στον κ.πάνο μπορεί να το εχανα!σας ςυχαριστώ πολυ!ασχετο, πειτε τι να κάνω με το παλιο pet city?καταλάβατε τί του καναν?κ αντε το δικό μου το προλαβα.τα άλλα γατάκια εκεί?να πάω να τους βρίσω?

να πας και να τους το πεις είναι η γνώμη μου..αν και δεν θα βγάλεις ακρη..

Γι'αυτό δεν τα θέλω καθόλου τα πετ-σοπς! Εγώ στη θέση σου θα τους έπαιρνα ένα τηλέφωνο αν και δε νομίζω να γίνει τίποτα..κρίμα στα υπόλοιπα γατάκια!
Πιστεύω ότι ο μικρός σου θα το ξεπεράσει..να μας κρατάς ενήμερους!

Τώρα πως θα αντιδράσεις με το pet shop που πήρες το γατάκι σου έχει να κάνει με την δική σου ιδιοσυγρασία όσο για την πρώτη γιατρό από την στιγμή που είπε για ασπιρίνη εγώ είπα πως κατι τρέχει.... ο κος Πάνος είναι ο σωτήρας γιατρός εδώ μέσα και γενικά πολλά γατάκια που αλλού θα χάνονταν έχουν σωθεί από τα χέρια του.....
Νομίζω ότί όλα θα πάνε καλά και θα σωθεί το γατάκι σου....και επίσης υπάρχει και κάποια ειδική τροφή που ανοίγει την όρεξη σε άρρωστα γατάκια...τι σου είπε για αυτό ο κος Πάνος;;;

Ουφ.... Εσκασα μέχρι να το διαβάσω!

Πάλι καλά!!!! Αντε Περαστικά σας!!!!! :up:

Α!! και όπως είπαν και τα κορίτσια να μας κρατάς ενήμερους μην μας ξεχάσεις και ΄φωτο του γατούλι σου να τον δούμε....

ήταν όλοι αγενέστατοι έτσι κ αλλιώς αλλά με κέρδισε ο μικρούλης.τελικά όνομα ακόμα δεν του βρήκα.το ένα μου ξυνίζει το άλλο μου βρωμάει.μια τον λέω φοίβο,μια ορέστη,μια μπλάνκο..αλλά δεν έχω καταλήξει.

ήταν όλοι αγενέστατοι έτσι κ αλλιώς αλλά με κέρδισε ο μικρούλης.τελικά όνομα ακόμα δεν του βρήκα.το ένα μου ξυνίζει το άλλο μου βρωμάει.μια τον λέω φοίβο,μια ορέστη,μια μπλάνκο..αλλά δεν έχω καταλήξει.

Δεν τον βγάζεις Αίλουρο? :lol:

Περαστικά σας! :)
Όσο για τα πετ σοπ, είναι ένα θέμα που από όπου και να το πιάσεις, βρωμάει. Δυστυχώς, οι περισσότεροι το μαθαίνουν the hard way, σαν εσένα. Κάτι που μπορείς να κάνεις πάντως και σίγουρα θα πιάσει και τόπο, είναι να μην ψωνίζεις από πετ σοπ που εμπορεύονται ζώα. Όσο συνεχίζουμε να τα ενισχύουμε, τόσο θα συνεχίζουν να παίρνουν στο λαιμό τους ζώα και πελάτες.

Περαστικά στο μικρούλι σου!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!! Για άλλη μια φορά "έγραψε" ο κ. Πάνος:inlove:!!!

μαγισσα, μου έδωσε μια αλοιφή τροφής, αυτην εννοείς?αυτη την τρώει μια χαρα.βασικά το καλό είναι ότι αν κ πονάει ακόμα, προσπαθεί να φάει την ξηρά τροφή του, λίγες κροκετούλες δηλ.ο κ.πάνος πάντως ενθουσιάστηκε που του το είπα σήμερα,δεν περίμενε τόσο γρήγορα.είναι λεβεντιά λεει!!!:lol:.το σκεφτηκα κ το αίλουρος,δε μου κάθεται.θέλω κάτι πιο σικ.ααα κ να μην το ξεχάσω,παιδια δεν είμαι ο ορφέας, απλά όταν μου ζητηθηκε το όνομα σκεφτηκα να δωσω το όνομα του γάτου μου(γιατί τοτε είχα καταλήξει στο ορφέας αλλα φυσικά το άλλαξα όπως κάνω συνεχεια πλέον).απλα δε μου δώθηκε η ευκαιρία να το διευκρινίσω ως τώρα γιατι ανησυχούσα για το γατάκι κ το θεωρούσα δευτερεύον.αστε που δεν ξέρω πως να κάνω αλλαγη.απο πψ ασχετη.κοπελα ειμαι:)

Μπράβο, πολύ χαίρομαι!:up: Αστέρι ο κος Πάνος!

μαγισσα, μου έδωσε μια αλοιφή τροφής, αυτην εννοείς?αυτη την τρώει μια χαρα.βασικά το καλό είναι ότι αν κ πονάει ακόμα, προσπαθεί να φάει την ξηρά τροφή του, λίγες κροκετούλες δηλ.ο κ.πάνος πάντως ενθουσιάστηκε που του το είπα σήμερα,δεν περίμενε τόσο γρήγορα.είναι λεβεντιά λεει!!!:lol:.το σκεφτηκα κ το αίλουρος,δε μου κάθεται.θέλω κάτι πιο σικ.ααα κ να μην το ξεχάσω,παιδια δεν είμαι ο ορφέας, απλά όταν μου ζητηθηκε το όνομα σκεφτηκα να δωσω το όνομα του γάτου μου(γιατί τοτε είχα καταλήξει στο ορφέας αλλα φυσικά το άλλαξα όπως κάνω συνεχεια πλέον).απλα δε μου δώθηκε η ευκαιρία να το διευκρινίσω ως τώρα γιατι ανησυχούσα για το γατάκι κ το θεωρούσα δευτερεύον.αστε που δεν ξέρω πως να κάνω αλλαγη.απο πψ ασχετη.κοπελα ειμαι:)
Λοιπόν το Ορφέας ειναι μία χαρά γιατί σαν μυθολογικός ήρωας πήγε στον Άδη για να φέρει πίσω την αγαπήμένη του Ευριδική και γύρισε πίσω κατί σαν τον δικό σου δηλ πήγε στο άδη και γύρισε....οπότε κατά την γνώμη την δική μου κράτα το Ορφέας και όσο για το username μπορέις να ζητήσεις από την Michele να στο αλλάξει γίνεται για μία φορά......

και εκτος από την αλοιφή τροφής που σου έδωσε ξέρω ότι υπάρχουν και κονσέρβες που είναι δυναμωτικές για ανάρωση μετά από αρρώστια για να γίνει πιο γρήγορα καλά αλλά αυτό με κο Πάνο καλυτερα το τι θα τρώει από εδώ και πέρα.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back