jasmine
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπορείτε να μου προτείνετε καποια ξηρά τροφή για πολύ μικρά γατάκια?μου είπε ο κ.πάνος να του την αλλάξω,αλλά μου δωσαν μια στο πετ σοπ εδώ κοντα η οποία είχε πολύ μεγάλες κροκέτες κ το κακόμοιρο δεινοπάθησε για να τις φάει, αν κ είναι για kittens.techincat λέγεται.είχα τα royal canin αλλά μάλλοντου θυμίζουν την ίωσή του κ δεν τα τρώει.
Eγώ του δίνω τις Hills Science plan kitten. Δεν είναι μεγάλες οι κροκέτες και δεν έχει πρόβλημα.
Το είπα και στον Κο Πάνο και μου είπε πως είναι μια χαρά.

Desdemona
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Ρίξε αν θέλεις μια ματιά και στις Κριτικές.
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τις Techni-cal δεν τις έχω δοκιμάσει,αν και λένε ότι είναι καλές.
περιττό να σου πω πως σε φαντάστηκα με ένα πιάτο μπροστά σου να δοκιμάζεις κροκέτες

Α πα πα...είναι σοβαρή η κατάσταση μου

Desdemona
Διάσημο μέλος
Sof, δεν έπεσες και πολύ έξωπεριττό να σου πω πως σε φαντάστηκα με ένα πιάτο μπροστά σου να δοκιμάζεις κροκέτες
Α πα πα...είναι σοβαρή η κατάσταση μου![]()

ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
έβάλα επιτέλους κ φωτό του περσέα μου να τον δείτε.δεν είναι γλυκούλης?πήρα τις proplan κ έκανα το κόλπο με την αλοιφή αναμειγμένη με τις κροκέτες.ως τώρα μια χαρά αν κ ακόμα δε μπορεί να τις φάει σκέτες.
ΤΕΛΕΙΟς!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss:

aretha
Περιβόητο μέλος
Μπράβο!έκανα το κόλπο με την αλοιφή αναμειγμένη με τις κροκέτες.ως τώρα μια χαρά αν κ ακόμα δε μπορεί να τις φάει σκέτες.
Θα πάρει αρκετό καιρό μέχρι να τις φάει σκέτες. Μείωνε σιγά σιγά την ποσότητα του recovery και λογικά σε 2-3 βδομάδες (ίσως και λίγο περισσότερο) θα μπορείς να του δίνεις σκέτες κροκέτες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
keveline
Νεοφερμένο μέλος
roza
Νεοφερμένο μέλος

Jeannine
Δραστήριο μέλος

Γιάννα1
Νεοφερμένο μέλος
τον είδε πριν 3 μέρες και του έκανε κ αποπαρασίτωση.εμβόλιο έχει κάνει το πρώτο του κανονικά.
Όπως σου είπε και η μάγισσα το εμβόλιο επηρεάζει πού ορισμένα γατιά. Ο μεγάλος μου όταν τον μάζεψα από το δρόμο ήταν περίπου ενός έτους γάταρος και όταν έκανε το εμβόλιο ανέβασε πυρετό και ήτανε χάλια 3 μέρες, ούτε έπαιζε ουτε έτρωγε. Πάρε ένα τηλέφωνο το γιατρό να του το πείς αλλά δε νομίζω πως έχει κάτι άλλο ο μικρούλης σου.
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιάννα1
Νεοφερμένο μέλος
περιττό να σου πω πως σε φαντάστηκα με ένα πιάτο μπροστά σου να δοκιμάζεις κροκέτες
Α πα πα...είναι σοβαρή η κατάσταση μου![]()
Πάντως έγω τις έχω δοκιμάσει όλες τις κροκκέτες που τρώνε... δεν άντεξα...
Οι kitten είναι πιο νόστιμες πως να το κάνουμε αλλά μην ξεχνάμε πως οι γάτες δεν έχουν τις ίδιες γευστικές προτιμησεις με εμας...
Α και που είστε μην αρχίσετε τώρα όλοι να δοκιμάζετε τις κροκέτες να'χουμε κι άλλα... εγώ δεν είμαι ό,τι πιο φυσιολογικό κυκλοφορεί

ruko
Διάσημο μέλος
Α και που είστε μην αρχίσετε τώρα όλοι να δοκιμάζετε τις κροκέτες να'χουμε κι άλλα...
Πολύ αργά...

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α και που είστε μην αρχίσετε τώρα όλοι να δοκιμάζετε τις κροκέτες να'χουμε κι άλλα... εγώ δεν είμαι ό,τι πιο φυσιολογικό κυκλοφορεί![]()

(Αν μου πεις πως δοκίμασες και κονσέρβα θα αρχίσω να ανησυχώ σοβαρά
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool