Κάτι έχει ο μικρός...

Περσέας και Ορφέας!!! Ταιριαστά ονόματα!!!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορείτε να μου προτείνετε καποια ξηρά τροφή για πολύ μικρά γατάκια?μου είπε ο κ.πάνος να του την αλλάξω,αλλά μου δωσαν μια στο πετ σοπ εδώ κοντα η οποία είχε πολύ μεγάλες κροκέτες κ το κακόμοιρο δεινοπάθησε για να τις φάει, αν κ είναι για kittens.techincat λέγεται.είχα τα royal canin αλλά μάλλοντου θυμίζουν την ίωσή του κ δεν τα τρώει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορείτε να μου προτείνετε καποια ξηρά τροφή για πολύ μικρά γατάκια?μου είπε ο κ.πάνος να του την αλλάξω,αλλά μου δωσαν μια στο πετ σοπ εδώ κοντα η οποία είχε πολύ μεγάλες κροκέτες κ το κακόμοιρο δεινοπάθησε για να τις φάει, αν κ είναι για kittens.techincat λέγεται.είχα τα royal canin αλλά μάλλοντου θυμίζουν την ίωσή του κ δεν τα τρώει.

Eγώ του δίνω τις Hills Science plan kitten. Δεν είναι μεγάλες οι κροκέτες και δεν έχει πρόβλημα.
Το είπα και στον Κο Πάνο και μου είπε πως είναι μια χαρά. :)

Πολύ καλές είναι οι Hill's kitten με κοτόπουλο, οι Purina Pro Plan kitten και οι Eukanuba. Τις Techni-cal δεν τις έχω δοκιμάσει,αν και λένε ότι είναι καλές.

Στα δικά μου άρεσε πολύ και η ProPlan Kitten της Purina. Νομίζω ότι οι κροκέτες ήταν στο ίδιο μέγεθος με τις Royal Canin, μικρούλες δηλαδή. Κι αυτή σε πετ σοπ τη βρίσκεις.
Ρίξε αν θέλεις μια ματιά και στις Κριτικές.

Τις Techni-cal δεν τις έχω δοκιμάσει,αν και λένε ότι είναι καλές.

περιττό να σου πω πως σε φαντάστηκα με ένα πιάτο μπροστά σου να δοκιμάζεις κροκέτες :cool:

Α πα πα...είναι σοβαρή η κατάσταση μου :hmm:

περιττό να σου πω πως σε φαντάστηκα με ένα πιάτο μπροστά σου να δοκιμάζεις κροκέτες :cool:

Sof, δεν έπεσες και πολύ έξω:lol::lol::lol:

ασε κ εκεί με βλέπω!δε μπορώ να τον βλεπω να τυραννιέται τον κακομοιρούλη.ευχαριστώ παιδια,πάω να ψάξω....

έβάλα επιτέλους κ φωτό του περσέα μου να τον δείτε.δεν είναι γλυκούλης?πήρα τις proplan κ έκανα το κόλπο με την αλοιφή αναμειγμένη με τις κροκέτες.ως τώρα μια χαρά αν κ ακόμα δε μπορεί να τις φάει σκέτες.

έβάλα επιτέλους κ φωτό του περσέα μου να τον δείτε.δεν είναι γλυκούλης?πήρα τις proplan κ έκανα το κόλπο με την αλοιφή αναμειγμένη με τις κροκέτες.ως τώρα μια χαρά αν κ ακόμα δε μπορεί να τις φάει σκέτες.

ΤΕΛΕΙΟς!!!!!!!!!!! :inlove::inlove::inlove::bleh::bleh::bleh::kiss::kiss::kiss::baby::baby::baby:

έκανα το κόλπο με την αλοιφή αναμειγμένη με τις κροκέτες.ως τώρα μια χαρά αν κ ακόμα δε μπορεί να τις φάει σκέτες.
Μπράβο! :) Θα πάρει αρκετό καιρό μέχρι να τις φάει σκέτες. Μείωνε σιγά σιγά την ποσότητα του recovery και λογικά σε 2-3 βδομάδες (ίσως και λίγο περισσότερο) θα μπορείς να του δίνεις σκέτες κροκέτες.

Ο Περσέας σου ειναι τέλειος πολύ γλυκό γατάκι .....Αντε περαστικά σας είδες όλα θα πάνε καλά και το γατάκι σου καλύτερα!!!!!!

Ωραίος ο Περσης. Εγω θα 'ελεγα να του δώσεις royal canine persian, μαζ με kitten, εκτός αν έχει βγάλει persian kitten. Εγώ έχω 5 περσικές και τους δίνω persian royal canine, αφού έχω δοκιμάσει τα πάντα, και βλέπω διαφορά - μου αρέσει αυτή τη τροφή. Το δυσκολότερο πράγμα είναι να μάθεις στο γατάκι σου να φάει κροκέτες. Για αυτό το λόγο, όταν αρχίσει να τρώει το γατάκι από μόνο του, να μουσκεύεις τις κροκέτες με νερό ή γάλα, και σιγά σιγά να αφαιρείς το υγρό.

Ειναι υπεροχος! Να τον χαιρεσαι, να γινει ενας δυνατος γαταρος και ποτε ξενα να μην σου αρρωστησει :)

Τώρα διάβασα κι εγώ την όλη ιστορία! Χαίρομαι που τελικά έχει μέχρι στιγμής καλή πορεία το τροφαντό γατάκι σου! Να μας ενημερώνεις με τα νέα του! Ασχετο.. αλλά εφόσον είπες ότι έχει έλκη και πονάει όταν τρώει, γιατί δεν του δίνεις κονσέρβα για μωράκια μέχρι να γίνει καλά; Και μετά αρχίζει και τις κροκετούλες!Το λέω γιατί λες ότι με την ξηρά τροφή ταλαιπωρείται.. :hmm:

τον είδε πριν 3 μέρες και του έκανε κ αποπαρασίτωση.εμβόλιο έχει κάνει το πρώτο του κανονικά.

Όπως σου είπε και η μάγισσα το εμβόλιο επηρεάζει πού ορισμένα γατιά. Ο μεγάλος μου όταν τον μάζεψα από το δρόμο ήταν περίπου ενός έτους γάταρος και όταν έκανε το εμβόλιο ανέβασε πυρετό και ήτανε χάλια 3 μέρες, ούτε έπαιζε ουτε έτρωγε. Πάρε ένα τηλέφωνο το γιατρό να του το πείς αλλά δε νομίζω πως έχει κάτι άλλο ο μικρούλης σου.

A πα πα...είναι ένα κούκλος!!! :inlove:

Πάντως έγω τις έχω δοκιμάσει όλες τις κροκκέτες που τρώνε... δεν άντεξα...
Οι kitten είναι πιο νόστιμες πως να το κάνουμε αλλά μην ξεχνάμε πως οι γάτες δεν έχουν τις ίδιες γευστικές προτιμησεις με εμας...

Α και που είστε μην αρχίσετε τώρα όλοι να δοκιμάζετε τις κροκέτες να'χουμε κι άλλα... εγώ δεν είμαι ό,τι πιο φυσιολογικό κυκλοφορεί :lol:

Α και που είστε μην αρχίσετε τώρα όλοι να δοκιμάζετε τις κροκέτες να'χουμε κι άλλα...

Πολύ αργά...:redface:

:P:P:P:P

Α και που είστε μην αρχίσετε τώρα όλοι να δοκιμάζετε τις κροκέτες να'χουμε κι άλλα... εγώ δεν είμαι ό,τι πιο φυσιολογικό κυκλοφορεί :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

(Αν μου πεις πως δοκίμασες και κονσέρβα θα αρχίσω να ανησυχώ σοβαρά :hmm:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back