Κάτι έχει το γατάκι μου

μονο νερό θα της ριξω.μπορεί αυτό που έχει πάνω τησ να την κάνει χειρότερα.βασικά με την αλυφή που τησ βάζω καλύτερεύει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μονο νερό θα της ριξω.μπορεί αυτό που έχει πάνω τησ να την κάνει χειρότερα.βασικά με την αλυφή που τησ βάζω καλύτερεύει
Μμμμ:hmm:
Δεν πέρνεις τηλ. τον γιατρό να ρωτήσεις καλύτερα ποτέ δεν ξέρεις!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναί βρε συ θα την πάρω.δεν κάνω τπτ στην νιόβη χωρίς να ρωτήσω την γιατρό της

ναί βρε συ θα την πάρω.δεν κάνω τπτ στην νιόβη χωρίς να ρωτήσω την γιατρό της
A ok! Βγάλε μία φώτο όταν και αν την κάνεις μπάνιο που θα είναι βρεγμένη να την δούμε πως είναι και να γελάσουμε και λίγο:D

Θέλω γενικά να την βάλω σε φώτο εδ΄ω αλλά μου λέει συνέχεια πως οι φώτος μου είναι μεγάλες.πώς να βάλω?

Θέλω γενικά να την βάλω σε φώτο εδ΄ω αλλά μου λέει συνέχεια πως οι φώτος μου είναι μεγάλες.πώς να βάλω?
Πρέπει να τις μικρίνεις εγώ το έκανα στα windows, αν δεν μπορείς, πάρε μία με το κινητό που συνήθως έχουν μικρή ανάλυση οπότε μάλλον θα την δεχτεί!;)

σορυ που εχω τοσο καιρο να μπω αλλα δεν ειχα ιντερνετ.η νιοβη ειναι μια χαρα.ειχε μυκιτες κ πολλους μαλιστα αλλα τωρα με τον καιρο καλυτερευει.ειχε ομως κ οτιτιδα το γλυκο μου κ γι αυτο ειχε κιτρινα αυτακια κ βρομικα.τωρα ομως κ τα δυο εχουνε καλυτερεψει.εκτος απο ενα θεμα συμπεριφορας.μπειτε στο η νιοβη μου εχει αγριεψει να δειτε.περιμενω κ δικα σας νεα.μακια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back