gabbylaki
Νεοφερμένο μέλος
Η gabbylaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
12-06-08
11:34
μονο νερό θα της ριξω.μπορεί αυτό που έχει πάνω τησ να την κάνει χειρότερα.βασικά με την αλυφή που τησ βάζω καλύτερεύει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα.
12-06-08
12:05
Μμμμμονο νερό θα της ριξω.μπορεί αυτό που έχει πάνω τησ να την κάνει χειρότερα.βασικά με την αλυφή που τησ βάζω καλύτερεύει

Δεν πέρνεις τηλ. τον γιατρό να ρωτήσεις καλύτερα ποτέ δεν ξέρεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gabbylaki
Νεοφερμένο μέλος
Η gabbylaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
12-06-08
13:39
ναί βρε συ θα την πάρω.δεν κάνω τπτ στην νιόβη χωρίς να ρωτήσω την γιατρό της
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα.
12-06-08
13:47
A ok! Βγάλε μία φώτο όταν και αν την κάνεις μπάνιο που θα είναι βρεγμένη να την δούμε πως είναι και να γελάσουμε και λίγοναί βρε συ θα την πάρω.δεν κάνω τπτ στην νιόβη χωρίς να ρωτήσω την γιατρό της

gabbylaki
Νεοφερμένο μέλος
12-06-08
13:51
Θέλω γενικά να την βάλω σε φώτο εδ΄ω αλλά μου λέει συνέχεια πως οι φώτος μου είναι μεγάλες.πώς να βάλω?
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
12-06-08
15:29
Πρέπει να τις μικρίνεις εγώ το έκανα στα windows, αν δεν μπορείς, πάρε μία με το κινητό που συνήθως έχουν μικρή ανάλυση οπότε μάλλον θα την δεχτεί!Θέλω γενικά να την βάλω σε φώτο εδ΄ω αλλά μου λέει συνέχεια πως οι φώτος μου είναι μεγάλες.πώς να βάλω?

gabbylaki
Νεοφερμένο μέλος
13-07-08
17:23
σορυ που εχω τοσο καιρο να μπω αλλα δεν ειχα ιντερνετ.η νιοβη ειναι μια χαρα.ειχε μυκιτες κ πολλους μαλιστα αλλα τωρα με τον καιρο καλυτερευει.ειχε ομως κ οτιτιδα το γλυκο μου κ γι αυτο ειχε κιτρινα αυτακια κ βρομικα.τωρα ομως κ τα δυο εχουνε καλυτερεψει.εκτος απο ενα θεμα συμπεριφορας.μπειτε στο η νιοβη μου εχει αγριεψει να δειτε.περιμενω κ δικα σας νεα.μακια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki