Κάτι περίεργο...

Elly

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα.
Λοιπόν...Καλημέρα καταρχήν και ευθύς αμέσως σας εκθέτω το πρόβλημα...Η Μπιάνκα μου βγάζει στα ρουθούνια της μέσα κάτι σαν βρωμιά,που καθαρίζοντας την με μια μπατονέτα,είμαι σχεδόν απολύτως βέβαιη ότι είναι νεκρά ζωύφια.Έχει κάνει εσωτερική αποπαρασίτωση με Banminth και θα ξεκινήσω και εξωτερική με Frontline.
Ο κτηνίατρος μου είπε να μην ανησυχώ και ότι δεν είναι τίποτα,αλλά αφού εγώ το βλέπω,πως δεν είναι κάτι;:blink:Πήρε και η μαμά μου μια φίλη κτηνίατρο και δεν της είπε κ αυτή ότι μπορεί να είναι κάτι!Το γατί κατά τα άλλα είναι οκ!Α,πέρασε μόνο μια μυκητίαση πρόσφατα.
Έχει κανείς καμιά ιδέα...Τι μπορεί να είναι;Το έχει αντιμετωπίσει κανείς;
:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οταν εννοεις ζωυφια τι εννοεις? πηγαινε μια μπατονετα με το εκκριμα στομ κτηνιατρο να το κοιταξει στο μικροσκοπιο κι να δει αν ειναι παρασιτα :hmm: Η μυκητιαση περασε η παιρνει ακομα θεραπεια? μπορει να ειναι και υπολειματα απο μυκητες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και η Ζιζέλ μου έχει ξεραμένες μυξούλες μέσα στην μυτούλα της που της καθαρίζω με βρεγμένη μπατονέτα. Μόλις τελειώνω βλέπω κολλημένα μαυράκια πάνω, μήπως συμβαίνει το ίδιο και στην δικιά σου?

Aυτό είπε κ ο κτηνίατρος...ότι μπορεί να είναι από τη μυκητίαση...Αλλά φάρμακα δεν παίρνει πια κ τρίχα έχει ξαναβγάλει.Αν κ ξύνεται ακόμα.Λίγο δύσκολο αυτόν τον καιρό να παώ στον κτηνίατρο γιατί έχω τρελό διάβασμα και είναι κ μακριά.
Στη Μπιάνκα φαίνεται όταν εμφανίζονται τα μαυραδάκια στα ρουθούνια της,με γυμνό μάτι...Πριν τα καθαρίσω δηλ. φαίνεται ότι έχει κάτι μέσα στη μύτη.:/:

Καλέ και της δικιάς μου φαίνεται ότι έχει κάτι μέσα στην μυτούλα της με γυμνό μάτι, γιατί δεν της τα καθαρίζω συνεχώς. Μάλλον είσαι λίγο υπερπροστατευτική μαμά κι ανυσηχείς άδικα. Τα περσικά έχουν μονίμως μυξούλα και τσιμπλίτσες από την φύση τους.

μαλλον ειναι ξεραμενες μυξες και οχι κατι σοβαρο:) αν ειχε ζωυφια θα ειχε και ερεθισμο στη μυτη, θα ξυνοταν συνεχεια εκει και θα ειχε δυσκολια στην αναπνοη

Καλέ και της δικιάς μου φαίνεται ότι έχει κάτι μέσα στην μυτούλα της με γυμνό μάτι, γιατί δεν της τα καθαρίζω συνεχώς. Μάλλον είσαι λίγο υπερπροστατευτική μαμά κι ανυσηχείς άδικα. Τα περσικά έχουν μονίμως μυξούλα και τσιμπλίτσες από την φύση τους.

Λες;Καλά για τις τσίμπλες ήξερα,αλλά για τις χρωματιστές μυξούλες όχι...:lol:

μαλλον ειναι ξεραμενες μυξες και οχι κατι σοβαρο:) αν ειχε ζωυφια θα ειχε και ερεθισμο στη μυτη, θα ξυνοταν συνεχεια εκει και θα ειχε δυσκολια στην αναπνοη

Όχι εντάξει δόξα το θεό αυτά δεν τα έχουμε...Αυτό μου είπε κ ο κτηνίατρος...Απλά εγώ ανησυχώ πολύ μάλλον.:blink:

catlover η γατούλα σου είναι θεά!

Είναι μια θεά η κόρη σου, οπότε δικαιολογείσαι! Όταν λες χρωματιστές εννοείς κάτι σε πορτοκαλοκίτρινο ας πούμε? Γιατί αν είναι έτσι θα ζηλέψω που η Ζιζέλ έχει σκέτο μαύρο. :lol:

Μαζί γράφαμε και κάναμε το ίδιο σχόλιο! Αχ εμείς οι χαζομαμάδες...

Αχ ναι έλεος!Χαζομαμάδες δε λες τίποτα!Τουλάχιστον εσύ δε θα με κοροιδέψεις όπως οι φίλοι μου!:redface:
Μαύρα βγάζει...Στο μέλλον αν αλλάξουν τα χρώματα της μόδας,δεν ξέρω,μπορεί να ανανεώσει την κολεξιόν!:lol:

Δοκίμασε καλύτερα μπατονέτα με φυσιολογικό ορό και όχι νέρο γιατί μπορεί να προκαλέσεις ερεθισμό και ξηρότητα

Δοκίμασε καλύτερα μπατονέτα με φυσιολογικό ορό και όχι νέρο γιατί μπορεί να προκαλέσεις ερεθισμό και ξηρότητα

Ax ευχαριστώ για τη συμβουλή!:)

Tα περσικά έχουν εκ φύσεως πιο μικρά ρουθούνια από τις άλλες γάτες..γι'αυτό μαζεύονται περισσότερες βρωμίτσες εκεί...το ίδιο συμβαίνει και στο γάτο μου ανέκαθεν..7 χρόνια τώρα του καθαρίζω τη μύτη :lol:. Αλλά όντως όταν ήταν μικρός (και κατά συνέπεια ακόμα μικρότερα τα ρουθουνάκια) είχε μεγαλύτερο πρόβλημα. Μην ανησυχείς;)

Αχ ναι έλεος!Χαζομαμάδες δε λες τίποτα!Τουλάχιστον εσύ δε θα με κοροιδέψεις όπως οι φίλοι μου!:redface:
Μαύρα βγάζει...Στο μέλλον αν αλλάξουν τα χρώματα της μόδας,δεν ξέρω,μπορεί να ανανεώσει την κολεξιόν!:lol:

πάντως αν η γατούλα στο avatar είναι η γατούλα σου είναι τρέλα.... μου αρέσουν υπερβολικά τα λευκά γατάκια και αυτό είναι ίσως το γατάκι των ονείρων μου!!!!!!

Εάν τα μαυράκια αυτά είναι μαζί με βλένα(μύξα) δεν είναι τίποτα. Η βλένα αιχμαλοτίζει μικρόβια, σκόνες, βρωμιές κ.α που ισχορούν στη μύτη έτσι ώστε να μην έχουν πρόσβαση με άλλα μέλη του αναπνευστικού συστήματος. Ο οργανισμός αποβάλει τη βλένα με τις βρωμιές. Βλενα δεν υπάρχει μόνο στη μύτη αλλά και σε άλλα ζωτικά όργανα κυρίως κοντά στον πρωκτό(βιολογία 1ης γυμνασίου). Μην ανυσυχείς δεν είναι τίποτα.

δηλαδη στα κακακια η βλενα δεν ειναι τιποτα?

Οχί τίποτα το συμαντικό αλλά καλό θα ήταν μια επίσκεψη στον κτηνίατρο.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλους σας!
Μάγισσα,ναι η Μπιάνκα είναι στο άβαταρ αν κ λίγο μικρούλα στη φοτο.:DΕίναι πάρα πολύ όμορφη,χωρίς υπερβολές!Όλοι γατόφιλοι κ μη φίλοι τρελαίνονται να τη βλέπουν κ να την παίζουν!
Αλλά και η Κλειώ σου είναι θεά!!!Τρομερό γατάκι,το βλέπω τόσο καιρό στο άβαταρ σου κ ξεχνάω να το σχολιάσω!:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back