Κέισι, η μοναχική ψυχή...

julieta21

Νεοφερμένο μέλος

Η ioylia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Η κεισι(7 μηνων) ειναι μια απο τις αδεσποτες γατουλες του φλοισβου που υιοθετηθηκε πριν τρεις βδομαδες....απο την μαμα της...δηλαδη εμενα!!!!!!!! Το τι τραβηξα με αυτο το ζιζανιο.....εννοειται με το που την πηρα κρυβοταν.....το περιμενα αυτο ετσι κ αλλιως:/: .....δεν ετρωγε....την πρωτη μερα...την δευτερη εκανε τα τσιρλιπιπι της κ εφαγε....:D:clapup:!!!!!!!!!

Μετα αρχισε να παραπονιεται κ να ψαχνει διεξοδους να την κανει για εξω....τι να σκαρφαλωνει σε τραπεζια κ σε aircondition(πιστευε οτι θα βγει πετωντας απο το τζαμι:hmm:) απελπιστηκα.....εμπαινα στο δωματιο κ γυαλιζε το ματι της.....! Εκανα πολλες προσπαθειες να την χαιδεψω αλλα ακουγα κανει φχι κ εξαφανιζομουν....!!! Αλλα ειπα δεν θα το βαλω κατω θα την κανω να μαγαπησει....κ σιγα διγα κατι γινεται.....σημερα εβαλα κατι γαντια μαλλινα για να μην με γρατσουνισει κ την πλησιασα σιγα σιγα κ μου γουργουριζε κ τριβοταν ......μετα απο ωρα ανεβηκε στο κρεβατι...κ αραξε και κοιμηθηκαμε μαζι!!!!!! Αλλα γενικα της αρεσει να ειναι μονη της:confused: κ να κλαψουριζει!!!

Την εχω 3 βδομαδες...καπου διαβασα οτι η συμπεριφορα παγιωνεται στις 8 βδομαδες.....πιστευετε οτι θα μεινει ετσι?:worry: απλα ψιλοφοβαμαι να την πολυχαιδευω γιατι εκνευριζεται....δεν την πιεζω....απλα θελω να με συνηθησει! Ας μου απαντησει καποιος παρακαλω που να εχει αναλογη εμπειρια!!!!:eek:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: ΚΕΙΣΙ Η ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΨΥΧΗ.......

Καλημερα και καλωσηρθατε.
Νομιζω οτι αυτο που διαβασατε ισχυει για τα μωρα γατακια,που σχηματιζουν το χαρακτηρα τους στις οκτω με δωδεκα εβδομαδες.Θα σας συνηθισει μια χαρα,δωστε της το χρονο της και καντε συχνα "εξορμησεις" για χαδια οπως αυτη που αναφερατε.Θα δει οτι δεν υπαρχει κατι να φοβαται και θα γνωρισετε μια τελειως διαφορετικη γατα.
Να τη χαιρεστε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα κ απο μενα , να χαιρεστε την κουκλιτσα σας!! εγω ειχα αναλογη εμπειρια οταν υιοθετησα μια αδεσποτη γατουλα 2,5 χρονων την Bailey. οταν ηρθε στο σπιτι, δεν με ηθελε καθολου, οταν προσπαθουσα να την χαιδεψω γρατζουνουσε, κ γενικως δεν ηθελε να με βλεπει μπροστα της:P μετα απο πολλες προσπαθειες, αποφασισα να μην της δινω πολλη σημασια, να την ταιζω καμια λιχουδια(τρελλαινεται για τονο) κ να δω οταν αποφασισει η ιδια οτι θελει να ειναι κοντα μου. κ ετσι εγινε. μετα απο 1,5 μηνα αρχισε να με αποζηταει κ να βγαινει απο μονη της πανω μου:D πλεον μετα απο 8 μηνες συμβιωσης, αναπτυξαμε καταπληκτικη σχεση που ουτε το φανταζομουν ποτε!!! μονο πανω μου κοιμαται, συνεχεια ειναι απο πισω μου κ μου εχει απολυτη εμπιστοσυνη! η συμβουλη μου ειναι να μην την πιεζεις, κ σιγα σιγα θα σε εμπιστευτει:)

Καλημερα!!!!!! Καλωσηρθατε εσυ και η γατουλα σου στην παρεα μας.

Αυτο το πλασμα μεχρι πριν λιγο ζουσε εξω....Ειναι ακομα τρομοκρατημενο και η επιθεση και η απομονωση ειναι οι αμυνες του προς τους κινδυνους που αντιμετωπιζε.Θελει το χρονο της η ψιψινελ για να νοιωσει οτι ειναι ασφαλης μεσα στο σπιτι και οτι δεν εχει να φοβαται κατι απο σενα.

Αλλωστε το πρωτο βημα εγινε.Κοιμηθηκε στο κρεβατι μαζι σου.Σιγα σιγα στην αγκαλια σου και μετα δεν θα ξεκολλαει απο πανω σου.
Συνεχισε την προσπαθεια προσεγγισης ,χωρις να την πιεζεις ιδιαιτερα και ολα θα πανε καλα.

Να σε ρωτησω,μηπως πηρες αυτη την υπεροχη τιγρε με λευκο φουντωτη γατουλα απο το Φλοισβο;

Nαι,αυτή είναι Δώρα:clapup::clapup::clapup:.
Γιούλη μου καλως ήρθες και εδώ, όλα καλά θα πάνε, απλώς θέλει το χρόνο της η κιουρία. Είναι πολύ όμορφο και καλό γατί κι εμάς έκανε καιρό να μας εμπιστευθεί, αλλά μετά μας έψαχνε για χάδια.
Να την χαίρεσαι και είμαι σίγουρη ότι όλα καλά θα πάνε:D.
Ορίστε και κάποιες φωτογραφίες της:inlove:
100_0620.jpg

100_0530.jpg

Αχ ειναι ΘΕΑ αυτη η γατα,δεν θυμαμαι ολα τα γατακια του Φλοισβου αλλα καποια μου κανουν μεγαλη εντυπωση και μου "μενουν".Ειναι απιθανη,πανεμορφη,να τη χαιρεσαι και οποτε σε εμπιστευθει βαλε μας μερικες φωτογραφιες να τη θαυμασουμε σε ολο της το μεγαλειο...
Μπραβο κοριτσια,ενα ακομα βρηκε σπιτακι!

Καλώς ήρθατε κούκλες:) Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ...(και περιμένω κόσμο).
Θα γράψω περισσότερα πιο μετά.

Να σου ζήσει η νέα άφιξη! Είναι πανέμορφη γατούλα, μακάρι να νιώσει γρήγορα σιγουριά και να περάσετε μαζί ζωή χαρισάμενη!:)

Να την χαίρεσαι την γατούλα σου!!!:P:P:D:D Μην ανησυχείς σε λίγο καιρό θα γίνεται αυτοκόλλητες, είμαι σίγουρη!!!:P:P:D:D:D

Ναι οντως ειναι καλο γατακι μαλλον δεν πρεπει να αγχωνομαι....!

Το καλυτερο ειναι οτι ειναι πολυ φαγανη!!! Κ θελω να γινει στρουμπουλη κ χαδιαρα αργοτερα!!!!(οταν συνηθησει βεβαια)

Ευχαριστω σε ολους!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Γιούλη μου μην γράφεις σε παρακαλώ με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις;).
Να μας βάλεις φωτογραφίες, να την δούμε και οικόσιτη την κυρία:D.

Γιούλη μου μην γράφεις σε παρακαλώ με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις;).
Να μας βάλεις φωτογραφίες, να την δούμε και οικόσιτη την κυρία:D.

Τα κεφαλαία απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ;)

Ναι ναι, Γιούλη, βάλε μας σε παρακαλώ φωτό να την δούμε την κυρία:)

Αχ,το κοριτσι μας!!!Η φουντωτουλα μας που απεκτησε και σπιτι και ονομα!!!!Να τη χαιρεσαι και να μην ανησυχεις καθολου για το αν θα προσαρμοστει.Θελει το χρονο και το χωρο της.Θελει ηρεμες κινησεις και απαλη φωνη και φυσικα καμια λιχουδιτσα.Κι οπως ειπε και η Κωνσταντινα,κι εμεις την ξερουμε απο μωρο και μας εμπιστευτηκε πολυ αργοτερα.Επρεπε,βλεπεις,να φυλαγεται απο τους κακους ανθρωπους στο Φλοισβο.Μολις καταλαβει οτι εκει ειναι ασφαλης,θα γινεται αυτοκολλητες!!!!
Να σου ζησει η ομορφουλα!!!!!

Γιούλη μου να σου ζήσει το κοριτσάκι:clapup::clapup: κ όπως είπαν κ τα κορίτσια δώστης χρόνο κ σιγά σιγά θα σε συνηθίσει.

χριστινα speaking είμαι κοπέλα που είχες πρωτομιλήσει κ σε παρέπεμψα στη βούλα;) :D:D

να σου ζήσει:clapup::clapup::clapup:

Να σου ζησει η κοπελαρα η φουντωτη,περιμενουμε φωτο στο σπιτακι σας!!!:D

Να σου ζήσει!!!Η Κέισυ είναι η κλασσική περίπτωση αδέσποτης γατούλας, που αλλάζει περιβάλλον και από το δρόμο βρίσκεται σε σπίτι!!!Είναι τρομερή αλλαγή γι'αυτές!!!Μη φοβάσαι, οι γάτες είναι πλάσματα έξυπνα, χαδιάρικα και προσαρμόσιμα!!!Η προσαρμογή γίνεται μόνο με ηρεμία και αγάπη. Όχι με άγχος, γιατί αγχώνονται και αυτές!!!;)Φαγάκι, χαδάκι, ηρεμία, γλυκά λόγια και θα δεις για πότε η ζουζούνα θα γίνει αγνώριστη. Εμένα, το πιο αγαπησιάρικο γατί που είχα ποτέ, ήταν ένας μαύρος πάνθηρας, που ως αδέσποτο ήταν φόβος-τρόμος. Μόλις τον εξημερώσαμε, ήταν ο μοναδικός γάτος, που ποτέ δεν μας έκανε ΚΧΧΧ, ποτέ δεν δάγκωσε και ποτέ δεν γρατζούνισε, ΠΟΤΕ όμως!!!!:):)

δυστυχος εχει την ιδια συμπεριφορα....εδω κ 3 βδομαδες...δεν με πλησιαζει....με βλεπει κ τρεχει..δεν ξερω τι να κανω.ποσος καιρος πρεπει να περασει για να συνηθησει?

μην απογοητευεσαι...ηταν αδεσποτη απο οτι καταλαβα..και αυτο τα δικαιολογει ολα..πολλα μελη εχουν αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα,οπως ο drifter...με εναν γατουλι που πηρε και τον φοβοταν παρα πολυ..ομως σιγα σιγα τον συνηθιζει...δεν εχω δει μεχρι στιγμης περιπτωση γατας που να εμεινε ετσι σε ολη της τη ζωη..ολα καποια στιγμη προσαρμοζονται...δεν νομνιζω να εισαι εσυ η εξαιρεση..:)..
να την χαιρεσαι..και να ειστε ευτυχισμενοι..ειναι πραγματικα..ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!!!!:D

ΥΓ..α..και κατι που ξεχασα..μην την πιεζεις να ερθει κοντα σου(δεν ξερω αν το κανεις..το λεω στην περιπτωση που συμβαινει..)η γατα ερχεται μονη της,οταν το αποφασισει αυτη..:)

παρομοια περιπτωση αντιμετωπισα κ εγω με την γατα μου την bailey. την πηρα 2,5 χρονων αδεσποτη, κ οταν ηρθε εδω τον πρωτο καιρο δεν ηθελε να με βλεπει στα ματια της. μετα απο 1,5 μηνα αρχισε να ξεθαρρευει, κ πλεον ειναι μια αγαπησιαρα γατουλα! τωρα αρχισε λιγο να κοινονικοποιειται κ με αλλα ατομα. το κολπο που ακολουθησα ηταν αυτο που σου εγραψε η πουπουλινα, να μην την πιεζεις. οσο την πιεζα τοσο δεν ηθελε, οταν αρχισα να την γραφω τοτε αρχισε να κολλαει, κλασικη γυναικα:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back