julieta21
Νεοφερμένο μέλος
.....δεν ετρωγε....την πρωτη μερα...την δευτερη εκανε τα τσιρλιπιπι της κ εφαγε....
!!!!!!!!!Μετα αρχισε να παραπονιεται κ να ψαχνει διεξοδους να την κανει για εξω....τι να σκαρφαλωνει σε τραπεζια κ σε aircondition(πιστευε οτι θα βγει πετωντας απο το τζαμι
) απελπιστηκα.....εμπαινα στο δωματιο κ γυαλιζε το ματι της.....! Εκανα πολλες προσπαθειες να την χαιδεψω αλλα ακουγα κανει φχι κ εξαφανιζομουν....!!! Αλλα ειπα δεν θα το βαλω κατω θα την κανω να μαγαπησει....κ σιγα διγα κατι γινεται.....σημερα εβαλα κατι γαντια μαλλινα για να μην με γρατσουνισει κ την πλησιασα σιγα σιγα κ μου γουργουριζε κ τριβοταν ......μετα απο ωρα ανεβηκε στο κρεβατι...κ αραξε και κοιμηθηκαμε μαζι!!!!!! Αλλα γενικα της αρεσει να ειναι μονη της
κ να κλαψουριζει!!! Την εχω 3 βδομαδες...καπου διαβασα οτι η συμπεριφορα παγιωνεται στις 8 βδομαδες.....πιστευετε οτι θα μεινει ετσι?
απλα ψιλοφοβαμαι να την πολυχαιδευω γιατι εκνευριζεται....δεν την πιεζω....απλα θελω να με συνηθησει! Ας μου απαντησει καποιος παρακαλω που να εχει αναλογη εμπειρια!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλημερα και καλωσηρθατε.
Νομιζω οτι αυτο που διαβασατε ισχυει για τα μωρα γατακια,που σχηματιζουν το χαρακτηρα τους στις οκτω με δωδεκα εβδομαδες.Θα σας συνηθισει μια χαρα,δωστε της το χρονο της και καντε συχνα "εξορμησεις" για χαδια οπως αυτη που αναφερατε.Θα δει οτι δεν υπαρχει κατι να φοβαται και θα γνωρισετε μια τελειως διαφορετικη γατα.
Να τη χαιρεστε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
καλημερα κ απο μενα , να χαιρεστε την κουκλιτσα σας!! εγω ειχα αναλογη εμπειρια οταν υιοθετησα μια αδεσποτη γατουλα 2,5 χρονων την Bailey. οταν ηρθε στο σπιτι, δεν με ηθελε καθολου, οταν προσπαθουσα να την χαιδεψω γρατζουνουσε, κ γενικως δεν ηθελε να με βλεπει μπροστα της
μετα απο πολλες προσπαθειες, αποφασισα να μην της δινω πολλη σημασια, να την ταιζω καμια λιχουδια(τρελλαινεται για τονο) κ να δω οταν αποφασισει η ιδια οτι θελει να ειναι κοντα μου. κ ετσι εγινε. μετα απο 1,5 μηνα αρχισε να με αποζηταει κ να βγαινει απο μονη της πανω μου
πλεον μετα απο 8 μηνες συμβιωσης, αναπτυξαμε καταπληκτικη σχεση που ουτε το φανταζομουν ποτε!!! μονο πανω μου κοιμαται, συνεχεια ειναι απο πισω μου κ μου εχει απολυτη εμπιστοσυνη! η συμβουλη μου ειναι να μην την πιεζεις, κ σιγα σιγα θα σε εμπιστευτει
brigite
Διάσημο μέλος
Καλημερα!!!!!! Καλωσηρθατε εσυ και η γατουλα σου στην παρεα μας.
Αυτο το πλασμα μεχρι πριν λιγο ζουσε εξω....Ειναι ακομα τρομοκρατημενο και η επιθεση και η απομονωση ειναι οι αμυνες του προς τους κινδυνους που αντιμετωπιζε.Θελει το χρονο της η ψιψινελ για να νοιωσει οτι ειναι ασφαλης μεσα στο σπιτι και οτι δεν εχει να φοβαται κατι απο σενα.
Αλλωστε το πρωτο βημα εγινε.Κοιμηθηκε στο κρεβατι μαζι σου.Σιγα σιγα στην αγκαλια σου και μετα δεν θα ξεκολλαει απο πανω σου.
Συνεχισε την προσπαθεια προσεγγισης ,χωρις να την πιεζεις ιδιαιτερα και ολα θα πανε καλα.
moukelis
Επιφανές μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

.Γιούλη μου καλως ήρθες και εδώ, όλα καλά θα πάνε, απλώς θέλει το χρόνο της η κιουρία. Είναι πολύ όμορφο και καλό γατί κι εμάς έκανε καιρό να μας εμπιστευθεί, αλλά μετά μας έψαχνε για χάδια.
Να την χαίρεσαι και είμαι σίγουρη ότι όλα καλά θα πάνε
.Ορίστε και κάποιες φωτογραφίες της

moukelis
Επιφανές μέλος
Μπραβο κοριτσια,ενα ακομα βρηκε σπιτακι!
Voula
Διάσημο μέλος
Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ...(και περιμένω κόσμο).Θα γράψω περισσότερα πιο μετά.
chryssa
Διάσημο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

Μην ανησυχείς σε λίγο καιρό θα γίνεται αυτοκόλλητες, είμαι σίγουρη!!!

julieta21
Νεοφερμένο μέλος
Το καλυτερο ειναι οτι ειναι πολυ φαγανη!!! Κ θελω να γινει στρουμπουλη κ χαδιαρα αργοτερα!!!!(οταν συνηθησει βεβαια)
Ευχαριστω σε ολους!
konstans
Περιβόητο μέλος
.Να μας βάλεις φωτογραφίες, να την δούμε και οικόσιτη την κυρία
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Γιούλη μου μην γράφεις σε παρακαλώ με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις.
Να μας βάλεις φωτογραφίες, να την δούμε και οικόσιτη την κυρία.
Τα κεφαλαία απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ

Ναι ναι, Γιούλη, βάλε μας σε παρακαλώ φωτό να την δούμε την κυρία

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Να σου ζησει η ομορφουλα!!!!!
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

κ όπως είπαν κ τα κορίτσια δώστης χρόνο κ σιγά σιγά θα σε συνηθίσει. χριστινα speaking είμαι κοπέλα που είχες πρωτομιλήσει κ σε παρέπεμψα στη βούλα

να σου ζήσει

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Φαγάκι, χαδάκι, ηρεμία, γλυκά λόγια και θα δεις για πότε η ζουζούνα θα γίνει αγνώριστη. Εμένα, το πιο αγαπησιάρικο γατί που είχα ποτέ, ήταν ένας μαύρος πάνθηρας, που ως αδέσποτο ήταν φόβος-τρόμος. Μόλις τον εξημερώσαμε, ήταν ο μοναδικός γάτος, που ποτέ δεν μας έκανε ΚΧΧΧ, ποτέ δεν δάγκωσε και ποτέ δεν γρατζούνισε, ΠΟΤΕ όμως!!!!

julieta21
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
..να την χαιρεσαι..και να ειστε ευτυχισμενοι..ειναι πραγματικα..ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!!!!

ΥΓ..α..και κατι που ξεχασα..μην την πιεζεις να ερθει κοντα σου(δεν ξερω αν το κανεις..το λεω στην περιπτωση που συμβαινει..)η γατα ερχεται μονη της,οταν το αποφασισει αυτη..

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool