Κίτρινος ο γατούλης μου!

• Thread starter Thread starter Blankie
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Blankie

Νεοφερμένο μέλος

Η Blankie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορεί να έχει ο δύο ετών γάτος μου. Δύο μέρες είχε εξαφανιστεί και σήμερα μου παρουσιάστηκε με κίτρινα ούλα, κίτρινη μύτη, και δέρμα. Επίσης έχει ανορεξία και φαίνεται πολύ θλιμμένος. Παρακαλώ αν γνωρίζει κανείς κάτι ας μου το πει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το κιτρινο ακουγεται σαν ικτερος, καλυτερα θα ηταν να πας τον γατουλη σου στον γιατρο , η ανορεξια σιγουρα δειχνει πως κατι δεν παει καλα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ίκτερος, θέμα με το συκώτι... δηλ δηλητηρίαση θα έλεγα εγώ.(το χειρότερο σενάριο..) :hmm:

Υπάρχουν δηλητήρια που δρούν άμεσα και άλλα που θέλουν μέρες...Θα πρότεινα άμεσα γιατρό.:/:

Εντάξει παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Τον πήγα στον κτηνίατρο, έχει προβλημα με το συκώτι του. Μου έδωσε κάτι φάρμακα και ανακουφίστηκα. :):)

Περαστικα του...

περαστικα του,,του ευχομαι τα καλυτερα...σου ειπε ο γιατρος απο τι το επαθε; ειναι σοβαρο;:)

Λογικό να έχει πρόβλημα με το συκώτι του.. αυτό στο είπαμε και εμείς που δεν είμαστε γιατροί...:redface::hmm:

Τί πρόβλημα όμως είπε? Χρόνιο ή κάτι τωρινό? Γιατί επιμένω ότι εαν το έπαθε απο κάποια δηλητηρίαση (δηλ έφαγε κάτι αυτές τις 2μέρες..) θέλει άλλη αντιμετώπιση και ίσως και νοσηλεία..:/:

Και φυσικά το πόσο πρόβλημα έχει το συκώτι θα το δεί με εξετάσεις αίματος. Ανάλογα με τον δείκτη θα φανεί και η θεραπεία. :redface:

Περαστικά σας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back