Blankie
Νεοφερμένο μέλος
Η Blankie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
30-05-10
12:41
Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορεί να έχει ο δύο ετών γάτος μου. Δύο μέρες είχε εξαφανιστεί και σήμερα μου παρουσιάστηκε με κίτρινα ούλα, κίτρινη μύτη, και δέρμα. Επίσης έχει ανορεξία και φαίνεται πολύ θλιμμένος. Παρακαλώ αν γνωρίζει κανείς κάτι ας μου το πει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα.
30-05-10
13:10
το κιτρινο ακουγεται σαν ικτερος, καλυτερα θα ηταν να πας τον γατουλη σου στον γιατρο , η ανορεξια σιγουρα δειχνει πως κατι δεν παει καλα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
30-05-10
18:07
Ίκτερος, θέμα με το συκώτι... δηλ δηλητηρίαση θα έλεγα εγώ.(το χειρότερο σενάριο..) 
Υπάρχουν δηλητήρια που δρούν άμεσα και άλλα που θέλουν μέρες...Θα πρότεινα άμεσα γιατρό.

Υπάρχουν δηλητήρια που δρούν άμεσα και άλλα που θέλουν μέρες...Θα πρότεινα άμεσα γιατρό.

Blankie
Νεοφερμένο μέλος
Η Blankie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
31-05-10
13:46
Εντάξει παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Τον πήγα στον κτηνίατρο, έχει προβλημα με το συκώτι του. Μου έδωσε κάτι φάρμακα και ανακουφίστηκα. 

moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
31-05-10
13:57
Περαστικα του...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.245 μηνύματα.
31-05-10
14:03
περαστικα του,,του ευχομαι τα καλυτερα...σου ειπε ο γιατρος απο τι το επαθε; ειναι σοβαρο;

julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
31-05-10
14:31
Λογικό να έχει πρόβλημα με το συκώτι του.. αυτό στο είπαμε και εμείς που δεν είμαστε γιατροί...

Τί πρόβλημα όμως είπε? Χρόνιο ή κάτι τωρινό? Γιατί επιμένω ότι εαν το έπαθε απο κάποια δηλητηρίαση (δηλ έφαγε κάτι αυτές τις 2μέρες..) θέλει άλλη αντιμετώπιση και ίσως και νοσηλεία..
Και φυσικά το πόσο πρόβλημα έχει το συκώτι θα το δεί με εξετάσεις αίματος. Ανάλογα με τον δείκτη θα φανεί και η θεραπεία.
Περαστικά σας.

Τί πρόβλημα όμως είπε? Χρόνιο ή κάτι τωρινό? Γιατί επιμένω ότι εαν το έπαθε απο κάποια δηλητηρίαση (δηλ έφαγε κάτι αυτές τις 2μέρες..) θέλει άλλη αντιμετώπιση και ίσως και νοσηλεία..

Και φυσικά το πόσο πρόβλημα έχει το συκώτι θα το δεί με εξετάσεις αίματος. Ανάλογα με τον δείκτη θα φανεί και η θεραπεία.

Περαστικά σας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum