Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως πολύ χάρηκα για τα δικά σου (κουκλάκια που είναι!!!)και μας γεμίζει αισιοδοξία η ιστορία σας όλους εμάς που ζούμε το ίδιο «δράμα».
Kαι vsotos, πες και συ τα νέα με τη Zoobi. Περιμένουμε με αγωνία.
Tο μόνο που έχει αλλάξει πάντως, είναι οτι φωνάζει κάθε μέρα και λιγότερο. Συνηθίζει τη μυρωδιά και το ξεχνάει αλλά μόλις περάσει έξω απο την πόρτα του μπάνιου που είναι το μικρό, να ο εξορκιστής!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vsotos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ballu
Νεοφερμένο μέλος
Όλγα, ξέχασα να προσθέσω πως σε καμία περίπτωση μέχρι να δεχθεί η γάτα σου την νεοφερμένη δεν πρέπει να χαιδέψεις τη νεοφερμένη μπροστά της...Σε εμάς αυτό μας έφερε πίσω και ακόμα δεν χαιδεύω το Τζιντζερ μπροστά της.Πολύ χαίρομαι που έχετε καινούριο μωρό και που μπόρεσα να βοηθήσω έστω και λίγο να πάρετε κουράγιο.
Υπομονή και όλα θα πάνε μια χαρά.Πολλά φιλιά και περιμένουμε να δούμε φωτό της μικρής!
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Εύχομαι να γίνουν γρήγορα φίλες με τη Bianca.
Ballu, φοβερή φωτο!

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
, να μας ζήσει, να μας ζήσει!!! Tα δικά σας μου θυμίζουν τη γνωριμία Mέλανι-Mπιάνκας. Eιχαν περιοριστεί κι εκείνες σε φωνές μονο. H Mπιάνκα τώρα όμως βαράει πραγματικά
όποιο γατί δει. Kαι μεσα στο σπίτι κάποιες που προσπάθησαν να μπουν (ισόγειο βλέπετε) τις έσπασε στο ξύλο. Eτσι δεν μπορώ να τις αφήσω μαζί καθόλου. Λείπουμε και πολλές ώρες... Bέβαια συμβαίνει και το άλλο. Oι περισσότεροι ξέρετε για τις 2ωρες βόλτες που βγαίναμε στον κήπο. O γιατρός είπε OXI. Kυρίως επειδή δέρνεται αλλά και οτι νομίζει οτι θέλει να βγει. Στενοχωρήθηκα πολύ και την ξαναέβγαλα. Όμως απο την επόμενη μέρα το μόνο που θέλει είναι να πηγαίνει βόλτα στην οικοδομη απο πάνω, αράζει εκεί μέχρι το βράδυ και δεν θέλει με τίποτα να έρθει σπίτι. Aπό τη σκάλα αρχίζουν τα μουγγρητά... 
Ballu
Νεοφερμένο μέλος
Όσο θα καλυτερεύουν τα πράγματα μεταξύ των δύο τόσο λιγότερο θα ζητάει να βγαίνει έξω γιατί θα έχει παρέα.
Υπομονή Όλγα και όλα θα πάνε καλά.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Γυρνάω χθες σπίτι μετά το γραφείο και τί να δω...
Έξω από το υπνοδωμάτιο, όπου συνήθως την αράζει κρυμένη η Μπεζ κάτω από το κρεββάτι, διότι την χτυπάνε οι άλλοι, είχε παντού τούφες μαλλιών διασκορπισμένες. Στην αρχή νόμιζα ότι τα τέρατά μου έχουν ξεσκίσει κάποιο μαξιλάρι. Σύντομα όμως κατάλαβα ότι ήταν τούφες της... Μπεζ! Η δε Μπεζ όταν με αντιλήφθηκε νιαούρισε παραπονεμένη.
Ευτυχώς ήταν καλά, εκτός από μια γρατζουνιά στη μυτούλα της και 1-2 σημεία που φαινόταν ότι κάποιος της είχε βγάλει τις τρίχες!!!
Φυσικά, δεν μπορώ να ξέρω ποιός από τους άλλους 4 ευθύνεται... Όμως αν κρίνω από το παρελθόν, ύποπτοι είναι είτε ο Χουζούρης είτε η Ruby!!!!
Αχ τί θα κάνω με την Μπεζ... Δεν την αφήνουν σε χλωρό κλαδί την κακομοιρούλα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
To ιδιο κι εγω με το ΒαλεντίνοΔεν θέλω μωρέ να νοιώθει εγκλωβισμένη σε ένα δωμάτιο...
.Οσο τον κράτησα σπίτι μου τις ώρες που λείπαμε ήταν εσώκλειστος.
Επειτα τον έβγαζα έξω γιατί τον λυπόμουν, και μερικές φορές σε κλάσματα δευτερολέπτου γινόντουσαν μαλιά κουβάρια με το Σίβα υπό την επίβλεψη μας.
Μάζευα κι εγω τούφες μαύρες και μπεζ
Δεν ξέρω τι να προτείνω Βικτώρια....εκτός από το να προσπαθουσες πάλι να τη δώσεις σε ένα ΚΑΛΟ ΣΠΙΤΙ.
rotonda
Δραστήριο μέλος
Δεν θέλω μωρέ να νοιώθει εγκλωβισμένη σε ένα δωμάτιο...
Όχι μόνο γι' αυτό, Βικτωρία, αλλά γιατί επιπλέον θα αποξενωθεί τελείως από την υπόλοιπη γατο-ομάδα και θα τη θεωρούν (ακόμα πιο πολύ) παρείσακτη. Οπότε, όποτε την πετυχαίνουν, θα την κάνουν τ' αλατιού.
Άσ' την να παλέψει για τον εαυτό της, μικρή γάτα είναι ακόμα.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Fate
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα γατοσυντροφοι!!!
ειμαι νέα στη παρεα σας .Ιδου η ιστορία μου.εγω εχω 3 γάτες.τον ιγκον ενας περσικος ιμαλλαϊων ο μεγαλυτερος της παρεας εχει πατησει τα 9 .ειναι ο εικονιζομενος!αν ηταν ανθρωπος θα ηταν ο κατακουζινος !!!!ησυχος με ενα βλεμμα εγω ειμαι και κανεις αλλος!οταν τον εχεις αγκαλια και δε θελει το καταλαβαινεις σε κοιταει με ενα βλεμμα απαξιωτικο!αρχοντικο γατι!ναζιαρης ειναι μονο σε αυτους που ξερεις και αγαπα ολοι οι αλλοι του ειναι απλως αδιαφοροι....Δευτερος ο camel ,6 χρόνων,η αγάπη μου.μαζι περασαμε τη φοιτητικη μου ζωη μαζι στα δυσκολα και στα ευκολα.περσικος σκετο.
κοινωνικοτατος,τρελα αγαπησιαρης και απαιτητικος με ιδιοτροπιες και ενα βλεμμα που δε μπορεις να του αρνηθεις τιποτα.ηταν το μονο γατι που ειχα και δε πηγαινε στη τουαλεττα του πηγαινε ακριβως απ΄εξω!εχει κανει απειρα ταξιδια και γενικα νομιζει οτι ειναι σκυλος!!!τον λατρευω απλα!οταν γυρισα απο φοιτητρια και εφερα και τον camel μαζι ειχαμε ενα θεμα στο να συμβιωσουν αλλα ξεπεραστηκε .πειραζε ο camel ton igkon αυτος εφευγε εκανε και ενα χου για να το παιξει αντρας και αυτο.τον ξαναπειραζε ωσπου ο ιγκον δεν εκανε τιποτα και ο καμελ αποφασισε οτι ειναι ξενερωτος και σταματησε να τον πειραζει και ολα καλα!
το προβλημα ειναι το καινουργιο μέλος της παρεας η μπουμπου....λεπτεπιλεπτη γατουλα, στα χρωματα της καραμελας με αρκετο τριχωμα ομορφη μουσουδα και με 2 πανεμορφα πρασινα ματια.απο οτι ειπε ο κτηνιατρος μιση αγκυρας.τη βρηκα στο δρομο μια μερα οταν γυριζα απο τη δουλεια δε μπορεσα να αντισταθω και να μη τη παρω! ειναι μαζι μας περιπου 6 μήνες.καταπληκτικη γατα σωστη κυρια!κερδισε αμεσως τις εντυπωσεις ιδιαιτερα της μαμας μου.και εδω δημιουργηται το προβλημα....ο καμελ τη μισει!ο ιγκον συνεχιζει να αδιαφορει.αλλα τη πρωτη φορα που τη συναντησε ο καμελινος της ορμηξε δεν τον εχω ξαναδει ετσι ποτε!δε τον προλαβαινα τη κυνηγουσε σε ολο το σπιτι και το αρπαξε το κακομοιρουλη τον μαλωσα πολυ αλλα σκασιλα του και αλλες φορες προσπαθησα να τους φερω σε επαφη αλλα τιποτα .τι θα κανω πρεπει να βρω μια λυση γιατι αλλιως αργα η γρηγορα καποιος θα πρεπει να αποχωρησει.και τον καμελ δεν τον αλλασω αλλα την εχω αγαπησει την ατιμη την μπουμπου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
....ειναι στειρωμενοι οι γατοι σου ε? Ποσος καιρος ειναι που εφερες τη Μπουμπου?
Υπαρχει μια τακτικη οταν φερνουμε νεο μελος στο σπιτι...κι εγω δεν την ηξερα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fate
Νεοφερμένο μέλος
ναι ειναι και οι 2 ειναι στρειρωμενοι.ειναι κανα 5 μηνο σπιτι..ειναι ηρεμη γατουλα η κακομοιρα αν και τωρα περναει τη δευτερη περιοδο οιστρου και μας εχει βγαλει το λαδι!τους 2 γατους αναγκαστηκα να τους απομονωσω δεν υπαρχει περιπτωση ο καμελ να μη της επιτεθει.δε το καταλαβαινω...ειναι κοινωνικοτατος και δε τσαντιζεται ευκολα φανταστητε μολις γυρισαμε απο κουρεμα - μπανιο- νυχια και ηταν-ειναι τοσο ηρεμος που δε παιρνει ναρκωση .τι εχει παθει με τη μπουμπου δε ξερω ειλικρινα!ρε γαμωτο οταν τον κουρευω μου φαινεται τοσο μικρουλης ασε που φαινεται τεραστιο το κεφαλι τουΣε συμπονω και σε καταλαβαινω....ειναι στειρωμενοι οι γατοι σου ε?
Ποσος καιρος ειναι που εφερες τη Μπουμπου?
Υπαρχει μια τακτικη οταν φερνουμε νεο μελος στο σπιτι...κι εγω δεν την ηξερα...
,αν και ολοι μου λενε πως μοιαζει με λιονταρι.θα τον βαλω αvatar να καταλαβαιτε περι τινος προκειται...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Και ανοιξε μας ενα θεμα τωρα να μας γνωρισεις τα γατονια σου,τι νομιζες,για την καλη μας την καρδια σου διναμε τοσες ωρες συμβουλες;

Fate
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Γιατι τον κουρεψες αν επιτρεπεται;Περνα αν θες κι απο τους Persian maniacs που μιλανε για τους μαλλιαδες τους.

Fate
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool