Καινούργια μανούλα με γατάκια!!

mimikaki

Διάσημο μέλος

Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
πριν λιγο πηγα στη μαμα μου να φαω, και εκεινη απο το τηλεφωνο μου ειχε πει πριν οτι μου εχει μια εκπληξη..... η εκπληξη ειναι οτι καποιοι να μην πω τι,:mad: πεταξαν στο μπαλκονι μας μια γατουλα πολυ γλυκια με τα γατακια της 5 στον αριθμο!!!!:redface: τα γατακια ειναι πολυ μικρα σχεδον νεογεννητα!! πρεπει να ειναι ημερων.... η γατουλα ειναι συνεχεια μεσα στο κουτι που βρεθηκε και αν και φοβησμενη φαινεται ηρεμη... φοβαμαι μην επιχηρησει να φυγει! τι να κανω να την κρατησουμε εκει και να νιωσει ασφαλεια?? προς το παρον της εβαλα φαγακι μεσα στην κουτα και το εφαγε απο κει...

τι να πω για αυτους τους ανθρωπους που το εκαναν!!!:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν πάει καλά ο κόσμος...

Μα πώς είναι δυνατόν να μπορέσει κανείς να πετάξει 5 ανυπεράσπιστα νεογέννητα και την ταλαιπωρημένη μαμά τους;; :mad: :down:
Πάλι καλά που πέσανε σε καλά χέρια τα καημένα... Φαγητό και νερό μάλλον θα τα χρειάζεται κοντά της η γατούλα για να μην αναγκάζεται να φεύγει μακριά από τα μωρά, ειδικά τώρα που είναι και τρομαγμένη. Και μάλλον δε θα πρέπει να την πολυπλησιάζετε μέχρι να ηρεμήσει. Μήπως να την έβαζες σε ένα μέρος ήσυχο και σχετικά μικρό, για να νιώσει ασφάλεια, σα να 'ναι σε "κρυψώνα";
Αν δει ότι εκεί που βρέθηκε υπάρχει φαγητό και καταλάβει ότι δεν απειλείται αυτή και τα μωρά της, μου φαίνεται δύσκολο να φύγει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοιτα αυτος που τα πεταξε ηξερε οτι εμεις ταιζουμε τα αδεσποτα για να το κανει... αυτο με εξοργιζει περισσοτερο!!:mad:
την βαλαμε κατω απο κατι φυτα σε μια γωνιτσα στο μπαλκονι, αλλα φοβαμαι γιατι η μαμα μου ταιζει και αλλα αδεσποτα και αυτα τριγυριζουν εκει και αυτο ισως την κανει να νιωσει ανασφαλεια... παντως σε γενικες γραμμες ειναι πολυ χαδιαρα η γλυκεια μου, της χαιδευα το κεφαλακι και μου εκανε ανασκελιες...:redface:

Μα τι παλιανθρωποι υπαρχουν:mad: :mad: :down: :down: Αλλα θα ειναι πολυ γλυκα τα μικρουλια:D

Μάλλον πρέπει ν'αρχίσουμε να ψάχνουμε σπιτια για τα μικρά! ;)

ειναι πραγματι πολυ γλυκα τα μικρα οσο μπορεσα να τα δω!!!:)
Ασπα ειναι λιγο νωρις φοβαμαι, γιατι αυτα ακομη εχουν τον ομφαλιο ξεραμενο πανω τους... γιαυτο ειπα οτι μαλλον ειναι ημερων και τωρα που το σκεφτομαι μπορει και ωρων!! αλλα καλο ειναι να το εχουμε υπ οψην μας:P ;)

εγω λεω αν μπορειτε παρτε την μεσα για κανα μηνα μεχρι να μεγαλωσουν τα μικρα κ μετα βγαλτε την παλι εξω η φτιαξτε κανενα σπιτακι

το θεμα ειναι οτι η μαμα μου εχει ασθμα και μαλιστα αλεργικο και δυσκολευεται παρα πολυ να αναπνευσει με την τριχα της γατας, γιαυτο και καποια χρονια εχει οτι γατακια προσεχει μονο στον κηπο και μπαλκονι..:/: . οποτε αυτο ειναι λιγο δυσκολο ladycat...
αυτο που σκεφτηκα ειναι να απομονωσω το κομματι αυτο στο ενα μπαλκονι και να βαζει τροφη στα αλλα γατακια η μαμα μου μονο στο αλλο..:hmm: .ετσι η γατουλα θα εχει πριβε το ενα μπαλκονακι...

μιμικάκι καλά κανετε και της παρέχετε τροφή και νεράκι, έτσι μάλλον δεν θα χρειαστεί να φυγει για να βρει και να αφήσει τα μικρά της.Τώρα φυσικά και θα πρέπει να βρεθούν σπιτάκια για τα μωρά αλλά σίγουρα σε κανένα δίμηνο...μέχρι τότε μήπως θα ήταν καλύτερα να μπουν μέσα ή σε κανένα σπιτάκι; έρχονται και μπορες από Τετάρτη...

Βαζε της τροφη για μικρα γατακια τα λεγομενα kitten γιατι κανει και για εγκυους ειναι πολυ πιο πλουσια απο την αλλη κι αν καταλαβει οτι την κρατας προστατευμενη δεν ειναι χαζη να φυγει μονο να εχει παντα αφθονη τροφη γιατι τις πιανει ανχος οταν δεν εχουν και υπαρχει περιπτωση να αφησει να πεθανει καποιο γατακι της.

ευχαριστω ολες για τις συμβουλες..:up: . εχω πολυ τροφη για μικρα γατακια γιατι ειχα παρει για ενα μικρο που ταιζαμε εδω απεναντι...
αυριο θα παω να την δω:)

Βρε Μιμίκα είναι πολύ τυχερή η γατούλα που την "πέταξαν" σε σας που τη βοηθάτε! Για σκέψου να ήταν αλλού...
Τώρα από συμβουλές δεν έχω κάτι να πω, τα είπαν όλα τα κορίτσια, μόνο να σου επισημάνω να είναι κάπου ζεστά τα γατάκια. Αν βρέξει αυτές τις μέρες ρίξε ένα νάυλον τουλάχιστον πάνω από την κούτα να μη βραχούν και βάλε μπόλικα πανάκια μέσα.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά για τη γατούλα και τα μωράκια και ετοίμαζε αγγελία από τώρα γιατί ιδίως σε εφημερίδες αργούν πολύ να μπουν!

το ξερω μωρε κατερινα μου,παλι καλα την καημενη, αλλα μου την σπαει αυτη η κινηση του στυλ," εσυ που εχεις πολλες και τις ταιζεις παρε και αυτη γιατι εγω ειμαι ανευθηνος!" ... τι να πω..μεσα στα χρονια το εχω δει πολλες φορες.. μεχρι και γατακια 2 ημερων μονα τους μας εχουν αφησει... απλα ειχα να το ζησω καιρο και ειδικα τωρα που δεν μενω στην μαμα μου νιωθω περιεργα που δεν ειμαι εκει να βοηθησω..:(
ευχαριστω για τις συμβουλες:)

ειναι οντως εκνευριστικο να βοηθας τα ζωα και γι'αυτον ακριβως το λογο συνεχως να "εμφανιζονται" καινουργια στην πορτα σου:( παντως η γατουλα βρεθηκε σε καλα χερια κι ευχομαι ολα να πανε καλα για εκεινη και τα μωρακια της:) !

Καλό κουράγιο και δύναμη.:) Αν βρέξει εκτός από το νάιλον πρέπει και να σηκωθεί με κάτι η κούτα για να μην βραχεί από κάτω.
Πάντως από την καφρίλα που κάνουν στο βουνό που πάνε και τα παρατάνε μόνα τους :mad: καλύτερο αυτό που κάνανε- όχι για σένα φυσικά.:rolleyes:

Καλό κουράγιο και δύναμη.:) Αν βρέξει εκτός από το νάιλον πρέπει και να σηκωθεί με κάτι η κούτα για να μην βραχεί από κάτω.
Πάντως από την καφρίλα που κάνουν στο βουνό που πάνε και τα παρατάνε μόνα τους :mad: καλύτερο αυτό που κάνανε- όχι για σένα φυσικά.:rolleyes:

Εγω μια χρονια βρηκα Νοεμβριο μηνα πεταμενα στο γκαζον μας 4 νεογεννητα. Ολη νυχτα στο κρυο, πως ζησανε δεν ξερω. Τουλαχιστον τα αφησανε καπου πουτα προσεχουν!

Καλως τα δέχτηκες Mimikaki! Πολύ εκβιαστική κίνηση να στα αφήσουν έτσι τα μωρά, αλλά τουλάχιστον πάλι καλά που δεν τα πέταξαν στα σκουπίδια. Καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με το Δήμο σου, μήπως έχουν κάποιο πρόγραμμα για τα αδέσποτα και μπορέσουν να σε βοηθήσουν.

Δυστυχώς είναι μια κλασική κίνηση των ανεγκέφαλων που αντί να στειρώσουν την γάτα τους θεωρούν καλύτερο να την αφήσουν έτσι κι άμα μείνει έγκυος την πετάνε μαζί με τα γατάκια :mad:. Όντως πάλι καλά που δεν βρέθηκε η γατοοικογένεια στα σκουπίδια, τουλάχιστον έτσι θα έχουν μια καλύτερη τύχη. Όπως και να'χει όμως είναι μεγάλη γαϊδουριά από μέρος τους!

Καλως τα δέχτηκες Mimikaki! Πολύ εκβιαστική κίνηση να στα αφήσουν έτσι τα μωρά, αλλά τουλάχιστον πάλι καλά που δεν τα πέταξαν στα σκουπίδια. Καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με το Δήμο σου, μήπως έχουν κάποιο πρόγραμμα για τα αδέσποτα και μπορέσουν να σε βοηθήσουν.

δυστυχως ο δημος δεν πολυενδιαφερεται... εχει προγραμμα αλλα δεν λειτουργει.. υπαρχει και ενας μη κερδοσκοπικος αλλα τους καημενους τους λυπαμαι γιατι μαζευουν πολλα ζωακια και δεν εχουν και χρηματα.. δεν θελω να τους επιβαρυνω...

σε περιπτωση βροχης δεν ανησυχω γιατι ειναι σκεπασμενο το μπαλκονι και δεν προκειται να βραχουν... σε λιγακι θα παω να τα δω:)

Καλη δυναμη...
Και εμεις περιμενουμε γεννητουρια απο μια γατα του κηπου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back