Καινούργια μανούλα με γατάκια!!

πως πανε τα γατακια?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή δύναμη με τα μικρά και να πάνε όλα καλα. Οσο για το κόσμο, δυστυχώς..... Κυκλοφορούν αναμεσά μας διαφοροι...... Τι να πω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν εχω προλαβει να παω αλλα θα παω σιγουρα σημερα(τεταρτη). η μαμα μου μου ειπε οτι η γατουλα τρωει συνεχεια και ειναι πολυ χαδιαρα... δειχνει ευτυχισμενη:redface:

πηγα στη μαμα μου και ειδα την γατουλα! ο αδερφος μου της πηρε σπιτακι με γουνα μεσα-εξω για να ειναι ζεστα τα μικρα!!:)
ειναι πολυ καλη... βεβαια πηγα να πιασω ενα γατακι και αμεσως ετρεξε να μπει ξανα μεσα μην της τα παρω!:redface:
ολα τα γατακια ειναι τιγρε σαν και αυτη! πολυ περιεργο πρωτη φορα μου συμβαινει να βγουν ολα ιδιο χρωμα!!!!:hmm:

τα γατουνια ανοιξαν τα ματακια τους... ειναι πολυ γλυκα!!!!:inlove:

Είναι όλα καλά στην υγεία τους και η μαμά;

ναι μια χαρα ολη η οικογενεια.....:)

θα'ναι κουκλακια:inlove: :inlove: !!ποτε δεν εχω δει μωρα γατακια:redface:

θα τα βγαλω φωτο να τα δειτε!!!:D
γεννησε και μια γατουλα απεναντι που την ταιζουμε ολοι στην γειτονια και ηταν μικρουλα... εκανε 3 κουκλια!!! πολυ ομορφα!! αλλα και αυτη ειναι κουκλα! ειπαμε να την στειρωσουμε και δεν προλαβαμε...

Μιμικακι, βαλε και καμια αγγελια μηπως βρουν σπιτακι...
Μακαρι να πανε ολα καλα!:)

προς το παρον λεω να πεισω την μαμα μου να κρατησει καποια εκει στο μπαλκονι...και βλεπουμε.... η γατομανουλα εχει αποκτησει και "φιλο"!:blink: ενας αραπης γατουλης εμφανιστηκε απο το πουθενα και καθεται συνεχεια μαζι της... τα μωρα δεν τα πλησιαζει γιατι στην αρχη νομιζαμε οτι πηγαινε να τα φαει, αλλα αυτος ενδιαφερεται για την μαμα... ερωτας μεγαλος! :inlove: :inlove: την κοιταζει συνεχεια και αυτη του τριβεται!!!:blink:

Ώπα! Προσέξτε μόλις σταματήσει να θηλάζει τα μικρά να την στειρώσετε γιατί βλέπωνα΄ρχονται κι άλλα μωρά στην οικόγένεια....

αυτο φοβαται η μαμα μου και καθε φορα που τον βλεπει τον διωχνει, αλλα αυτος δεν λεει να ξεκολλησει!!!:lol: εγω ομως τον λυπαμαι γιατι φαινεται ενας καλος γατουλης που εχει δαγκωσει λαμαρινα..:redface: .
υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τωρα οσο ειναι με μωρα εκεινη???

Εγω θυμαμαι μια γατα, το καλοκαιρι, που ζευγαρωνε με τον γατο μπροστα στα μωρα της. Ηταν τοτε 2-3 μηνων!
Ντροπη της!!!:lol: :redface:

Εγω θυμαμαι μια γατα, το καλοκαιρι, που ζευγαρωνε με τον γατο μπροστα στα μωρα της. Ηταν τοτε 2-3 μηνων!
Ντροπη της!!!:lol: :redface:

αισχος!!!:P ελπιζω να μην μου κανει τα ιδια και αυτη και δεν την προλαβω... μα που το μυριστηκε το "νεο αιμα" ο ατιμος και εμφανιστηκε!!! απιστευτοι ειναι οι γατοι!!!:lol: :lol:

προσεξε οντως μην ξαναζευγαρωσει τωρα γιατι εκτος απο τα πολλα μωρα,θα ειναι τρομερη ταλαιπωρια και για τη γατουλα:/:

Σε κάποιο thread εδώ δεν λέγαμε ότι μπορεί να στειρωθεί η γάτα ακόμα κι αν είναι έγκυος σε αρχικό στάδιο? Νομίζω γαι την Ophrah της Airosky...:hmm: Αν λοιπόν τύχει κάτι και το πάρετε είδηση μπορείτε να στην στειρώσετε όσο είναι αρχή. Δεν ρωτάς τον κύριο Πάνο στον Αίλουρο να σου πει?

θα τον παρω να τον ρωτησω... αυτη ακομη δεν γεννησε και εχει μωρα λετε να παει και για αλλα???:blink:

Μιμίκα,κι όμως γίνεται να ξαναμείνει αμέσως έγκυος!
Η Πίνκυ μου έμεινε έγκυος ξανά όταν τα μωρά της ήταν περίπου 2 μηνών και αναγκαστήκαμε να της κάνουμε άμβλωση και να τη στειρώσουμε ταυτόχρονα! Ευτυχώς το ανακαλύψαμε γρήγορα! Μετά τη στείρωση όμως τα μωρά δεν έπρεπε να τη θηλάζουν και είχαμε ένα μικρό πρόβλημα γιατί η γλυκούλα μου παρόλο που πονούσε τα άφηνε! Όλη τη ώρα έτρεχα να τα προλάβω! Στην αρχή τα είχαμε και χωριστά και βλεπόντουσαν μαμά και παιδιά μόνο υπό την επίβλεψή μου!
Άσε...το τι τράβηξα δεν λέγεται! Τα καημενούλια μου έκλαιγαν και τη φώναζαν!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back