Καινούριο γατάκι, έρωτας και προβληματισμοί...

Καλησπέρα! Ίσως αυτό που θα πω να έπρεπε να το βάλω σε άλλο θέμα, δεν ξέρω, αλλά μια ερωτησούλα θέλω να κάνω....
Σήμερα η Λουκία μου την περισσότερη ώρα κοιμάται... Είναι ανησυχητικό αυτό???? Μπορεί να λέω βλακείες:redface:, αλλά ανησυχώ που είναι τόσο "λιωμένη" όλη μέρα...
Απ' την άλλη όταν ξυπνάει, τρώει κανονικά και είναι φυσιολογική...

Μπορεί αν είναι κουρασμένη? Από τι??? :blink::confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως την έχει επιρρεάσει ο καιρος;;
Αν κατα τα άλλα ειναι φυσιολογική δεν ειναι ανησυχητικο. Παρακολουθησέ την συνολικότερα ομως να εισαι σίγουρη οτι ολα ειναι ΟΚ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα μέσα στο σπίτι, με τα χαλιά και τα καλοριφέρ είναι πιο ζεστά, μήπως είναι αυτό?? :hmm:

Την κοιτάζω συνέχεια... ίσως να την έχει "λιώσει" το καλοριφέρ.. :lol::lol:

Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου.....:):happy::cat:

Οι γάτες κοιμούνται 17 ώρες τη μέρα, νομίζω. Ισως να μενει και κάποιες ώρες τη νύχτα ξύπνια και να μην το έχεις καταλάβει. Πάντως χουρχουλιάζουν μωρε και κοιμούνται με το έξω κρυο, μεσα ζέστη και τους αρεσει. Δεν νομιζω οτι πρεπει να ανυσυχεις:)

Τι 17, 19 είναι ο μέσος όρος τους! Και αυτό έχω διαβάσει γίνεται γιατί είναι από τους πιο αποτελεσματικούς κυνηγούς οπότε δε χρειάζεται να προσπαθούν πολύ και την περισσότερη ώρα μαζεύουν δυνάμεις. Είδες τι λιοντάρια έχουμε:D;

μην ανησυχείς!φυσιολογικό είναι.τι πιο ωραίο να σαι κουλουριασμένος στη ζέστη .κάτι τέτοιες ώρες θα θελα να μαι γάτα και να μην πηγαίνω στη δουλειά:mad:

Axxxx, ωραίο πράγμα ο ύπνος... Όσο κοιμόταν χθες, τόση ενέργεια έχει σήμερα.. ουφ! Την προτιμώ όταν κοιμάται το αγγελούδι μου!!! :):)

Μάζεψε δυνάμεις για να με βασανίσει!!!:P;)

:lol: Κλασικά πράγματα!

:lol::lol::lol: Και η δικιά μου αυτό κάνει τώρα!

Αχ, στη προηγούμενη ζωή μου σίγουρα γάτα ήμουν :hmm::hmm::hmm:
Μόνο που δεν χωράνε πλέον 18 ώρες ύπνου στο προγραμμά μου :(

Κι εγώ ανέκαθεν αυτό έλεγα και όχι μόνο λόγω ύπνου...

Αχ, στη προηγούμενη ζωή μου σίγουρα γάτα ήμουν :hmm::hmm::hmm:
Μόνο που δεν χωράνε πλέον 18 ώρες ύπνου στο προγραμμά μου :(

Τα Σ/Κ πάντως χοράνε 24ωρα ολόκληρα για μένα!!! Είχα βρει μια σελίδα που έλεγε τι είσασταν στην προηγούμενη ζωή σας και με έβγαλε puma,άρα είμουν αίλουρος πάλι:D

Καλησπέρααα
Συνοπτικά νέα αμέσως!
Είμαστε υγιέστατες! Με καινούριο βιβλιάριο υγείας και τα όλα μας!! χαχα
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, η Λουκία μας όπως ήταν φυσικό έχει γοητεύσει τους πάντες αν και δεν έχει φωτογένεια, είναι πανέμορφη και έχει το πιο απαλό και γυαλιστερό τρίχωμα! Σιγά σιγά τα μάθαμε όλα και τώρα είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι..
Με τους χώρους έχουμε λιγάκι πρόβλημα ακόμη.. Την άμμο και την τροφή την έχω έξω και βγαίνουμε κάθε τόσο. Μόνο όταν φεύγω βάζω μέσα την τροφή της. Και την άμμο έξω την έχω, αλλά έχουμε βολευτεί νομίζω... Το βράδυ είναι το πρόβλημα που δεν μαφήνει να κοιμηθώ, και μερικές φορές αναγκάζομαι να την βγάζω έξω (στο σπιτάκι της φυσικά) για να μπορέσω να κοιμηθώ λίγες ώρες!! Τι να κάνω? Καμία συμβουλή?? Δεν μ' αρέσει να την βγάζω έξω αλλά κι αυτή είναι πολύ ζωηρή μερικές φορές!!

Συνημμένα

• ΛΟΥΚΙΑ.jpg
    ΛΟΥΚΙΑ.jpg
    521,3 KB · Εμφανίσεις: 51
Καλε τι δεν εχει φωτογένεια, κούκλα ειναι!!!
Απλα ετσι σου φαίνεται γιατι προφανως απο κοντά ειναι πολύ πιο όμορφη! Τυχερη ήσουν, σε "υιοθέτησε" μια κουκλιτσα! :)

Μην ανησυχεις με τον ύπνο, θα της περάσει σιγά σιγά, θα ηρεμήσει, ειναι μικρή. Δοκιμαζε να παίζετε πολύ πριν ξαπλώσετε ώστε να κουράζεται. Αλλά και πάλι, μέχρι να μεγαλώσεις λίγο θα τα έχεις αυτα.

Η καημένη βγαίνει σαν νυχτερίδα με τα αυτάκια της έτσι χαχαχαχα!!!:lol:
Το πρόβλημα είναι πως όποτε λείπω κοιμάται και χορταίνει ύπνο.. όσο και να την ΄παίζω δεν κουράζεται το διαολάκι μου!!:up:

Ετσι ειναι, τα εχουμε περάσει οι περισσότεροι απο εμας, δεν εισαι εξαίρεση, μην ανησυχείς!:)
Ειναι διαβολάκια!

Είναι μια κούκλα η μικρή σου. Καμμία σχέση με νυχτερίδα! Για τον βραδυνό ύπνο μεγαλώνοντας θα στρώσει μην ανησυχείς, υπομονή.

Ευχαριστούμε για τα κοπλιμέντα σας!!
Ανυπομονώ να χαλαρώσει... Άλλωστε είναι πιο όμορφο το αγγελούδι μου όταν κοιμάται.... :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back