mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

βέβαια όλα τα γατάκια δεν είναι φαγανά, ο δικός μου αφήνει πάντα και κάτι στο πιάτο, υπάρχουν όμως κιάλλα που όσο και να τους βάλεις το τρώνε μέχρι να σκάσουν στην κυριολεξία....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Όσο βρίσκεται στην ανάπτυξη, καλό είναι να τρώει όσο θέλει. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι, αν καλομάθει με το να έχει πάντα τροφή στο πιάτο της, θα της κακοφανεί λίγο περισσότερο όταν μετά τη στείρωση μπει σε πρόγραμμα.
Η Αρήθα μου έτρωγε όσο ήθελε μέχρι τους 8 μήνες που στειρώθηκε. Μετά, μας πήρε κάνα-δυό βδομάδες με γκρίνια μέχρι να μπούμε σε πρόγραμμα, αλλά τώρα είμαστε μια χαρά με τα 80 γρ. κροκέτες την ημέρα!

Οι ποσότητες που αναγράφονται στις συσκευασίες είναι ενδεικτικές. Δε γίνεται να ισχύουν για όλες τις γάτες, μικρόσωμες, μεγαλόσωμες, με τις όποιες ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε μιας. Επομένως, δεν μπορούν να αποτελέσουν τυφλοσούρτη για το τάισμα, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για την πολύ ευαίσθητη περίοδο της ανάπτυξης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τώρα νομίζω πάει καλά, δεν της μετράω ακριβώς, με το μάτι της βάζω, αλλά ορισμένη ποσότητα κάθε μέρα και άμα το αδειάσει, δεν το ξαναγεμίζω για να μάθει να μην τρώει αβέρτα και παραχοντρύνει! Ήδη έχει κοιλίτσα!!!

Ελπίζω να την μεγαλώνω σωστά και να μην κάνω τρομερά λάθη!!!!!!
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Αστρης
Νεοφερμένο μέλος

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αστρης
Νεοφερμένο μέλος

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τέλεια είναι!! Μπα τα άλλα δωμάτια είναι ακόμη απαγορευμένη ζώνη... Τώρα ασχολούμαστε με το κρεβάτι και τα μαξιλάρια μου!! Την βρίσκω συνέχεια χωμένη! Το έχει καταλάβει βέβαια ότι κάνει αταξία, αλλά δεν την νοιάζει καθόλου την πριγκιπέσα μου!!

Εχθές της φτιάξαμε φωλίτσα με δικά της μαξιλάρια στο δωμάτιο μου, αλλά δεν το έχει τιμήσει ιδιαίτερα... Πφ! Πάντως όλο κάτι θα βρει να ασχολούμαστε μαζί της!!
Σήμερα θα έχει και επισκέψεις, θα έρθει μια φίλη μου, και είμαστε έτοιμες για ζουζουνιές!!!

Γιατί ήταν ο Άστρης σου????

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
.άλλωστε ποιος δεν κάνει λάθη?μπερδεύτηκα με την απάντηση της mespairos.
Αστρης
Νεοφερμένο μέλος

έχουν περάσει 2 χρόνια απο τότεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Λυπάμαι πολύ για τον Άστρη...ο αστρης ηταν ο πρωτος ερωτας, ειχα σκεφτεί τότε οτι δεν ηταν στην φύση η στειρωση, και έκανε βόλτες στην γειτονια. ένα πρωί τον βρήκα στο δρόμο χτυπημένο απο αυτοκίνητοέχουν περάσει 2 χρόνια απο τότε

Δυστυχώς έτσι σκέφτονται πολλοί για τη στείρωση, ξεχνάνε όμως πως ούτε τα αυτοκίνητα, ούτε οι φόλες είναι "στη φύση"

Αστρης
Νεοφερμένο μέλος
τώρα πια έμαθα!!Λυπάμαι πολύ για τον Άστρη...
Δυστυχώς έτσι σκέφτονται πολλοί για τη στείρωση, ξεχνάνε όμως πως ούτε τα αυτοκίνητα, ούτε οι φόλες είναι "στη φύση"![]()
aretha
Περιβόητο μέλος
Αυτό το κατάλαβα!τώρα πια έμαθα!!

Το θέμα είναι να ενημερωθούν όσο περισσότεροι γίνεται, για να μη χάνονται έτσι άδικα γατάκια, αλλά και για να καταφέρουμε κάποτε να φέρουμε σε έλεγχο τον πληθυσμό των αδέσποτων.
Αστρης
Νεοφερμένο μέλος
αυτό είναι αλήθεια και πέρα απο τα αδεσπωτα που είναι πόλυ σοβαρη υποθεση, είναι και η υγεία του γατου.Αυτό το κατάλαβα!
Το θέμα είναι να ενημερωθούν όσο περισσότεροι γίνεται, για να μη χάνονται έτσι άδικα γατάκια, αλλά και για να καταφέρουμε κάποτε να φέρουμε σε έλεγχο τον πληθυσμό των αδέσποτων.

Αστρης
Νεοφερμένο μέλος

καλή συνέχεια!

βάλια γερά! θα ψηθεί η μαμα σου έτοιμη ήταν !!δυο- τρία γουργουρίσματα απο την λουκία και έπεσε το φρούριο, τον μπαμπα σου είδα πιο θετικό προτείνω εκει να γίνει σιγα σιγα το πέσιμω...σκέψου οτι ο λευτέρης όταν πρωτοήρθε στο σπίτι άκουγε γατα και έβγαζε σπυράκια. ανέλαβε ο αστρής την εκπαιδευση του

κοιμόταν στην πλάτη του κάθε μέρα

και τώρα ζει με 8 γατιά!!!

καλημέρα
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελεια θα περάσετε!!! Φροντισε να ξετρελαθει η φιλη σου να θελει κι εκεινη γατακι τοσα έχει εδώ μεσα που θελουν σπιτάκιΣήμερα θα έχει και επισκέψεις, θα έρθει μια φίλη μου, και είμαστε έτοιμες για ζουζουνιές!!!![]()

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Ομοιοπαθούσα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η φίλη μου έχει ήδη ένα γατάκι, είχε κι άλλο αλλά το έχασε, και ξετρελάθηκε με την Λουκία!!! Και η Λουκία μου βέβαια είχε την χαριστική της...!

Τουλάχιστον, έχω κάπου να την αφήσω αν χρειαστεί να φύγουμε....

Η Λουκία πια έχει κερδίσει την θέση της στην οικογένεια μας και δεν υπάρχει περίπτωση να την ρίξει κανένας από τον θρόνο της!!!

Εγώ είμαι ο πρώτος υπήκοος, μοιραία θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι!! Και όσοι ζηλεύουν, είναι καταδικασμένοι να ζουν στην αντίπερα όχθη!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool