drusilia
Διάσημο μέλος
Για ένα διάστημα έκανα το ίδιο με τον Ραούλ οταν έμενα στον πατέρα μου, γιατί η γυναίκα του δεν τον ήθελε. όταν ήταν εκεί τον είχα στο δωμάτιο+μπαλκόνι. Όταν έλειπε βέβαια τον αμολούσα και στο υπόλοιπο σπίτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και την άμμο της?? Μέσα στο δωμάτιο??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Έτσι το έκανα κι εγώ και λειτουργρί μια χαρά.
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Αν θέλει να βγει, θα το καταλάβεις, πίστεψέ με! Επικοινωνούν μια χαρά όταν θέλουν.

Αρκεί να την έχεις μάθει να πηγαίνει στην άμμο βέβαια, αλλιώς την πάτησες. Θα μάθει ομως, γάτα βρωμιάρα δεν έχω συναντήση μέχρι τώρα.
Όταν λείπεις ή φέρνεις μέσα την άμμο να μην σου κρυώνει το δωμάτιο ή την κλείνεις στο μπαλκόνι ή αφήνεις ανοιχτά να μπαινοβγαίνει.
Εγώ, άφηνα ανοιχτά πάντως χειμώνα καλοκαίρι, εκτός απο τα μεγάλα κρύα που του βάζαμε την άμμο μέσα γιατί δεν ήθελε να βγει ο ίδιος έξω, φοβόταν τον αέρα.
Το σπίτι μας ήταν έτσι κι αλλιώς υπερ-ζεστό γιατί είχαν τα καλοριφέρ συνέχεια, οποτε δεν με πείραζε.
Τώρα έχω βάλει γατοπορτάκια στις μπαλκονόπορτες σε όλο το σπίτι και ανάλογα με το κρυο αφήνω 1 ή 2 ανοιχτές να αλωνίζει όπου θέλει οταν λείπουμε.

Μου θυμιζεις εμενα και την σαρδελα πριν 2 χρονια!
Την φεραμε με τους γονεις μου απο το Μαραθωνα(οπου τη βρικαμε)με την προοπτικη να μεινει στον κηπο μαζι με τις αλλες γατες που εχουμε.Επειδη ηταν πολυ μικρη και μονη της αποφασισαμε να την κρατησουμε λιγες μερες στο μπαλκονι και μετα να την κατεβασουμε.
Ομως εγω δεθηκα πολυ μαζι της και καθε φορα που οι γονεις μου ελεγαν να παει κατω , ελεγα ειναι μικρη ακομα!
Τελικα το πηραν αποφαση οτι δεν προκειται να παει στον κηπο και τελικα εχει μεινει σπιτι, μεσα στο σπιτι!
Το καλοκαιρι ηρθε και ενα δευτερο γατακι(παλι απο το Μαραθωνα), ο λεόν.Αρρωστος ετοιμοθανατος, σε μαυρο χαλι.
Αποφασισα(και λεω αποφασισα γιατι δεν ρωτησα κανενα) να τον βαλω στην πολυκατοικια, εξω απο την εισοδο μας για να τον προσεχω!Το καλοκαιρι πηγαμε στη Χιο με τις αδελφες μου και μετα απο 1 μηνα εφτασαν οι γονεις μου μαζι με τον λεόν.Ηθελαν να τον δωσουν σε ενα κοριτσακι εκει, δεν τους αφησα, και τελικα τον πηραν πισω στην Αθηνα.
Ζητησα απο τη μαμα μου(εγω ημουν ακομα στη Χιο) να τον κρατησει σπιτι μεχρι να γυρισω για να κανει τα εμβολια του και μετα να τον παμε στον κηπο.
Οταν γυρισα, ακομα και ο μπαμπας μου(ο οποιος ΔΕΝ θελει ζωα μεσα στο σπιτι) ηθελε να τον κρατησουμε πανω...
Και ετσι μεσα σε δυο χρονια, και ενω οι γονεις μου δεν ηθελαν ζωα μεσα στο σπιτι, καταληξαμε με δυο γατες!
Το μονο που τους ζητησα ηταν να ασχοληθουν μαζι τους, να τις ταισουν, να τους αλλαξουν αμμο και γενικα να τους κανω να νοιαστουν για αυτες!Και επιασε!

Για την αμμο...Και εγω την εχω στο μπαλκονι.Οσο ειχα την σαρδελα, την ελεγα το βραδυ:"Σαρδελα, παμε για υπνο, πηγαινε πρωτα στην αμμο σου", εκεινη πηγαινε και εμπαινε μεσα, εκλεινα πατζουρια και κοιμομασταν.
Τωρα με τον λεόν, αν δω οτι εχει παει στην αμμο του, κλεινω τελειως το πατζουρι, αλλιως το αφηνω λιγο ανοιχτο, ισα-ισα να χωραει αν θελει να βγει.

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Δευτερον φαντασου αυτο ειναι συνηθισμενο τωρα σε μπιμπερο χαδια κι αγγαλιες εκει εξω για φαντασου πως θα αισθανθει...
Γι αυτο καλυτερα μαθε της οτι χρειαζεται( γι αυτο ειμαστε εδω)κανε λιγο σαν μαμα γατα, και η δεχτειτε την μεσα εστω περιορισνμενα η τωρα που ειναι μικρη και δινεται ( γιατι αν καθυστερησεις δε θα την περνει κανεις πια) βρες της ενα σπιτακι κοντα σου και συνενοησου να την βλεπεις καθε τοσο και να ελενψχεις και το πως παει. Ελπιζω να καταλαβες οτι δεν τα λεω παρα με καλη προθεση. εχω αποχωριστει πολλα ζωα και ξερω πολυ καλα πως ειναι.
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

(Γίνεται μωρέ, με τέτοια φάτσα, να μην τη "ρίξει" τη μαμά; )

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Την φτύνω όλη μέρα μην την ματιάσω! Ακόμα κι όταν γκρινιάζει, πανέμορφη είναι!!!!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωστόσο ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σας για την άμμο! Μόλις τα καταφέραμε!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Και ναζιάρα και με φωτογένεια! Μια σταρ, όχι αστεία!Ναι, καθάριζέ την την άμμο, η μυρωδιά μένει.
Εγώ πάντως θα την έβαζα στη ζούλα στο δωμάτιό μου, είνια τόσο μικρό που και σε ένα συρτάρι κρύβεται.
αν και βλέπω τη μάνα σου να γίνεται θύμα τελείως με τη μικρή...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσο και να χαίρομαι φυσικά που την χρησιμοποίησε!!Να ρωτήσω κάτι άλλο? Νομίζω ότι τρώει πολύ? Πρέπει εγώ να ρυθμίζω πόσο να τρώει ή μπορεί μόνη της? Γιατί απλά φροντίζω να έχω πάντα το πιατάκι της γεμάτο...

drusilia
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool