Καιρός: Να βρέξει ή να μη βρέξει;

Καιρός ! : Να Βρέξει Ή Να Μην Βρέξει?

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Να Βρέξει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Να Σταματήσει ΤΩΡΑ!

• ΔΞ/ΔΑ ( " Ότι βρέξει ας κατεβάσει .. " )

• Total voters
    0
Νερίνα μου κόλλησες και την Γιώτα:mad:! Η μήπως για όλα φταίει ο Καπουτζίδης:hmm:; Anabou είναι:cool:! Πλάκα κάνω:P!

Ευχαριστώ πάντως. Ευτυχώς ως χαρακτήρας έχω την τάση να διακομωδώ ότι δεν μπορώ να αντέξω. Που να βλέπατε το sms που έστειλα στις φίλες μου όταν είδα τα αποτελέσματα από την μια λυπήθηκαν που κόπηκα από την άλλη τις είχε πιασει νευρικό! Δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω την κατάρα που έριξα στον καθηγητή γιατί είναι πολύ σοκιν:redface:. Ομολογώ ότι αν δεν είχα αυτο το ταλέντο θα ήμουν με χάπια με την σχολή που έχω μπλέξει! Που θα πάει θα τελειώσω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νερίνα μου κόλλησες και την Γιώτα:mad:! Η μήπως για όλα φταίει ο Καπουτζίδης:hmm:; Anabou είναι:cool:! Πλάκα κάνω:P!

**

Xanadu, εεε, :lol::lol::lol:!
Anabou τόσο δύσκολο το όνομά σου τελικά;

** Δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω την κατάρα που έριξα στον καθηγητή γιατί είναι πολύ σοκιν:redface:. Ομολογώ ότι αν δεν είχα αυτο το ταλέντο θα ήμουν με χάπια με την σχολή που έχω μπλέξει! Που θα πάει θα τελειώσω!

Τώρα με πιάνει περιέργεια! :rolleyes: Στείλτην με pm.

Υπομονή. Θα το ξαναδώσεις το μάθημα;
Θύμισέ μου τη σχολή...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ! Tωρα σιγουρευτηκα οτι φερνω στη Ζουμπουλια μερια

Για Don: Ανδρέα είσαι μέσα σε είδα. Ποστάκι; Μας έχεις θυμώσει ή δεν μας μιλάς γενικώς;:redface:

Για Don: Ανδρέα είσαι μέσα σε είδα. Ποστάκι; Μας έχεις θυμώσει ή δεν μας μιλάς γενικώς;:redface:

"Nerina police", catches Don :lol::lol::lol:.

Ανδρέα, γράψε καλέ!

Πράγματι πού έχει χαθεί ο Δον;

Ναι που? Κι ειναι ειδος υπο εξαφανιση οι αντρες εδω! 1 προς 10 γυναικες!

Κι ειναι ειδος υπο εξαφανιση οι αντρες εδω! 1 προς 10 γυναικες!
Και όχι μόνο εδώ!:P

Στη σχολη μου να δειτε!!!!200 κοριτσια και 2 αγορια!!!1 προς 100...

Σε εμάς είναι πιο ισορροπημένα τα πράγματα περίπου μισοί μισοί. Αν και για τα δεδομένα του πολυτεχνείου έχουμε ΠΑΡΑ πολλά κορίτσια! Πάντως σε άλλες σχολές έχει πολύ πλάκα. Τύχαινε να έχουμε πχ μάθημα σε κτήριο των μηχανολόγων και περπατούσαμε 4 κοπέλες στη σειρά και μας κοίταζαν καλά καλά (ισχύει η αντίστροφη αναλογία από την σχολή της σαρδέλας)!

Ευτυχως που ειμαστε στο ιδιο κτιριο με τους δασκαλους, και εκει εχουν 15 αγορια απο 180 ατομα!!!

Το έχει ο καιρός γυρίσματα το θυμόσαστε, έ, στη δική μας περίπτωση, εννοώ στο Άργος, ισχύει το "ο καιρός κάνει τούμπες, δεν γυρίζει απλώς". Ξυπνάς το πρωί, ψιλοιδρωμένη, ντύνεις τα παιδιά ψιλοζεστά, διότι έχει ακούσει στο Λυριτζή Οικονόμου για το καιρό, έχεις πει βέβαια βλέποντας τον ήλιο και τη ζέστη γύρω σου ¨τι λένε οι ανθρώποι", αλλά καθότι έχουν μια εγκυρότητα να το πω αυτά τα παιδιά, τα ακούς και σε μισή ώρα λες "τι καλά έκανα". Μέσα σε πέντε λεπτά μαύρισε ο τόπος, απο τότε βρέχει και άρχισε ψοφόκρυο. Και τώρα εγώ τι θα τα κάνω τόσα καλοκαιρινά συνολάκια που αγόρασα τη προηγούμενη βδομάδα απο τη συλλογή "καλοκαίρι 2007"; 'Ασε που ο γάτος έχει κάτι σε κατάθλιψη γιατι ξανακλείστηκε μέσα! Άσε (και αυτό να μείνει μεταξύ μας) που φοβάμαι τα μπουμπουνητά και λείπουν όλοι απο το σπίτι!

Kι εδώ βρέχει συνέχεια από το πρωί που ξύπνησα. Σήμερα δεν με νοιάζει αλλά αύριο πρέπει να ανέβω σχολή κατά τις 9 και το μεσημέρι έχω ιταλικά. Κάτι μου λέει ότι θα ζήσω ένα δράμα διασχίζοντας την μαγευτική λιοσίων... Τον καιρό δεν τον βλέπω να φτιάχνει! Νερίνα κουράγιο με την βροχή και τα μπουμπουνητά!

Μεταξυ μας και γω φοβαμαι τα μπουμπουνητα !Κουραγιο !Το αστειο ειναι οταν προσπαθω να κανω την ψυχραιμη μπροστα στα παιδια να μην φοβουνται ....

Την πρώτη φορά που η κολλητή μου με είδε να είμαι ψύχραιμη ενώ έξω μπουμπούνιζε έπαθε σοκ. Είχα τη Νερίνα νεογέννητη, έξω χαμός και εγώ καθόμουν στο καναπέ, ακούνητη αλλά στο καναπέ, όχι κουκουλωμένη με βουλωμένα αυτιά. Νόμισε ότι απώλεσα με μιας ακοή και όραση και τρομαγμένη με ρώτησε "έχεις καταλάβει τι καιρό έχει έξω;". Το ίδιο έχω πάθει και εγώ Γιώτα μου, ούτε μια καλή παιδική φοβία δεν μπορώ να ευχαριστηθώ πιά. Διότι η καρδούλα μου το ξέρει τι τραβάω μέχρι να τελειώσει το νταβαντούρι. Ηθικό δίδαγμα: Απολαύστε τις φοβίες σας όσο είναι καιρός".:rolleyes:

Και η γιαγια μου τα φοβαται. Φοβαται και τις αστραπεςς. Ενα βραδυ που εβρεχε και εριχνε πολλες αστραπες, κατεβηκε στο σπιτι μας(μενουμε στον πρωτο, ενω η γιαγια στον τριτο). Εγω, επειδη δεν φοβαμαι, ειχα ολα τα παραθυρα ανοιχτα. Σε καποια στιγμη, ενω καθοταν κουλουριασμενη στον καναπε, μου λεει:"Ελενη, γιατι δεν κλεινεις τα παραθυρα μην μπει κανενα αστροπελεκι απο την πορτα του σαλονιου, και βγει απο την κουζινα?":lol: :lol: :lol:

:lol::lol::lol:
Έγραψε η γιαγιά!

καλα μιλαμε η γιαγια ολα τα λεφτα

γειαα!

εεε.. αν σας έχω θυμώσει ε? :hmm:

Η αλήθεια είναι πως.. ΟΧΙ! δεν σας έχω θυμώσει. :P

Απλά δεν έχω καλά καλά μία εβδομάδα που τελείωσα την διπλή εξεταστική.. τα πράγματα ήταν απίστευτα πιεστικά .. ειλικρινά δεν είχα καθόλου χρόνο να γράφω και να απαντώ.. :down:

φρόντιζα βέβαια να μπαίνω να βλέπω τι παίζει, αλλά μου ήταν αδύνατο να απαντάω..

και σε κάτι πμ σόρρυ αλλά δεν προλάβαινα να απαντήσω......

αλλά σίγουρα α) δεν σας ξέχασα β) θα ξαναρχίσω να γράφω.

α και γ) ο Δον είναι μια χαρά .. πολύ ωραίο τυπάκι!

αυτά! φιλιά.

Υ.Γ : ΝΑ ΒΡΕΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!! :lol:

Κι εδώ το πρωί εριχνε πολύ βροχή. Απίστευτη μαυρίλα ο ουρανός. Εκοψε όμως και σήκωσε αερα (ως συνήθως στα μερη μας) :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back