Καιρός: Να βρέξει ή να μη βρέξει;

Καιρός ! : Να Βρέξει Ή Να Μην Βρέξει?

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Να Βρέξει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Να Σταματήσει ΤΩΡΑ!

• ΔΞ/ΔΑ ( " Ότι βρέξει ας κατεβάσει .. " )

• Total voters
    0
Δον welcome back! Καλά αποτελέσματα εύχομαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα αποτελεσματα .Λοιπον κρυο καιρος για δυο ...αντε και κατι παραπανω καιρος για δυο και τις γατες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλως το παιδι μας καλα εισαι βρε?

Καλώς τον μας κι ας έγραφε μαθήματα στο πάγκο (για να βγει ο στίχος το έγραψα). Καλά να πας και άντε, μιας και επέστρεψες σου το έκανα το χατήρι, άφησα να βρέξει!:rolleyes:

Welcome back!!
Χτές έβρεχε και φυσούσε πολύ..Εμαθα πως ο Όλυμπος είναι κάτασπρος!
Έξω έχει ψωφόκρυο!:(

Ήμουν όλη μέρα στους δρόμους και δεν ξέρω πόσες φορές έγινα μούσκεμα! Ναι είχα ομπρέλα αλλά (ειδικά στο πολυτεχνείο) φυσούσε τρελά! Καλή είναι η βροχή αλλά να μην έχεις δουλειά, να κααααάθεσαι σπίτι στα ζεστά σου. Τότε είναι απόλαυση!

Περιπτωσεις που ειναι ασχημο να βρεχει
1.οταν εισαι μονος
2.οταν βγαινεις απο το κομμωτηριο
3οταν ταξιδευης στη θαλασσα οχι ομως και οταν κολυμπας
4.οταν οδηγεις νυχτα
5.οταν κλαις
6.οταν δεν εχεις ομμπρελα
7.οταν θες να πας εκδρομη
8.οταν τρεχει το ταβανι του σπιτιου σου.
Περιπτωσεις που ειναι ωραιο να βρεχει

1 Πρωτη βροχη υστερα απο ενα μακρυ καυτο καλοκαιρι.
2 . Γυμνοι μπροστα στις φλογες.
3. Νυχτα να ακουγεται το ψιχαλισμα στα φυλλα
4. Γρηγορη μπορα σε ελαιωνα
5. οταν δεν βιαζεσαι στην πολη
6. οταν αναζητας καταιγιδα
7. οταν μετα απο την βροχη ο ηλιος φωτιζει τα βρεγμενα φυλλα
ΠΗΓΗ.περιοδικο Εικονες απο το κυριακατικο Εθνος
Ο καλος μας ο καιρος αυτες τις μερες Για Νοεμβρης πολυ καλα τα πηγε

αχ οι φλογες

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι

Έχουμε θέμα και για τον καιρό
Εδώ ο πόνος ή η χαρά για το καιρό. Παίζει και η ψηφοφορία..... Για περάστε !!!!!!!!!!:rolleyes:
Υ.Γ. Ντον (όπου Ντον ο δημιουργός του θέματος) όπου και να 'σαι καλά να περνάς:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΜΟΝΟ να βρέξει;;;:confused:
Να μπουμπουνίσει, να βροντήξει, να φυσήξει, να βρέξει και να χιονίσει!!:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το να ρίξει καρεκλοπόδαρα δεν παίζει σαν επιλογή?:hmm:

Έχω αρχίσει να νοιώθω μια ψιλο-υγρασία στην ατμόσφαιρα. Εάν συνεχίσετε έτσι το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ανοίξουμε ομπρέλλες εδώ μέσα.:rolleyes:

:lol::lol::lol:

Βρε παιδιά έλεος, φόρεσα ζακέτα μέσα στο σπίτι!!!!!
Σταματήστε αμέσως τα βουντού:P:P:P

Μα γιατί? Είναι ωραίος ο χειμώνας, άμα μας ρίξει και κανένα χιονάκι φέτος,ακόμα καλύτερα

Το χιονάκι μου αρέσει για 2-3 μέρες καλό είναι...Μετά όμως μπορεί να έχει καλοκαίρι και όχι σιχαμένη βροχή,ψωφο-κρυο, υγρασία και λασπουριά????:D:D

Το χιονάκι μου αρέσει για 2-3 μέρες καλό είναι...Μετά όμως μπορεί να έχει καλοκαίρι και όχι σιχαμένη βροχή,ψωφο-κρυο, υγρασία και λασπουριά????:D:D
Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως!!!!
Σιχαμένη βροχή: Γιατί καλέ τι έχει η βροχούλα? Τι θα κάνουμε 2ο χρόνο χωρίς βροχή? Χρειαζόμαστε πολλήήήήή βροχή φέτος για να βγάλουμε τα περυσινά σπασμένα. Αλλιώς δεν θα έχουμε νερό να πιούμε, να πληθούμε, να ποτίσουμε....:(
Ψωφόκρυο: αν συνεχιστεί η ζέστη θα κάνουν party τα μικρόβια! Θέλουμε πολύύύύ κρύο για να γλυτώσουμε τις αρρώστιες;)
Υγρασία: άντε καλέ! Τι υγρασία έχει στην Αθήνα! Να πω για Κεφαλλονιά που το νερό τρέχει στους τοίχους και μουχλιάζουν τα ντουλάπια μου και κάθε φορά που πάω πρέπει να καθαρίζω, μάλιστα...:down:
Λασπουριά: ε, μα πρέπει να ξεπλυθεί όλη αυτή η βρώμα και η σκόνη του καλοκαιριου!!!:happy: Να μη πω για τη στάχτη από τα καμμένα!!!

Εγώ ψηφίζω να βρέξει γιατί εκτός το ότι η χώρα μας το έχει ανάγκη, μου αρέσει και ο χειμώνας!
Απο την άλλη όμως σκέφτομαι τα καημένα τα αδεσποτάκια που θα ψάχνουνε για καμιά γωνίτσα σωτηρίας.:hmm:

Θέλω να θυμάμαι την Ελλαδίτσα καλοκαιρινή:P...Μην ξεχνάς πως πάω στη μούχλα και στη λασπουριά....:mad:

Εγώ Μιμίκα μου σου είπα να πάω στη θέση σου αλλά δε θέλεις...:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back