Και άλλο σκυλάκι παρατημένο!

AGGELIKI

Διάσημο μέλος

Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
εδω και δυο εβδομαδες ειχε εμφανιστει στα πεθερικα μου ενα ασπρο αρσενικο σεττερ,πολυ φοβισμενο αρκετα αδυνατο και πεινασμενο,με μια πολυ σφιχτη αλυσιδα στο λαιμο :down:,εχει φαει πολυ ξυλο,δεν πλησιζοταν στα 3 μετρα,με οποια κινηση πεταγοταν ,η πεθερα μου το ταιζε αλλα το χειμωνα θα ηταν δυσκολα τα πραγματα ειναι σε βουνο,μετα απο αρκετη ωρα ,πριν 1 εβδομαδα ,καταφερα να το χαιδεψω στο κεφαλι,εκεινο ετρεμε απο το φοβο του και με εγλειφε,προχθες τους επεισα να το βαλουν και αυτο μεσα στο οικοπεδο μαζι με τα αλλα 2 που εχουνε και θα αναλαβω και για αυτο τα εξοδα(αχ να δω ποσα θα αντεξω ηδη ταιζω 6 σκυλια εκ τον οποιον τα 5 αδεσποτα και τις 4 γατες μου και το χαμστερακι).τελος παντων.χθες το πηγαμε στον κτηνιατρο για εξεταση για καλαζααρ και ελπιζω να ειναι καλα,βαλαμε και αμπουλα ,σημερα θα ξερω τα αποτελεσματα:/:εχω αγχος....
να και μερικες φωτο,ειναι πολυ καλο το καιμενο,ειναι 16 μηνων περιπου και σιγουρα κακοποιημενο απο κυνηγο!:mad::mad::mad:
τον εβγαλα ραμον!

P1060335.jpg

P1060334.jpg

P1060326.jpg

P1060332.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ όμορφος είναι...:inlove: Ελπίζω να είναι καλά στην υγεία του.
Θα τον κρατήσουν μόνιμα τα πεθερικά σου; Σκεφτόμουν πως, αν ηρεμήσει λίγο και πάψει να φοβάται, μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις μερικές αγγελίες. Μπορεί να μην είναι πια κουτάβι, αλλά είναι ωραίο σκυλί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

είναι όντως πολύ γλυκό Αγγελική! το καημένο πόσο ξύλο θα φαγε:(, μπράβο σου Αγγελική που θα το φροντίσεις και αυτό!

ναι ,θα τον κρατησουν,το προβλημα ειναι οτι τωρα τον εχω αγαπησει και εγω και φοβαμαι να τον δωσω αλλου,ακομη και αν εβρισκα,πραγμα δυσκολο μαλλον.αυτο ειναι το προβλημα μου,ετσι και κρατησω πανω απο 2-3 μερες ενα ζωακι τελειωσε μετα,δεν μπορω να το αποχωριστω...:redface:

το μονο που με φοβιζει ειναι μην καποια μερα πλακωθουν με το αλλο αρσενικο που ειναι 10 χρονων για την κυριαρχια,τα εχω ακουσει και αυτα και εχω φρικαρει.σκεφτομαι μηπως το στειρωσω ωστε να μειωθει ο κινδυνος.

το μονο που με φοβιζει ειναι μην καποια μερα πλακωθουν με το αλλο αρσενικο που ειναι 10 χρονων για την κυριαρχια,τα εχω ακουσει και αυτα και εχω φρικαρει.σκεφτομαι μηπως το στειρωσω ωστε να μειωθει ο κινδυνος.[/quote]

ναι μάλλον θα ήταν καλή ιδέα να τον στεριώσεις αφου υπάρχει και άλλο αρσενικο!

πάντως είναι πολύ γλυκός, έχει ένα βλέμμα απίστευτο:inlove:

ευχαριστω,τα κυνηγοσκυλα ειναι πολυ καλα σκυλακια τα καιμενα δεν δαγκωνουν ποτε και ταλαιπωρουνται τοσο απο τους κυνηγους!...:(:mad::mad::mad:και ειναι και πολυ υπακουωα,ετσι και τους πει ,οχι την γατα μια φορα,τελειωσε μετα,δεν την πειραζουν.

ναι έχεις δίκιο, εμάς ο γείτονας μας έχει ενα κυνηγόσκυλο και του έχει πει να μην πειράζει τις γάτες μου και να δεις πως κάθετε και τις χαζεύει κάθε φορά που τιςε βγάζω στον κήπο για βόλτα! ακούνητος δεν βγάζει κιχ, είναι πολύ ήρεμα και χαδιάρικα τοα κυνηγόσκυλα

Το μανάρι μου είναι κουκλί και τόσο μα τόσο θλιμένο....:( Είναι ίδιο με το σέττερ που είχε ο θείος μου και το είχε παρατήσει στο χωριό γιατί "δεν του είχε βγει καλό"...:mad::down::down: Αμάν με αυτούς τους κυνηγούς πιά!!! Πάντως είναι πολύ φιλικά και παιχνιδιάρικα σκυλάκια! Νομίζω ότι κάνουν καλή παρέα με παιδάκια:hmm:

Πω πω έχει μάτια εκφραστικά και βυθισμένα στη μελαγχολία... :(

ναι,να δεις ομως ,τι χαρες κανει οταν με βλεπει....το καιμενο:)

ναι,να δεις ομως ,τι χαρες κανει οταν με βλεπει....το καιμενο:)

Όσο γι' αυτό είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ! :)

Μπράβο βρε Αγγελική! Πολύ λυπημένο σκυλι όντως....:(

Το γλυκό μου, τι καλή φατσούλα που έχει...
Μπράβο βρε Αγγελική, είμαι σίγουρη ότι τα ζωάκια σου, σου ανταποδίδουν την αγάπη που τους δίνεις στο πολλαπλάσιο! :happy:

Πάντως Αγγελική δε νομίζω να έχεις πρόβλημα στο να το δώσεις. Τα English Setters είναι ακριβά και πανω απ΄όλα πολύ όμορφα σκυλιά και αν βάλεις αγγελία θα δοθεί σύντομα. Να εξηγείς όμως ότι δεν δίνεται σε κυνηγό και ότι δεν κάνει για πουλόσκυλο μη πέσει στα χέρια κανενός ηλίθιου πάλι...

το σιγουρο ειναι οτι δεν θα πρεπει να ειναι κυνηγος αυτος που θα το παρει,το σκυλακι πρεπει να ειναι κροτοφοβικο και γι αυτο το παρατησανε.αντε τωρα να βεβαιωθω οτι αυτος που θα το παρει δεν ειναι κυνηγος.εξαλλου φοβαται παρα πολυ ακομη και μεχρι να ημερεψει θα το εχω αγαπησει ακομη περισσοτερο.ουτε να λουρι δεν ξερει να περπατει,φοβαται και κολλαλωνει,θελει πολυ εκπαιδευση ακομη...

.αντε τωρα να βεβαιωθω οτι αυτος που θα το παρει δεν ειναι κυνηγος...
Απλά δεν θα πεις ότι δεν το δίνεις σε κυνηγούς. Ετσι δεν θα έχουν λόγο να το κρύψουν. Αλωστε με μερικές ερωτήσεις καταλαβαίνεις ποιος είναι τι, και τι είδους προθέσεις έχει απέναντι στο ζώο.
Αχ θυμήθηκα τότε που ήθελα να δώσω το ροντβάιλερ τι είχα ακούσει....:down:

Μα αν βάλεις στην αγγελία ότι το σκυλάκι είναι κροτοφοβικό, άρα δεν κάνει για πουλόσκυλο, τότε είναι που δεν πρόκειται να απαντήσει στην αγγελία κανένας κυνηγός!!!;)

βγηκαν τα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!:Dκαι οπως καταλαβαινεται το σκυλακι ειναι ΟΚ!!ειμαι πολυ χαρουμενη!:cool:

Μπράβο!!! Τέλεια νέα! :)

βγηκαν τα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!:Dκαι οπως καταλαβαινεται το σκυλακι ειναι ΟΚ!!ειμαι πολυ χαρουμενη!:cool:

μπράβοοοοοοοο:up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back