Και ακόμα δεν έχουμε δει όλο το έργο...

• Thread starter Thread starter aporw
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Που ειναι οι ειρηνηκες πορειες??? πλεον καθε πορεια φερνει μαζι της και δεκαδες τραυματιες και νεκρους!! αν ειναι δυνατον!!
Ετσι θα διαμαρτυρηθουμε?? ετσι θα βρουμε το δικιο μας?? με το να σκοτωνουμε αθωος πολιτες?? Τα συγχαρητιρια μου!! ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!:mad::mad: Σιγουρα θα παρουμε αυτο που μας αξιζει! ενα τιποτα δηλαδη!:mad: και φυσικα δεν μιλαω για αυτους που βγηκαν να απεργισουν ηρεμα..αλλα για τους αλλους τους τελειωμενους!:mad:
Τα ρεζιλικια μας κανουν βολτα σε ολο το κοσμο!:mad: ειχαμε λιγα για να γινουμε ο περιγελος προσθεσαμε και λιγα ακομα!:mad:

Σημείωση συντονιστή: το μήνυμα αυτό προήλθε από τη σχετική συζήτηση στο section MyCat

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η πορεια,απο οτι ειπαν τα καναλια...ειρηνικη ητανε..απλα,εδρασαν οι γνωστες ομαδες...οπως παντα..

Σημείωση συντονιστή: το μήνυμα αυτό προήλθε από τη σχετική συζήτηση στο section MyCat

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

To θέμα είναι ότι θρηνούμε θύματα πάρα πολύ νωρίς. Μακάρι νάναι και τα τελευταία.
Τι σημασία έχει αν οι νέοι αυτοί άνθρωποι δούλευαν σε μέρα απεργίας. Σημασία έχει ότι το πρωί έφυγαν από το σπίτι τους, για τη δουλειά τους και δεν ξαναγύρισαν.
Ενα ακόμα έγκλημα που διαπράχθηκε εναντίον των εργαζομένων στην πατρίδα μας.
Και το έργο δεν το έχουμε δει ολόκληρο ακόμα........

To θέμα είναι ότι θρηνούμε θύματα πάρα πολύ νωρίς. Μακάρι νάναι και τα τελευταία.
Τι σημασία έχει αν οι νέοι αυτοί άνθρωποι δούλευαν σε μέρα απεργίας. Σημασία έχει ότι το πρωί έφυγαν από το σπίτι τους, για τη δουλειά τους και δεν ξαναγύρισαν.
Ενα ακόμα έγκλημα που διαπράχθηκε εναντίον των εργαζομένων στην πατρίδα μας.
Και το έργο δεν το έχουμε δει ολόκληρο ακόμα........

ακριβως αυτο...

Παιδια,ημουνα στην πορεια απο τις 11 το πρωι!!Ηταν πραγματι ειρηνικη,ο κοσμος ηταν πολυς,γυρω στις 120 χιλιαδες,και κανενας δεν εφευγε παρολο που η ωρα περναγε και δεν κουνιομασταν.Ημουνα στο Πεδιον του Αρεως,δηλαδη στο τελος της πορειας.Περασα απο Σταδιου 10 λεπτα πριν γινει το κακο στην τραπεζα και εφυγα ακριβως γι αυτο το λογο.Τους ειδα να προετοιμαζονται,να φορανε κουκουλες και κρανη και να μαζευουν απο κατω πλακακια σπασμενα και μπουκαλια που καποιοι ειχαν αφησει νωριτερα.Για αυτο και εφυγα αρον αρον!!!!Ειδα ομως και κυριουλες να προσπαθουν να τους διωξουν απο την πορεια και αυτοι απλως να συνεχιζουν το δρομο τους χωρις να απαντουν.Δεν ξερω αν ηταν αναρχικοι,αντιεξουσιαστες ή ασφαλιτες,ξερω ομως οτι ειναι μεγαλα κωλοπαιδα!!!!!Οπως μεγαλο κωλοπαιδο ειναι και αυτος ο διευθυντης που δεν αφησε τους υπαλληλους του να φυγουν απο τις 12 και τους εγκλωβισε μεσα δινοντας εντολη να κλειδωσουν οι πορτες για λογους ασφαλειας!!!!!!!
Ντροπη στους υπευθυνους για την κατασταση μας,ντροπη στα κωλοπαιδα,ντροπη στους υπευθυνους της τραπεζας!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:

Υπάρχουν οι διαδηλωτές που διαδηλώνουν για το δίκιο τους κ υπάρχουν κ οι γνωστοί προβοκάτορες που η δουλειά τους είναι αυτή εδώ κ χρόνια κ μάλιστα τα άτομα αυτά είναι συγκεκριμένα κ γνωστά σε όλους κ όσοι έχουν πάρει μέρος έστω κ σε μία πορεία μπορούν να καταλαβουν το τι λέω κ σε ποιους αναφέρομαι σε αναρχικούς του κώλου που κάνουν αντίσταση κάθε φορά που ο κόσμος ξεσηκώνετε ενώ το υπόλοιπο διάστημα βρίσκονται στα Εξάρχεια κ πίνουν μπίρες κερασμένες ένας θεός ξέρει από ποιους. Που ήταν όλοι αυτοί τόσα χρόνια που παίρναν ένα μετά το άλλο τα αντιλαϊκά μέτρα; Και έγινε μία μεγάλη πορεία μετά από τόσα χρόνια κ εμφανίστηκαν όλα τα φαντάσματα του παρελθόντος να ξεσκίσουν κ πάλι τις πορείες; Και πείτε μου κ ένα άλλο που το έχω μεγάλη απορία πως είναι δυνατών μία μολότοφ να κάψει συθέμελα τέτοιο κτίριο σαν την συγκεκριμένη τράπεζα;

Και πείτε μου κ ένα άλλο που το έχω μεγάλη απορία πως είναι δυνατών μία μολότοφ να κάψει συθέμελα τέτοιο κτίριο σαν την συγκεκριμένη τράπεζα;

απ οτι διαβασα και ακουσα και πριν λιγο στην τηλεοραση πεταξαν πρωτα ενα μπιτονι με βενζινη και μετα μολοτοφ...και οπως διαβασα και σε ενα site οτι μεγαλη ευθυνη του οτι εξαπλωθηκε τοσο πολυ και γρηγορα η φωτια ηταν οτι γυρισε ο αερας..:/::/: ειναι αυτο που λεμε καμια φορα αν δεν σε θελει..:/::/:

Καλά είναι κ επαγγελματίες οι άνθρωποι τόσα χρόνια κάνουν βρομοδουλειές σίγουρα ήξεραν πως θα σκοτώσουν κόσμο γιατί γι αυτό πήγαν εξ αρχής να σκοτώσουν κόσμο κ όχι να συμμετάσχουν σε πορεία κ γι αυτό σε κάτι τέτοιες λέρες πρέπει με το που πατάνε το πόδι τους σε πορείες να γίνετε πογκρόμ χωρίς δεύτερη κουβέντα

Ελενα,δεν ειναι μονο αυτοι που λες...Ειναι και οι αλλοι,οι βαλτοι,που ο κοσμος προσπαθει να διωξει απο τις πορειες του και δεν τα καταφερνει γιατι τους φοβαται.Ειναι και αυτοι που εχουν εντολες να διαλυουν τις πορειες!!!!Κανεις δε θα εφευγε αν δε γινονταν επεισοδια!!Απο το πρωι ημασταν εκει και ολα ηταν μια χαρα..φωναζαμε,χορευαμε,διαδηλωναμε!!!!!!Αλλα προφανως το τραβηξαμε πολυ....Και ο κοσμος ειναι θυμωμενος...

Ελενα,δεν ειναι μονο αυτοι που λες...Ειναι και οι αλλοι,οι βαλτοι,που ο κοσμος προσπαθει να διωξει απο τις πορειες του και δεν τα καταφερνει γιατι τους φοβαται.Ειναι και αυτοι που εχουν εντολες να διαλυουν τις πορειες!!!!Κανεις δε θα εφευγε αν δε γινονταν επεισοδια!!Απο το πρωι ημασταν εκει και ολα ηταν μια χαρα..φωναζαμε,χορευαμε,διαδηλωναμε!!!!!!Αλλα προφανως το τραβηξαμε πολυ....Και ο κοσμος ειναι θυμωμενος...
Για τα ίδια άτομα μιλάμε Αλίνα μου όλοι αυτοί είναι επαγγελματίες χρόνια ολοκληρα που οπως πολύ σωστά επισημαίνεις κ εσύ παίρνουν εντολές να διαλύουν τις πορείες όμως αυτή τη φορά ξεπερασαν κάθε όριο δολοφονώντας ανθρώπους που αγωνίζονται να επιβιώσουν

Για τα ίδια άτομα μιλάμε Αλίνα μου όλοι αυτοί είναι επαγγελματίες χρόνια ολοκληρα που οπως πολύ σωστά επισημαίνεις κ εσύ παίρνουν εντολές να διαλύουν τις πορείες όμως αυτή τη φορά ξεπερασαν κάθε όριο δολοφονώντας ανθρώπους που αγωνίζονται να επιβιώσουν

Συμφωνώ και γω κορίτσια. Διαλύουν τις συγκεντρώσεις όταν καταλάβουν ότι η "εκτόνωση" που μας επιτρέπουν, περνά τά όρια και γίνεται διεκδίκηση. Τότε, το παίζουν "αναρχικοί" και "εξωκοινοβουλευτική αριστερά".
Ας κόπτεται ο Κος Χρισοχοϊδης. Δεν πρόκειται να πληρώσουν οι δολοφόνοι, όπως δεν θα πληρώσουν και αυτοί που μας κατάκλεψαν τα ταμεία, την πατρίδα, την αξιοπρέπειά μας, τις ζωές μας και των παιδιών μας.

για οποιον έχει όρεξη ας κοιτάξει λίγο κ αυτή εδώ την συνέντευξη του Βγενόπουλου https://folders.skai.gr/default.asp?pid=10&la=1&tID=214&tr=1 ίσως εξηγεί γιατί κάηκε η Μαρφιν σήμερα κ δολοφονήθηκαν κ αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ μεγάλη αλλά αξίζει τον κόπο

Πάντως είναι άξιο προσοχής που οι γνωστοί- άγνωστοι στράφηκαν μετά στο κτήριο του πρώην ΣΔΟΕ στην λεωφόρο Αμαλίας.:hmm:
Γιατί άραγε να θέλουν να κάψουν τα αρχεία με υποθέσεις φοροδιαφυγής;:hmm:
Διαβάστε https://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=158764

Απεργοσπαστες ηταν οι ανθρωποι Λουκο μου..:(:( Και ειχαν καθε δικαιωμα να μην θελουν να απεργισουν..:/::(
ρε παιδια...ελεος...ξερουμε πολυ καλα οτι οταν εισαι ιδιωτικος υπαλληλος..ειναι πολυ δυσκολο,εως αδυνατο να κανεις απεργια...τι λεμε τωρα...και εγω,δεν ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος(μην νομ ισετε δηλαδη οτι το λεω για αυτο..)
Η Πουπουλίνα έχει δίκιο. Στις ιδιωτικές τράπεζες (όλες πλην Αγροτικής όπου το δημόσιο διατηρεί ακόμα μεγάλο ποσοστό) ΔΕΝ γίνονται πια απεργίες εδώ και χρόνια. Σε αυτήν που δούλευα εγώ στη 10ετία του ΄90 ο εκπρόσωπος του (εργοδοτικού) συλλόγου μοίραζε τις προκηρύξεις για τις απεργίες της ΟΤΟΕ και τη μέρα της απεργίας ο ίδιος καθόταν και δούλευε.

Διαλύουν τις συγκεντρώσεις όταν καταλάβουν ότι η "εκτόνωση" που μας επιτρέπουν, περνά τά όρια και γίνεται διεκδίκηση. Τότε, το παίζουν "αναρχικοί" και "εξωκοινοβουλευτική αριστερά".
Ας κόπτεται ο Κος Χρισοχοϊδης. Δεν πρόκειται να πληρώσουν οι δολοφόνοι, όπως δεν θα πληρώσουν και αυτοί που μας κατάκλεψαν τα ταμεία, την πατρίδα, την αξιοπρέπειά μας, τις ζωές μας και των παιδιών μας.
Να σας πω εγώ για τα κωλόπαιδα που είδα εν δράσει ακριβώς στη γωνία κάτω απ' το σπίτι μου.
Ακούω ένα ΚΡΑΤΣ, πετιέμαι στο μπαλκόνι και βλέπω 4-5 μαυροφορεμένα και κουκουλοφόρα τσογλανάκια, ηλικίας λυκείου μάλλον, το πολύ-πολύ 20 χρονών, να πετάνε πέτρες ή ποιος ξέρει τι άλλο στο Goody's απέναντι. Τα χαϊβάνια! Το Goody's δεν είναι πολυεθνική, είναι καθαρά ελληνική αλυσίδα κι ας μοιάζει με ιμιτασιόν McDonald's. Τα κωλόπαιδα ήταν στη μέση της τεράστιας πορείας, όχι στο τέλος όπως μας είχαν συνηθίσει μέχρι τώρα. Ο ένας, άνετος, χώθηκε μέσα στους διαδηλωτές και κοίταζε τριγύρω. Μου έκανε εντύπωση, πώς δεν τον άρπαξαν 4-5 άντρες, να τον δώσουν πακέτο σε "αυτούς που δεν κάνουν τη δουλειά τους". Δεν θυμάμαι και τι ήταν το μπλοκ που περνούσε εκείνη την ώρα. Εγώ φώναζα πάνω απ' το μπαλκόνι, πιάστε τον τον π*****, αλλά πού! Λίγο πιο κάτω, εκσφενδόνισαν αντικείμενα σε "αυτούς που δεν κάνουν τη δουλειά τους", οι οποίοι "παρακολουθούσαν διακριτικά" από τα παράλληλα στενά και σπάσανε και το ταχυδρομείο. Επίσης ραγίσανε διάφορα τζάμια τραπεζών στην Τσιμισκή.
Το μπλοκ των αντεξουσιαστών ήταν τελευταίο στην πορεία. Κανένας τους δεν φορούσε κουκούλα και όλοι φαίνονταν άνθρωποι που τουλάχιστον ξέρουν ποιος ήταν ο Μπακούνιν.
Οι κουκουλοφόροι που είδα εγώ έμοιαζαν περισσότερο με χουλιγκάνια και επίσης δρούσαν με χουλιγκάνικες μεθόδους. Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει με αυτούς αλλά μόνο βαλτοί μπορεί να είναι. Ηλίθια στρατιωτάκια σαν αυτά που υποτίθεται πως αντιμάχονται. Αν θέλεις να μην σε ξαναπασχολήσουν, δώσε τους στολή και εξουσία και θα κάνουν μόκο εσαεί!
Το μεσημέρι πήγαν στην παλιά φιλοσοφική και στην πλατεία του χημείου και μάλλον ετοιμάζονταν για τον γνωστό ηλίθιο πετροπόλεμο. Έπεσε δακρυγόνο να φάνε κι οι κότες αλλά φυσούσε προς τα πάνω. Να δούμε τι θα γίνει το βράδυ.

Πάντως είναι άξιο προσοχής που οι γνωστοί- άγνωστοι στράφηκαν μετά στο κτήριο του πρώην ΣΔΟΕ στην λεωφόρο Αμαλίας.:hmm:

ευτυχως παντως...δεν τα εκαψαν(..αυτο ειπε το μεγκα.)..δεν στοχευσαν καλα...

Αρα κ τα δύο κτήρια που κάηκαν ήταν προειδοποίηση στην ουσία σε κάποιους ανθρώπους κ χωρίς κανένα συναίσθημα κάποιοι έκαναν ανθρωποθυσίες σήμερα για να πετύχουν τους στόχους τους όποιοι κ αν είναι αυτοί

ευτυχως παντως...δεν τα εκαψαν(..αυτο ειπε το μεγκα.)..δεν στοχευσαν καλα...
Τα στοιχεία δεν υπήρχαν πλέων εκεί είχαν μεταφερθεί όμως κ εκεί υπήρχαν εργαζόμενοι

Τα στοιχεία δεν υπήρχαν πλέων εκεί είχαν μεταφερθεί όμως κ εκεί υπήρχαν εργαζόμενοι

μαλιστα..τι να πω...
εχω πεσει σε μεγαλο ψυχοπλακωμα..σκεφτομαι το εξης...ειμαι..και πολλοι αλλοι, σε μια ηλικια,οπου δεν ειμαστε παιδια,να πεις οτι εχουμε τη ζωη μπροστα μας....υποτιθεται οτι σε αυτη την ηλικια(περιπου για 40 μιλαω)..περινμενεις να ευοδωσουν οι καρποι της εργασιας σου..και τελος παντων,διανυουμαι τα τελευταια χρονια νεοτητας...και αυτα...ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ...ουτε να ονειρευτουμαι δεν μπορουμε για ενα καλυτερο μελλον ..οσο ειμαστε ακομα νεοι...:(:(:(:(:(:(:(

Αυτό που λες Εφη είναι οτι ακριβώς νιώθω κ εγώ μας έκλεψαν τα πάντα ακόμα κ το δικαίωμά μας να ζήσουμε με αξιοπρέπεια . κ δεν φτάνει που μας εξόντωσαν προ πολλού ψυχολογικά τώρα μας εξοντώνουν κ βιολογικά γι αυτό κ νιώθω τόσο οργισμένοι με όλους κ με όλα

Αυτό που λες Εφη είναι οτι ακριβώς νιώθω κ εγώ μας έκλεψαν τα πάντα ακόμα κ το δικαίωμά μας να ζήσουμε με αξιοπρέπεια . κ δεν φτάνει που μας εξόντωσαν προ πολλού ψυχολογικά τώρα μας εξοντώνουν κ βιολογικά γι αυτό κ νιώθω τόσο οργισμένοι με όλους κ με όλα
ενα πραγμα θα σου πω..τη δευτερα που πηγα σχολειο....ΕΚΛΑΙΓΑ..:(:(:(:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back