catlin
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlin
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlin
Δραστήριο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αυτη τη νοοτροπια λοιπον, δεν θα την καταλαβω ποτε μου. Ενω η αριστερα δεν εχει κυβερνησει ποτε, εχει ευθυνη για ολα. Αν ειναι οντως ετσι, οι αλλοι που κυβερνησαν κιολας, τι εχουν;θα μπορουσε και η οικογενεια μου να ανηκει σε αυτο το κομματι του κοσμου..και του καθενος η οκογενεια...στις ηδη διαμορφωμενες συνθηκες δεν παιζει κανενα ρολο ομως...μεγαλυτερη ευθυνη φερει το κομματι των ανθρωπων που ξερει αλλα δεν κανει κατι,που δεν βρισκει το τροπον..και η αριστερα σιγουρα εχει μεγαλη ευθυνη.
catlin
Δραστήριο μέλος
catlin
Δραστήριο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=2mPr4SY_6co
john_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Σαν πιτσιρικα, μολις πρωτη γυμνασιου, πηγα στο πολυτεχνειο την εποχη του χαμου. Ειδα να πεθαινουν νεα παιδια μπροστα στα ματια μου. Τα επομενα χρονια πηγαινα απο διαδηλωση σε διαδηλωση, αγωνες και παλι αγωνες. Ακομα εχω σημαδια στην πλατη μου απο γκλομπ. Και μολις γυρνουσα σπιτι, ετρωγα ξυλο και απο τον πατερα μου, γιατι πηγα χωρις αδεια.
Και ποιο ειναι το αποτελεσμα; Αυτο που ζουμε ολοι μας!!!
Ευχαριστω πολυ, αλλα δεν θα παρω, αρκετα αγωνιστηκα για μια ζωη.
catlin
Δραστήριο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Βρε Βασια μου, ουτε εγω εβγαινα μονη μου. Και ξεραμε πολυ καλα τι ζητουσαμε εκεινη την εποχη, εξαλλου τα αιτηματα μας πιστευω πως ειναι διαχρονικα. Ψωμι, παιδεια, ελευθερια ζητουσαμε, τα ιδια που ζηταμε και σημερα. Οσο για παιδεια, πιστευω βλεποντας νεα παιδια και την δικη τους παιδεια, πως εμεις ειχαμε καλυτερη. Και τι εγινε; Καταφεραμε τιποτα;στα λογια μου ερχεσαι βασω...ειδες που οι γενικευσεις πολλες φορες ερχονται αυτοματα?δεν υποστηριξα το μοτο "μαζι τα φαγαμε".μιλησα για επαναπαυση,για αναλγησια.μονο απλο δεν ειναι το ζητημα...το να βγεις στους δρομους και να ζητησεις κατι δε θα εχει κανανα αποτελεσμα αν δεν ξερεις τι ειναι αυτο που θελεις,συγκεκριμενα τι ειναι αυτο για το οποιο παλευεις.εκει εισερχεται η παιδεια.οχι μεμονωμενα,καθολικα.χωρις στοχο η αλλαγη ισως ερθει αλλα πολυ γρηγορα θα καταρρευσει..
catlin
Δραστήριο μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
catlin
Δραστήριο μέλος
https://stroug.blogspot.gr/2012/05/blog-post_13.html
john_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η πολιτική είναι ένας μεγάλος βόθρος. Και να ξέρεις, ο παππούς που χτύπαγε δεξιούς (στο λινκ που έβαλες), τους χτύπαγε ακόμη και όταν είχαν κοινό εχθρό τον γερμανό, σπρώχνοντας τους προς τον θάνατο γιατί το έβλεπαν πολιτικά και όχι πατριωτικά. Και αργότερα (δες περίπτωση Δημητρώφ και άλλες) ο σκοπός τους ήταν η Ελλάδα να μείνει μέχρι την Λάρισα και από κει και πάνω, μαζί με την Βουλγαρία και την Γιουγκοσλαβία να δημιουργήσουν ένα ανεξάρτητο κομουνιστικό κράτος. Δεν υπάρχουν φασίστες και αριστεροί πατριώτες, υπάρχουν μόνο προδότες στην ενεργό πολιτική. Αν το καταλάβεις αυτό, έχει καλώς.
catlin
Δραστήριο μέλος
john_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
catlin
Δραστήριο μέλος

φιλε μου αν διαφωνεις με οτιδηποτε μπορεις φυσικα να πεις τη γνωμη σου,αν παλι δεν σου αρεσουν ιδιαιτερα οι αποψεις που υποστηριζονται ή οι συζητησεις που γινονται σε καποιο thread μπορεις να μην το παρακολουθεις ή απλως να μη συμμευτεχεις.

john_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool