Και ακόμα δεν έχουμε δει όλο το έργο...

Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι θα εφαρμοστούν αυτά τα πρωτοφανούς σκληρότητας μέτρα!:mad::mad:
Ο εφιάλτης στον δρόμο με το ΔΝΤ είναι!!!:mad::mad::mad:
Αφήστε τουλάχιστον τους χαμηλοσυνταξιούχους απ'έξω. :(:(
Πίσω ολοταχώς στην δεκαετία του '60....της ανεργίας και της μετανάσευσης.:(:(
Το μόνο καλό που μας έμεινε πια...είναι ο καλός καιρός! :(Καλή Πρωτομαγιά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συγνωμη...αυτα..τα ειπαν στις ειδησεις;;;γιατι ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει....οχι οτι δεν τους εχω ικανους..αλλα θελω να το δω να ανακοινωνεται απο την κυβερνηση..και οχι απο τον προεδρο της ΑΔΕΔΥ..

τι ηθελα και το εψαξα....ετσι ειναι οντως..οριστε..
https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1131571

εγω...δεν μπορω να καταλαβω το εξης.....αφου παιρνουμε ταβ περισσοτερα λεφτα που εχει δανειστει ποτε χωρα....γιατι πρεπει να εφαρμοστουν αυτα τα μετρα;;θελω να πω....αν δεν δανειζομασταν,θα το καταλαβαινα αυτο,την περικοπη μισθων κλπ..για να εξοικονομηθουν χρηματα....το δανειο λοιπον..γιατι το παιρνουμε;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα, μάλλον για Κυριακή πάνε οι ανακοινώσεις γιατί προφανώς φοβούνται να τα πούνε εν όψει Πρωτομαγιάς... Εμένα όμως μ' έχει πιάσει η απαισιοδοξία και φοβάμαι ότι αυτά που θα ανακοινωθούν παίζει να 'ναι ακόμα χειρότερα :/:

Όχι, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα, μάλλον για Κυριακή πάνε οι ανακοινώσεις γιατί προφανώς φοβούνται να τα πούνε εν όψει Πρωτομαγιάς... Εμένα όμως μ' έχει πιάσει η απαισιοδοξία και φοβάμαι ότι αυτά που θα ανακοινωθούν παίζει να 'ναι ακόμα χειρότερα :/:
και εμενα αλικη..εγω,εχω τρομοκρατηθει εντελως..εχω φτασει στο σημειο να λεω..μακαρι να ειναι αυτα....αυτο που με εχει τρομοκρατησει βρε παιδια,και θελω τη γνωμη σας,ειναι κατι ιστοριες που ακουγονται..οτι αν γινει πτωχευση...ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ...ειναι δυνατον να γινει αυτο;;;επισης λεγεται οτι μπορει να δεσμευσουν τα λεφτα απο τις τραπεζες..αυτο..παιζει;;οχι οτι εχω και τπτ....αλλα εχω περιπου εναν μισθο..για εκτατες περιπτωσεις..

+1,δυστυχως...:(

και εμενα αλικη..εγω,εχω τρομοκρατηθει εντελως..εχω φτασει στο σημειο να λεω..μακαρι να ειναι αυτα....αυτο που με εχει τρομοκρατησει βρε παιδια,και θελω τη γνωμη σας,ειναι κατι ιστοριες που ακουγονται..οτι αν γινει πτωχευση...ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ...ειναι δυνατον να γινει αυτο;;;επισης λεγεται οτι μπορει να δεσμευσουν τα λεφτα απο τις τραπεζες..αυτο..παιζει;;οχι οτι εχω και τπτ....αλλα εχω περιπου εναν μισθο..για εκτατες περιπτωσεις..
αν και πιστεύω ότι δε συμφέρει την ευρωπαϊκή ένωση κ όχι μόνο να πτωχεύσει η Ελλάδα,σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο όντως οι καταθέσεις δεσμεύονται:/:

κατι ιστοριες που ακουγονται..οτι αν γινει πτωχευση...ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ...
Ε, αν δεν πάρουμε το πακέτο ΕΕ/ΔΝΤ και με δεδομένο ότι πλέον κανείς δεν μας δανείζει, από πού θα τα βρουν για να δίνουν μισθούς και συντάξεις; :/:
Δεν το θεωρώ όμως πιθανό να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί σ' αυτή την περίπτωση εννοείται ότι θα πάρουμε μπάλα το ευρώ και όλες τις χώρες που συμμετέχουν σ' αυτό...
Αυτό για τις καταθέσεις στις τράπεζες το λένε πολλοί, αλλά μου φαίνεται πάρα πολύ τραβηγμένο. Το διαψεύδουν όλοι πολύ σθεναρά (βέβαια, εδώ που τα λέμε, πριν από κάποιους μήνες θα μου φαινόταν πολύ τραβηγμένο και το να μας κόψουν 13ο και 14ο μισθό, αλλά να που έγινε κι αυτό:/:)

αν και πιστεύω ότι δε συμφέρει την ευρωπαϊκή ένωση κ όχι μόνο να πτωχεύσει η Ελλάδα,σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο όντως οι καταθέσεις δεσμεύονται:/:

να πω οτι τα βγαζω και τα αφηνω σπιτι μου;;;τη Μδευτερα μπηκαν διαρρηκτες σπιτι...τι να κανω;;;:worry::worry: αγχωνομαι τωρα..για τα πολλα λεφτα..:hehe::hehe::hehe:

δεν μου λες βρε βιβικα...αν,λεμε,α,..κηρυχτει πτωχευση...δεν θα δινουν μισθους;;γιατι για μενα ΑΥΤΟ νομιζω οτι ειναι το πιο εφιαλτικο σεναριο...πως θα ζησουμε;;;

Ε, αν δεν πάρουμε το πακέτο ΕΕ/ΔΝΤ και με δεδομένο ότι πλέον κανείς δεν μας δανείζει, από πού θα τα βρουν για να δίνουν μισθούς και συντάξεις; :/:
Δεν το θεωρώ όμως πιθανό να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί σ' αυτή την περίπτωση εννοείται ότι θα πάρουμε μπάλα το ευρώ και όλες τις χώρες που συμμετέχουν σ' αυτό...
Αυτό για τις καταθέσεις στις τράπεζες το λένε πολλοί, αλλά μου φαίνεται πάρα πολύ τραβηγμένο. Το διαψεύδουν όλοι πολύ σθεναρά (βέβαια, εδώ που τα λέμε, πριν από κάποιους μήνες θα μου φαινόταν πολύ τραβηγμένο και το να μας κόψουν 13ο και 14ο μισθό, αλλά να που έγινε κι αυτό:/:)

μακαρι βρε παιδια.....αρε..που καταντησαμε...να φοβομαστε μην δεν μας πληρωνουν...:(:(:(..αυτο που με κανει να αγανακτω,ειναι οτι ΠΟΤΕ,δεν εκλεψα ουτε διφραγκο απο το κρατος....παντα αψογη στις υποχρεωσεις μου....(ιδιαιτερο..δεν εχω κανει ΠΟΤΕ στη ζωη μου..(οπως και παρα πολλοι αλλοι βεβαια)..και ομως..καλουμαστε ΕΜΕΙΣ να πληρωσουμε τα δικα τους τα σπασμενα...ειναι ασυλληπτη αυτη η αδικια

Mονο εμενα μου φαινεται γελοιο να περικοπτεται ο 14ος και ο 13ος μισθος οταν υπαρχει 15ος και 16ος;

Mονο εμενα μου φαινεται γελοιο να περικοπτεται ο 14ος και ο 13ος μισθος οταν υπαρχει 15ος και 16ος;
τι εννοείς καλε?

Οι βουλευτες αν δεν κανω λαθος εκτος απο 14ο και 15ο,παιρνουν αλλους δυο μισθους εξτρα.

Δωρακι ειπες τη μαγικη λεξη:βουλευτης/βολευτης...
Δε νομιζω,οτι θα πληγουν οι "στυλοβατες" της Ελλαδιτσας ποτε...:mad:

Οι υπάλληλοι της Βουλής παίρνουν 16 μισθούς σίγουρα (για τους βουλευτές δεν είμαι σίγουρη, αλλά έτσι κι αλλιώς παίρνουνε τόσα που και με 12 μισθούς πάλι πολλά είναι :mad:).
Κι εμένα μου φαίνεται απίστευτα θρασύ που δεν αγγίζουν το μαγαζάκι τους, αν και καλύπτονται νομικά γιατί οι υπάλληλοι της Βουλής είναι σε ειδικό καθεστώς, δεν είναι μαζί με τους υπόλοιπους δημόσιους υπάλληλους. Δεν ξέρω βέβαια πόσοι είναι οι υπάλληλοι αυτοί που παίρνουν τους 16 και πόση διαφορά θα έκανε αν κόβονταν αυτά, αλλά και πάλι, μόνο για ηθικούς λόγους, θα έπρεπε να τα κόψουν. Αλλιώς, δεν δικαιούνται να ζητάνε κοινωνική συναίνεση.

κατσε..γιαρτι δεν σε πιανω...τι εννοεις;:confused:

Επισης μου φαινεται παντελως ηλιθιο απο τη στιγμη που πρεπει να γινουν απολυσεις,να απολυονται δασκαλοι,καθηγητες,γιατροι,δημοτικοι υπαλληλοι,και να μην απολυονται ή εστω να μην υποχρεωνονται να τους πληρωνει ο "εργοδοτης" τους δεκα χιλιαδες ιερεις-δημοσιοι υπαλληλοι.Μαλλον αυτη η χωρα εχει περισσοτερη αναγκη απο παπαδες,παρα απο δασκαλους.

κατσε..γιαρτι δεν σε πιανω...τι εννοεις;:confused:
Δες πιο πανω Εφη...επισης εγω θα μπαινω στην ταξη 67 ετων με 30 παιδια μεσα,ο μπαμπας μου ειναι οικοδομος και θα σκαρφαλωνει σε σκαλωσιες μεχρι τα 65,ενω ο βουλευτης με οκτω χρονια "σκληρης δουλειας" βγαινει στη συνταξη.

Οι υπάλληλοι της Βουλής παίρνουν 16 μισθούς σίγουρα (για τους βουλευτές δεν είμαι σίγουρη, αλλά έτσι κι αλλιώς παίρνουνε τόσα που και με 12 μισθούς πάλι πολλά είναι :mad:).
Κι εμένα μου φαίνεται απίστευτα θρασύ που δεν αγγίζουν το μαγαζάκι τους, αν και καλύπτονται νομικά γιατί οι υπάλληλοι της Βουλής είναι σε ειδικό καθεστώς, δεν είναι μαζί με τους υπόλοιπους δημόσιους υπάλληλους. Δεν ξέρω βέβαια πόσοι είναι οι υπάλληλοι αυτοί που παίρνουν τους 16 και πόση διαφορά θα έκανε αν κόβονταν αυτά, αλλά και πάλι, μόνο για ηθικούς λόγους, θα έπρεπε να τα κόψουν. Αλλιώς, δεν δικαιούνται να ζητάνε κοινωνική συναίνεση.
https://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1202771&nt=103 για δείτε τι λεει το σύνταγμα για τις περικοπές:hmm:

Οι βουλευτες αν δεν κανω λαθος εκτος απο 14ο και 15ο,παιρνουν αλλους δυο μισθους εξτρα.

ααααααααα..ναι...βεβαια...αλλα..σιγα μην ψηφισουνε περικοπες για τους εαυτους τους...αντε τωρα μην αρχιζω να βριζω...:mad:

Νομιζω οτι για να επεμβει στα μισθολογικα των βουλευτων,πρεπει να αναθεωρηθει με καποιο τροπο το συνταγμα,και για αναθεωρηθει το συνταγμα πρεπει να ψηφιστει απο τη Βουλη.Αν κανω λαθος διορθωστε με.Ειναι απλο για μενα:ας τους ελεγε οποιος ψηφισει υπερ μενει,οποιος ψηφισει κατα,εκει ειναι η πορτα.Με τον ιδιο τροπο δεν μας κανουν εκβιαστικα περικοπες,αφαιρουν εργασιακα δικαιωματα και με τον ιδιο τροπο δεν εκλεψαν ολοι,χωρις να μας ρωτα κανεις;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back