Και ακόμα δεν έχουμε δει όλο το έργο...

Την Τεταρτη πηρα θεμα πτυχιακης!!! και μαλιστα πολυ επικαιρο!;);)

''Καταπολεμηση της ανεργιας απο την ευρωπαικη ενωση'' :whistle::whistle:
Οποιος εχει καποιο υλικο που μπορει να με βοηθησει ειναι ευπροσδεκτο!:):) αν και νομιζω με την εξελιξης που υπαρχουν τον τελευταιο καιρο με μια αναζητηση στο internet δεν θα δυσκολευτω πολυ..:whistle::whistle::whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα σας πω ένα σύντομο ανέκδοτο για να γελάσετε ή να κλάψετε..... Ελεύθερος επαγγελματίας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για όλα αυτά που συζητώνται, θυμάμαι το τραγούδι του Παπακωνσταντίνου 'φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα..'

Παιδιά αν εφαρμοστούν όλα αυτά, είναι πολύ κοντινό το σενάριο της κοινωνικής εξέγερσης σε παγκόσμια κλίμακα πλέον. Δεν μπορεί να γίνονται οι φτωχοί φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι. Και στην τελική πόσοι χλιδάτοι και πόσοι επιχεριηματίες υπάρχουν σ'αυτή τη χώρα ?

Θα σας πω ένα σύντομο ανέκδοτο για να γελάσετε ή να κλάψετε..... Ελεύθερος επαγγελματίας
:wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::mpinelik::mpinelik::mpinelik::mpinelik:
ωωωω ναιιιι!!!
2 "φεσια" ΜΟΝΟ αυτη την εβδομαδα...(τα χρηματα του στεγαστικου...)

αυτοφασκελωμα γιατι δεν εχουν τα μπαρμπαδελακια??????????

Μου έστειλαν με μειλ το παρακάτω. Το βρίσκω συγκλονιστικό...

Οι πιλότοι της ΠΑ ως απάντηση στις χθεσινές έντονα αποδοκιμαστικές δηλώσεις του ΥΕΘΑ Ευάγγελου Βενιζέλου για την "λευκή" απεργία που έκαναν, έστειλαν στο defencenet.gr την ακόλουθη επιστολή-μαρτυρία την οποία και παραθέτουμε αυτούσια:...

«Αυτή την "δουλειά" δεν ξεκινήσαμε να την κάνουμε για τα χρήματα...Δώσαμε εξετάσεις για να μπούμε στην Σχολή Ικάρων γνωρίζοντας ότι θα στερηθούμε 4 από τα καλύτερα χρόνια ενός εφήβου (τα φοιτητικά) κλεισμένοι μέσα σε ένα στρατόπεδο...το τίμημα του να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, αυτό που λατρεύουμε... να πετάξουμε μια μέρα πάνω από το Αιγαίο.

Δεν περιμένουμε να γίνουμε πλούσιοι από αυτό. Το μόνο που ζητήσαμε είναι να υπάρχει ηρεμία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή μας ώστε να αφοσιωθούμε ψυχή τε και σώματι στην προσφορά στην πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο να αφοσιωθούμε στην
λατρεία μας... στην "δουλειά" μας.

Σε μια "δουλειά" που πριν φύγουμε το πρωί φιλάμε την οικογένεια και πάμε για απογείωση.

Σε μια "δουλειά" που στο αεροδρόμιο αφήνουμε τα κλειδιά πάνω στο αυτοκίνητο για να μην χρειαστεί αργότερα να σπάσει κάποιος το παράθυρο του οδηγού για να το γυρίσει στα σπίτια μας.

Σε μια δουλειά που ούτως ή αλλιώς τα λεφτά ΗΔΗ έφταναν οριακά για να συντηρήσω την οικογένεια μου με την γυναίκα μου να δουλεύει και εκείνη. Η "σπάταλη" ζωή μας; Ένα στεγαστικό δάνειο όλο κι όλο για να έχουμε το δικό μας σπίτι....

Θα κάναμε ευχαρίστως κύριοι και δεύτερη δουλειά για να μην τους λείψει τίποτα. Δεν προλαβαίνομε όμως όταν 6 μήνες τον χρόνο λείπω για υπηρεσίες σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Το να βάλουμε όλοι το χέρι στην τσέπη φαντάζει δίκαιο. Δεν είναι όμως ρεαλιστικό και δυστυχώς δεν είναι εφαρμόσιμο για όλους. Εμείς θα συνεχίσουμε να πετάμε ακόμα και με 100% μείωση μισθού, ακόμα κι αν "κλείσουν" τα σπίτια μας. Ο λόγος; Η εξάρτηση της πτήσης, η υπερηφάνεια της προσφοράς όχι στο κράτος (αυτό το έχουμε σιχαθεί προ πολλού) μα στις πέτρες αυτού του τόπου» το "πανί" στο οποίο ορκιστήκαμε, και την ευγνωμοσύνη στα μάτια του πατέρα που σώθηκε το παιδί του ή του αγρότη που δεν κάηκε το σπίτι του...

Μην φοβάστε κύριοι ακόμη και με την χθεσινή "λευκή απεργία" ("απεργία" στην οποία όλες οι ετοιμότητες ήταν όπως κάθε μέρα στο100%). Τα scramble ήταν στον αέρα σε λιγότερο από 2 λεπτά ,τα μεταγωγικά επιχειρούσαν σε αεροδιακομιδές και τα ελικόπτερα συνέχιζαν να σέρνονται πάνω από τα κύματα για να σώζουν ναυαγούς και λαθρομετανάστες με καιρούς που ούτε να τους περιγράψετε δεν μπορείτε.

Μόνο μια χάρη από όλους εμάς... αύριο το πρωί , σπαταλήστε 2 μόνο λεπτά από τον χρόνο σας και φέρτε στο μυαλό σας κάποιους που δεν είναι πλέον μαζί μας... κάποιους που απογειώθηκαν χωρίς ποτέ να προσγειωθούν... κάποιους που το κράτος και οι κοινή γνώμη τους θυμήθηκε και τους ονόμασε ΉΡΩΕΣ μετά το θάνατό τους... αλλά πριν από αυτόν ήταν απλά.... ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ...

Σπαταλήστε 2 λεπτά για να κοιταχτείτε στον καθρέφτη. Αν δεν καταλάβετε τίποτα.......χαλάλι σας! Έτσι κι αλλιώς από ψηλά δεν φαίνεστε καθόλου...»

Δείτε κι αυτό..

Ανατριχιασα...ε βεβαια ο Παγκαλος που να τα νιωσει και να τα καταλαβει αυτα,το πιο κοντινο που μπορει να πλησιασει σε πτηση ειναι να γινει αεροστατο με την κοιλαρα του.Που την εφτιαξε με φακες και φασολια,οπως κι ολοι οι παπαδες.

Αντί να τα λέμε εδώ, μήπως να πηγαίναμε αύριο σε καμμιά συγκέντρωση ? Μόνη μου δεν πάω, με παρέα όμως ναι.

Την Τετάρτη νομίζω είναι το καλό...
Εγω σε όλα αυτά θέλω απλα να μας πούνε την ΑΛΗΘΕΙΑ.... ποσο χαλια δηλ είμαστε.. να ξέρουμε..

Επίσης δεν ξέρω εσείς, αλλά εμένα μου χτύπησε, που πρώτη φορά συμφωνούν ολοι μεταξύ τους στα πανελ....:worry:

Ακόμα εχτές μόλις, εγκρίθηκε 1,5εκ ? για να παρουν οι 300 νεους υπολογιστές, τραπέζια και κινητά... και έκαστος 5500? επιδότηση...
https://agioritikovima.blogspot.com/2010/04/5500.html ναι, αμε!!!!

Πότε θα βλέπουμε 300 και θα του κάνει ντου ο κόσμος... δεν ξέρω, δεν αργεί πάντος.:whistle::whistle:

Τι είναι την Τετάρτη ??
Όσο για τους 300, τους αξίζει η μούτζα που τους ρίχνει ο άνθρωπος στην φωτό πιο πάνω

Τι είναι την Τετάρτη ??
Όσο για τους 300, τους αξίζει η μούτζα που τους ρίχνει ο άνθρωπος στην φωτό πιο πάνω

αχ..ριξτε μια μουτζα και απο μενα βρε βρε παιδια!!!!:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Εγώ έχω να πω ντροπή τους. Να έρθουν εδώ κάτω στην Κω να δει ποιος φυλάει τα σύνορα της πατρίδας μας την στιγμή που αυτοί οι 300 καρεκλοκένταβροι κοιμώνται στα έδρανα της βουλής. Τις προάλλες ξυπνήσαν όλοι μέσα στα χαράματα από μαχητικά που κάναν αναχαίτιση στο Αιγαίο. Και πάνε να βάλουν χέρι στους μισθούς αυτών των ανθρώπων που ένα μεγάλο ποσοστό δεν γυρίζει στο σπίτι τους. Α να χαθούν πια οι σπιούνοι της πατρίδας μας την καταδικάσαν σε αργό θάνατο. Τα έχω πάρει πολύ. Άσε τους πάπαρδους με τα πολυτελή αυτοκίνητα.
Κουράστηκα και με προκαλεί αφάνταστα όταν με μεταπτυχιακό αναγκάζομαι να φεύγω 6 μήνες από το σπίτι μου να δουλεύω έντεκα ώρες απλά για να επιβιώνω. Φτου σε όλους τους.

Δώρα με φαντάζεσαι εμένα 67 χρονών σε ξενοδοχείο>? Ποιος θα με πάρει ρεεεεεεεεε.

Ετοιμαστείτε να καλλιεργούμε για να ζήσουμε.

Τι είναι την Τετάρτη ??

Γενική απεργία ....
https://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_27/04/2010_334805

Ξύλο θέλουν οι 300 και οι 400 και όσοι έχουν περάσει απο εκείνο το μπιπ.... στο Σύνταγμα που το κουτσουλάνε ακόμα και τα περιστέρια..:P
Μόλις τολμάει κανείς να εμφανιστεί... ντού απο παντού θέλουν με αυγά, πέτρες... να τους κάνουμε να κρύβονται... να φοβούνται να ξεμυτίσουν απο τις βίλλες τους...:mad::mad:

σήμερα κατέβηκα στην πορεία. Η αλήθεια ήταν ότι υπήρχε αρκετός κόσμος (με τους γνωστους ομως διαχωρισμούς αλλού το ΠΑΜΕ αλλου η ΓΣΕΕ κλπ) πραγμα που με εκνευρίζει αφάνταστα πάντα. Ελειπε όμως ο "παλμός". Ελπίζω την Τετάρτη μετά την εξαγγελία των μέτρων να κινητοποιηθούν περισσότεροι...ελπιζω ο ελληνας να ξεκουνηθεί επιτέλους..

συγνωμη...αυτα..τα ειπαν στις ειδησεις;;;γιατι ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει....οχι οτι δεν τους εχω ικανους..αλλα θελω να το δω να ανακοινωνεται απο την κυβερνηση..και οχι απο τον προεδρο της ΑΔΕΔΥ..

Πριν απο λίγο ανακοινώθηκε πια επίσημα δια στόματος υπ.Παπακωνσταντίνου.
Για τους δημόσιους υπαλλήλους με μικτές αποδοχές μέχρι 3.000 ευρώ τα δώρα θα είναι από 250 ευρώ το Πάσχα και καλοκαιρινή άδεια και 500 ευρώ δώρο Χριστουγέννων.Καθώς και 12% μείωση επιδομάτων.
Για τους συνταξιούχους μέχρι 3.000 ευρώ από 200 ευρώ δώρο Πάσχα και καλοκαιρινής άδειας και 400 ευρώ δώρο Χριστουγέννων.
Για τους ιδιωτικούς υπάλληλους τα δώρα μένουν ως έχουν.
Το ΦΠΑ αυξάνεται από 21% σε 23% και αυξάνεται κατά 10% ο φόρος στα καύσιμα, ποτά και τσιγάρα.
Αυτά συγκράτησα σε γενικές γραμμές, αν κατάλαβα λάθος διορθώστε με.
Κουράγιο.

Υ.Γ Ζήτησαν και από τους βουλευτές να παραιτηθούν από τα δώρα ως ένδειξη συμπαράστασης.

Τελευταία επεξεργασία:
Πριν απο λίγο ανακοινώθηκε πια επίσημα δια στόματος υπ.Παπακωνσταντίνου.
Για τους δημόσιους υπαλλήλους με μικτές αποδοχές μέχρι 3.000 ευρώ τα δώρα θα είναι από 250 ευρώ το Πάσχα και καλοκαιρινή άδεια και 500 ευρώ δώρο Χριστουγέννων.Καθώς και 12% μείωση επιδομάτων.
Για τους συνταξιούχους μέχρι 3.000 ευρώ από 200 ευρώ δώρο Πάσχα και καλοκαιρινής άδειας και 400 ευρώ δώρο Χριστουγέννων.
Για τους ιδιωτικούς υπάλληλους τα δώρα μένουν ως έχουν.
Το ΦΠΑ αυξάνεται από 21% σε 23% και αυξάνοται κατά 15% τα καύσιμα, ποτά και τσιγάρα.
Αυτά συγκράτησα σε γενικές γραμμές, αν κατάλαβα λάθος διορθώστε με.
Κουράγιο.

Υ.Γ Ζήτησαν και από τους βουλευτές να παραιτηθούν από τα δώρα ως ένδειξη συμπαράστασης.

μαλιστα...ήδη,εκτος απο την μειωση των δωρων..παιρναμε τουλαχιστον 60 ευρω λιγοτερα το μηνα...και αλλη μειωση των επιδωματων...μαλλον τα διπλα θα εχουμε λιγοτερα το μηνα...να φανταστω γυρω στα 160 ευρω το μηνα λιγοτερα;;;παραπανω;;;;θα τρελλαθω...:eek::eek::eek:

να μην παραιτηθουν απο τα δωρα τους....ΝΑΤΟΥς ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ...

Είδατε όμως ότι κάνουν και επικοινωνιακά τρυκ!:mad:
Στην αρχή διέρευσαν φήμες ότι θα κοπούν όλα τα δώρα ακόμη και στον ιδιωτικό τομέα.:hmm:
Για να πουν στο τέλος ότι θα αφήσουν τα μισά δώρα στους συνταξιούχους και δημόσιους υπάλληλους ....σου λέει έτσι θα χαρούνε που δεν τους τα πήραμε όλα όπως τους λέγαμε.:mad:

Υ.Γ Πούπι τελικά νομίζω ότι θα κοπούν 8% τα επιδόματα.:hmm:

Στην αρχή διέρευσαν φήμες ότι θα κοπούν όλα τα δώρα ακόμη και στον ιδιωτικό τομέα.:hmm:
Για να πουν στο τέλος ότι θα αφήσουν τα μισά δώρα στους συνταξιούχους και δημόσιους υπάλληλους ....σου λέει έτσι θα χαρούνε που δεν τους τα πήραμε όλα όπως τους λέγαμε.:mad:

Υ.Γ Πούπι τελικά νομίζω ότι θα κοπούν 8% τα επιδόματα.:hmm:

αυτο που θα μας κοψουν ειναι ο κ*λος μας..αλλα ας μην το κανουμε θεμα...:crazy::crazy::crazy::crazy:

Ναι ναι να τους έχουμε κ υποχρέωση κ να χαρούμε με την καλή μας τύχη κ με τους τρομερούς ελιγμούς του Γιωργάκη που μας έσωσε κ εμάς κ την χώρα από την χρεωκοπία. Ήθελα να ξερα όμως αν χρεοκοπούσαμε τι το χειρότερο θα γινόταν από τωρα πάλι δεν θα είχαμε ανέργους; πάλι δεν θα απολύονταν κόσμος σωρηδόν; Παλι δεν θα κόβονταν μισθοί κ συντάξεις; Αλλα προφανώς χρεωκοπία εννοούν στις δικές τους τσέπες γιατί στις δικές μας δεν πειράζει (3πηχες μακριά από τον κ@@#λο μου που λένε κ όπου θέλει ας μπει). Ασε που αυτές τις ημέρες εχω ακούσει τις απίστευτες δηλώσεις κ διατυπώσεις από τους δημοσιογράφους κ από τον κ. πρόεδρο του ΣΕΒ ο οποιός μας είπε ότι ΟΛΟΙ εμείς (οι άνεργοι, οι χαμηλόμισθοι οι γονείς μας που δουλευαν σαν τα σκυλιά κ πήραν μια μικροί σύνταξη) κατασπαταλήσαμε λέει τα εισοδήματα κ τις συντάξεις των επόμενων γενναίων. Δηλαδή αυτοί έκλεψαν έφαγαν κούρσεψαν κ τώρα είμαστε όλοι μαζί συνυπεύθυνοι που τις επιδοτήσεις που έπαιρναν τόσα χρόνια από την ΕΕ δεν φρόντισαν να τις ρίξουν στην ανάπτυξη της χώρα αλλά επέκτειναν τις τσέπες τους. Και τότε λιτότητα μας έλεγαν να κάνουμε για να μπορούν να παίρνουν τις επιδοτήσεις κ τώρα μας ζητάνε ΤΙ; δεν καταλαβα; τι να δώσουμε; το ΤΙΠΟΤΑ γιατί αυτό μας άφησαν μια μαύρη τρύπα.
ΥΓ.: Να μη ξεχάσω κ την θεϊκή δήλωση του Μητσοτάκης για το που πήγαν τα κλεμμένα "Τι που πήγαν τα λεφτά κύριε Παπαχελα; στην Ελλάδα, σε όλους μας για να ανεβάσουμε το βιωτικό μας επίπεδο":wall::wall:
Ε κατι τέτοια ακούω κ ξυπνάει μέσα μου το ζώο. Έλεος!!! πια κ με την ξετσιπωσιά τους αλλά κ με την αφασία μας ως πότε θα τους κοιτάμε να περνάνε καλά κ να μας δουλεύουν κ από πάνω:mad::mad::mad:

Έχεις δίκιο, Νίκη, για το επικοινωνιακό κόλπο. Ομολογώ πάντως ότι, παρόλο που είναι προφανέστατο, σε μένα δούλεψε.:redface: Η αντίδρασή μου όταν άκουσα τα περί "αναπροσαρμογής 13ου-14ου μισθού" ήταν μάλλον ανακούφιση, γιατί τόσες μέρες το είχα πάρει σχεδόν απόφαση πια να τα αποχαιρετήσω εντελώς τα δώρα. Είμαι το όνειρο του κάθε επικοινωνιολόγου, το παραδέχομαι :redface::redface:
Για τους υπαλλήλους της Βουλής θα ισχύσουν, είπαν, τα ίδια όπως και για τους υπόλοιπους δημόσιους υπάλληλους. Δηλαδή, 13ος και 14ος 250+250+500 για τους χαμηλόμισθους και κόβονται για τους υπόλοιπους. Τα έξτρα χρήματα που έπαιρναν ("15ος-16ος") θεωρούνται επιδόματα και θα περικοπούν ως τέτοια (δηλαδή 8%):mad:.
Οι βουλευτές, μετά τη δημόσια προτροπή του ΓΑΠ και τα όσα έπαθε κι ο Κακλαμάνης χτες, δεν νομίζω να τολμήσουν να τα πάρουν τα δώρα τους :whistle: Άσε που άρχισαν κι οι φήμες για πρόωρες το φθινόπωρο ;)
Το θέμα τώρα είναι να δούμε τι θα γίνει με τις τιμές στην αγορά. Γιατί εκεί θα παιχτούν όλα. Αν πέσουν ανάλογα και οι τιμές (που δυστυχώς δεν το πολυβλέπω :no:) κάπως θα εξισορροπηθεί το πράγμα. Αν μείνουν στα ύψη που βρίσκονται και τώρα, οι απώλειές μας τελικά θα 'ναι πολύ, πολύ μεγαλύτερες.:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back