kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος

Αν θεσ μπορεις να βαλεις αγγελιες στο
www.aggeliopolis.gr
www.weihtpull.gr
Πιστευω οτι θα τ παρουν αν βαλεις εκει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Κωνσταντίνα μου,σε έπαιρνα και τηλ. γιατί έχω στεναχωρεθεί πάρα πολύ με ότι συνέβει στο Λινάκι σου.Να ξέρεις ότι είμαστε όλοι δίπλα σου σε ότι χρειάζεσαι, ακόμα και για να μιλήσεις.
Δυστυχώς με το κουνέλι δεν βρέθηκε τίποτα ακόμα.Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει.Προς το παρών θα το αφήσω στον κήπο, μέχρι να γίνει χαμός στην πολυκατοικία, γιατί όπως ξέρεις είναι κοινόχρηστος.Δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο.
Το ξέρω μικρή μου και συγγνώμη που δεν το σήκωσα, απλά κάποιες στιγμές δεν έχω όρεξη να μιλήσω, με στεναχωρεί πιο πολύ
.Όσο για το κουνέλι, βγάλτο φωτογραφίες να το ανεβάσουμε και σε άλλα sites, γιατί δεν σε βλέπω καλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
6936722822
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος

Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλη ζωή να εχει και αυτό το ψυχακι!

konstans
Περιβόητο μέλος
νομίζω ότι το θέμα μπορεί να κλειδωθεί

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool