Και κουνέλι στο δρόμο μου!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ειχα πολλααα κουνελακια!!!Αλλα δυστυχως ολα μου πεθαναν :(
Αν θεσ μπορεις να βαλεις αγγελιες στο
www.aggeliopolis.gr
www.weihtpull.gr
Πιστευω οτι θα τ παρουν αν βαλεις εκει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κωνσταντίνα μου,σε έπαιρνα και τηλ. γιατί έχω στεναχωρεθεί πάρα πολύ με ότι συνέβει στο Λινάκι σου.Να ξέρεις ότι είμαστε όλοι δίπλα σου σε ότι χρειάζεσαι, ακόμα και για να μιλήσεις.
Δυστυχώς με το κουνέλι δεν βρέθηκε τίποτα ακόμα.Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει.Προς το παρών θα το αφήσω στον κήπο, μέχρι να γίνει χαμός στην πολυκατοικία, γιατί όπως ξέρεις είναι κοινόχρηστος.Δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο.

Το ξέρω μικρή μου και συγγνώμη που δεν το σήκωσα, απλά κάποιες στιγμές δεν έχω όρεξη να μιλήσω, με στεναχωρεί πιο πολύ:/:.
Όσο για το κουνέλι, βγάλτο φωτογραφίες να το ανεβάσουμε και σε άλλα sites, γιατί δεν σε βλέπω καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειδα στο weightpull oti zitaei kounelaki ΘΩΜΑΗ ΓΚΙΟΥΜΠΡΕΤΖΗ
6936722822

Γιώργο σε ευχαριστώ.Πήρα τηλ.αλλά θέλει τα mini κουνελάκια.:(

Tπτ μακαρι να τον επαιρνε.:(

Ήθελα να ενημερώσω ότι το κουνέλι υιοθετήθηκε!!

AX ωραια :clapup: :clapup:

Μπραβό μπράβο!! :clapup::clapup:
Καλη ζωή να εχει και αυτό το ψυχακι!:)

Πάρτε και μια φωτογραφία του (ξυρισμένο μεν, πολύ όμορφο δε)
100_0792.jpg

νομίζω ότι το θέμα μπορεί να κλειδωθεί:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back