Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπάρχει κανείς που να θέλει κουνέλι;;;;Είναι πανέμορφο.Γκρι-μαύρο και τεράστιο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
Άχ, Βούλα σε ποιόν να το πώ και ποιός να το πιστέψει.Και όχι τίποτα άλλο,αλλά νόμιζα ότι τουλάχιστον το Αττικό Πάρκο θα το έπαιρνε ,αλλά δεν δέχονται πιά άλλα!!Τι θα κάνω;
παιζει να ειμαστε πολυ ηλιθιοι δεν εξηγειται αλλιως..λεω και εγω να αφησω το χαμστερ μου εδω στην εξοχη θα περναει καλυτερα..ημαρτον ρε κοριτσια τι αλλο θα ακουσουμε..χριστιαννα θα κανεις οτι και στα γατακια..αγγελιες παντου και υπομονη
δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να σου πω τωρα;
Θα σου ελεγα να το δωσω σε ενα θειο μου που εχει κι αλλα στην Κρητη, αλλα δεν μπορω να σου εγγυηθω το μελλον του.

Καποια τα ειχε χρόνια, καποια αλλα πάλι.... όχι καιρό.

Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Μίλησα σήμερα μαζί τους και θα πάω την Δευτέρα να το πάρω.Καραφλο πια.....αλλά πεντακάθαρο.Έτοιμο για υιοθεσία...Επίσης μου είπανε ότι είναι πολύ ήρεμο αλλά λίγο φοβισμένο.Αυτα τα νεότερα λοιπόν.

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
https://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1123660108246#!/profile.php?id=1588083923&ref=profile
Voula
Διάσημο μέλος
αν ειναι θυληκο βρηκε μαμα μολις, το θελουν στο ΦΒ στο προφιλ μας, εχουν αλλες 4 κουνελλινες
https://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1123660108246#!/profile.php?id=1588083923&ref=profile
Aσημίνα ξέρω ότι είναι αρσενικό. Μήπως να κάνεις μια προσπάθεια για να τους πείσουμε να το πάρουν έστω και αγοράκι ?
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Έλεος;
Καλή του τύχη.... Τι να πω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μπορει καλλιστα να στειρωθει σε εναν καλο κτηνιατρο..αααα,,,, θα τους πω εστω για φιλοξενεια αλλα ειναι το θεμα ζευγαρωματος
konstans
Περιβόητο μέλος
Βρήκες τελικά λύση για τον κούνελο;

Προχτές που πήγα στα κορίτσια τον είδα, είναι τεράστιος και πολύ όμορφος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχώς με το κουνέλι δεν βρέθηκε τίποτα ακόμα.Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει.Προς το παρών θα το αφήσω στον κήπο, μέχρι να γίνει χαμός στην πολυκατοικία, γιατί όπως ξέρεις είναι κοινόχρηστος.Δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool