Και οι καρχαρίες έχουν ψυχή!

mimikaki

Διάσημο μέλος

Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
υπογραφές για την προστασία αυτού του κατα τα άλλα τρομαχτικού ζώου!
https://community.hsus.org/campaign/Caribbean_protect_sharks?rk=TpA90VY1tiSGW

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπέγραψα! Οι καημένοι οι καρχαρίες την πάτησαν όπως και οι λύκοι, έχουν πέσει θύματα της σχετικής παραφιλολογίας και μαθαίνουμε όλοι από μικροί να τους θεωρούμε "κακά" ζώα. Καθόλου δεν μ' αρέσει αυτό :down: :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υπογραφές για την προστασία αυτού του κατα τα άλλα τρομαχτικού ζώου!
https://community.hsus.org/campaign/Caribbean_protect_sharks?rk=TpA90VY1tiSGW

Υπέγραψα! Οι καημένοι οι καρχαρίες την πάτησαν όπως και οι λύκοι, έχουν πέσει θύματα της σχετικής παραφιλολογίας και μαθαίνουμε όλοι από μικροί να τους θεωρούμε "κακά" ζώα. Καθόλου δεν μ' αρέσει αυτό :down: :(
Δεν υπογράφω!!! Δεν υπογράφωωωωω!!!!:mad: :mad: :mad: Παραφιλολογία ή όχι κλαίω ακόμα και σε φωτογράφία να τους δω! :cry: Βρίστε με κάντε ότι θέλετε, άλλά υπογραφή για να σωθούν οι καρχαρίες δεν βάζω! Έβαλα για τα δελφίνια και για τις φάλαινες, αλλά για τους καρχαρίες:down: :down: :down:

@Ασπασία::lol: :lol: :lol:
Αχ αυτός ο Σπίλμπεργκ, σε πόσους ανθρώπους έχει προκαλέσει ψυχικά τραύματα!

Κανενα ζωο δεν αξιζει σκληρη αντιμετωπιση.Μπορει ο καπχαριας να θεωρειται ο<<κακος>> του ζωικου βασιλειου ομως υπηρετει το ενστικτο του για επιβιωση.

@Ασπασία::lol: :lol: :lol:
Αχ αυτός ο Σπίλμπεργκ, σε πόσους ανθρώπους έχει προκαλέσει ψυχικά τραύματα!
:( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ασπασία, αποκλείεται να σου δαγκώσουν το χέρι τη στιγμή που θα υπογράφεις.

Ασπασία, αποκλείεται να σου δαγκώσουν το χέρι τη στιγμή που θα υπογράφεις.
Όχι, αλλά γιατί να βοηθήσω να σωθεί ένα από τα πιο επικίνδυνα πλάσματα του πλανήτη? Σε τι είναι χρήσιμος ο καρχαρίας? Τι προσφέρει?:hmm: (Εδώ θα μου απαντήσεις "Σε τι είναι χρήσιμος ο άνθρωπος?") Ένα καλό λόγο θέλω...

Όχι, αλλά γιατί να βοηθήσω να σωθεί ένα από τα πιο επικίνδυνα πλάσματα του πλανήτη? Σε τι είναι χρήσιμος ο καρχαρίας? Τι προσφέρει?:hmm: (Εδώ θα μου απαντήσεις "Σε τι είναι χρήσιμος ο άνθρωπος?") Ένα καλό λόγο θέλω...
Με τη χρησιμότητα τα μετράς;

Γιατί θέλει να ζήσει, γι αυτό μόνο.

Με τη χρησιμότητα του κάθε ζώου τα μετράς;

Γιατί θέλει να ζήσει, γι αυτό μόνο.
Όχι βέβαια. Δεν το μετράω με τη χρησιμότητα του κάθε ζώου.Αλλά αν το πάρουμε έτσι και οι κατσαρίδες θέλουν να ζήουν....

Όχι βέβαια. Δεν το μετράω με τη χρησιμότητα του κάθε ζώου.Αλλά αν το πάρουμε έτσι και οι κατσαρίδες θέλουν να ζήουν....
Ε ναι. Το ίδιο κι εγώ επίσης το ίδιο και οι γάτες.

Αλλά φαντάσου λέει Ασπασία, να υπογράψεις σήμερα για τη διάσωση του καρχαρία, και αύριο να σε φάει κάποιος…:P

Ή φαντάσου λέει να δώσεις αίμα αύριο για κάποιον άνθρωπο και την επόμενη να σε πατήσει με το αυτοκίνητο του:lol:

Ο καρχαρίας δε θα μπει ποτέ μες στο σπίτι σου σε αντίθεση με την κατσαρίδα. Κι επίσης οι πιθανότητες να συναντήσεις κάποιον στη θάλασσα είναι πολύ μικρές. Μ αυτή τη λογική κανένας οργανισμός δεν είναι χρήσιμος... Διακρίνω μάλλον παιδικό τραύμα???:P

Ασπασία μήπως είχες δει ¨τα σαγόνια του καρχαρία¨ σε παιδική ήλικια???:hmm: :lol: :lol:

πάντως ο καρχαρίας χρησιμοποιείται ΚΑΙ σε πειράματα γιατί λέγεται ότι είναι ο μόνος οργανισμός που έχει αντισώματα απέναντι στον καρκίνο...

Ασπασία μήπως είχες δει ¨τα σαγόνια του καρχαρία¨ σε παιδική ήλικια???:hmm: :lol: :lol:

πάντως ο καρχαρίας χρησιμοποιείται ΚΑΙ σε πειράματα γιατί λέγεται ότι είναι ο μόνος οργανισμός που έχει αντισώματα απέναντι στον καρκίνο...
Ποια παιδική ηλικία βρε Μιμίκα? Ντοκιμαντέρ είχα δει στα 16 και είχα πλαντάξει στο κλάμα! Το Jaws δεν το έχω δει ποτέ ολόκληρο πάντα το έκλεινα μόλις εμφανιζόταν πτερύγιο και πριν μερικά χρόνια προσπαθόντας να ξεπεράσω το φόβο μου, είχα πάρει σε dvd να δω μια ταινία με κάτι καρχαρίες που τους χρησιμοποιούσαν για πειράματα σε ένα πλωτό εργαστήριο, δε θυμάμαι πως λεγόταν και είχα *&^% από το φόβο μου! ΄Ασε που όταν μάθαινα πρώτη φορά σκι σε ηλικία 11-12 χρονών στην Κεφαλλονιά με το σκαφάκι ένός φίλου μας, μετά από λιγη ώρα που γυρίσαμε στο λιμάνι, ένα ψαροκάικο έφερε ένα καρχαριοειδές (μάλλον σκυλόψαρο) που είχε ψαρέψει στην περιοχή που έκανα σκι! Ξαναρχισα να κάνω σκι στα 25-26...:(
Φαντάζεσαι να δεις μπροστά σου αυτό?
teeth.jpg

Ποια παιδική ηλικία βρε Μιμίκα? Ντοκιμαντέρ είχα δει στα 16 και είχα πλαντάξει στο κλάμα! Το Jaws δεν το έχω δει ποτέ ολόκληρο πάντα το έκλεινα μόλις εμφανιζόταν πτερύγιο και πριν μερικά χρόνια προσπαθόντας να ξεπεράσω το φόβο μου, είχα πάρει σε dvd να δω μια ταινία με κάτι καρχαρίες που τους χρησιμοποιούσαν για πειράματα σε ένα πλωτό εργαστήριο, δε θυμάμαι πως λεγόταν και είχα *&^% από το φόβο μου! ?Ασε που όταν μάθαινα πρώτη φορά σκι σε ηλικία 11-12 χρονών στην Κεφαλλονιά με το σκαφάκι ένός φίλου μας, μετά από λιγη ώρα που γυρίσαμε στο λιμάνι, ένα ψαροκάικο έφερε ένα καρχαριοειδές (μάλλον σκυλόψαρο) που είχε ψαρέψει στην περιοχή που έκανα σκι! Ξαναρχισα να κάνω σκι στα 25-26...:(
Φαντάζεσαι να δεις μπροστά σου αυτό?
teeth.jpg

Σε καταλαβαίνω, και ο φίλος μου που λατρεύει το σερφ, έχει δει τόσα βίντεο με καρχαρίες που τρώνε σερφίστες που έχει αρχίσει να χέζ**@# όταν πάει σε βαθειά νερά.... εγώ γελάω βεβαια και του λέω ότι εδώ δεν είμαστε Αυστραλία αλλά η φοβία φοβία!!

Απλά τα λυπάμαι τα καημενάκια, έχουν τραβήξει και αυτά απο τους ανθρώπους ούκ ολίγα:down: :down: και καμιά φορά σκέφτομαι ότι και αν έχουν φάει και κανέναν με το δίκιο τους, άλλο αν το κάνουν από ένστικτο...

Σε καταλαβαίνω, και ο φίλος μου που λατρεύει το σερφ, έχει δει τόσα βίντεο με καρχαρίες που τρώνε σερφίστες που έχει αρχίσει να χέζ**@# όταν πάει σε βαθειά νερά.... εγώ γελάω βεβαια και του λέω ότι εδώ δεν είμαστε Αυστραλία αλλά η φοβία φοβία!!
Εγώ δεν κολυμπάω ποτέ σε σκοτεινά νερά, με φύκια ή βράχια που δεν φαίνεται ο βυθός. Θέλω καθαρά, διαυγή κρυστάλλινα νερά. Αν υπάρχει έστω και μια ξέρα νομίζω ότι κάτι είναι από κάτω και με κοιτάει...:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back