Και πάνω που πήγαινε καλά...δεν τρώει

• Thread starter Thread starter Raktia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Raktia

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
...και πάνω που λέγαμε ότι η τύχη χαμογέλασε για την μικρή ταρταρουγίτσα, έφυγε από τον δρόμο όπου δεν είχε φάει για μέρες γιατί η μάνα της την είχε παρατήσει στην τύχη της, την είχαμε σε κλειστό χώρο, με βάρδιες για την σίτισή της και με πολλή ζεστασιά και βρέθηκε ακόμα και ένας θεόσταλτος άνθρωπος να την αναλάβει μέχρι να μπορέσει να βρεί σπιτάκι και μανούλα ή πατερούλη να την υιοθετήσει, ξαφνικά σταμάτησε να τρώει!:(
Τι μπορεί να της φταίει και το έριξε στην απεργία πείνας;
Από τις λίγες μερες που την είχαμε, στην αρχή δεν έτρωγε με πάρα πολλή όρεξη αλλά μετά κάπως βελτιώθηκε και έπιανε το μπιμπερό και έτρωγε με λαιμαργία κάθε φορά που την ταϊζαμε.
Αντιμετωπίσαμε και ένα πρόβλημα με τα κακάκια αλλά αυτό απο χθές φαίνεται να αντιμετωπίστηκε.
Γιατί όμως δεν τρώει; :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο γιατρός που την είδε τί είπε??:hmm:

Είναι πολλοί οι λόγοι....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο γιατρός που την είδε τί είπε??:hmm:

Είναι πολλοί οι λόγοι....

Δεν την εχουμε πάει ακόμα. Είναι σήμερα 18 ημερων. Όταν την είχε πάει η Aristocat με τη Χριστιάννα δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ξαφνικά της προέκειψε.

Πιθανοί λόγοι
Παράσιτα
Αλλαγή τροφής
Κάποια αρρώστια που θα ξεσπάσει...
Στρές :hmm:

Δώστε ρυζάκι.. και βλέπετε...:redface:

Είναι στο ιατρό τώρα με την κυρία που την ανέλαβε...Πήρα τηλέφωνο και άκουγα και τον ιατρό να λέει για "διογκωμένα νεφρά". Της έχει κάνει υποδόρια ένεση και προς το παρόν παραμένει εκεί. Ρώτησα τον λόγο που προκλήθηκε αυτό και ακόμα δεν μου έχουν πει. Οπότε σε αναμονή.:(Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει. Κι αυτό που μου προκαλεί στρες είναι ότι δεν είμαι από πάνω της να ξέρω προσωπικά την κατάσταση. Κάτια μου να κάνουμε λίγο κουράγιο και εύχομαι να το ξεπεράσει.

Μίλησα με την κυρία και δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά. Του έκανε υποδόρια ένεση γλυκόζη και το ζυγίσανε να δούνε μήπως του δίνανε Sinulox γιατί ο ιατρός υποψιάζεται να είναι από μικρόβιο.Είναι μόλις 130 γρ. Θα το κρατήσει ο ιατρός στο ιατρείο προς το παρόν αλλά είπε ότι είναι δύσκολο να τα καταφέρει.:(

Τόσο μικρό διογκωμένα νεφρά? :(

Όχι ρε... αμαρτία :cry:...

ΕΛΠΙΖΩ πραγματικά να τα καταφέρει το γατούλι, ειλικρινά λυπάμαι πολύ :(

Καλή τύχη και κουράγιο :(

Mακάρι να πάνε όλα καλά και να βγει νικητής το μικρούλι:/::/::/:

Ο γιατρός είναι ιδιαίτερα απαισιόδοξος.:( Της έχει βάλει ορό και απλά ελπίζει....

Τι έγινε ρε παιδιά. Τι έπαθε το μωρό. Αντιβίωση τόσο μωρό μπορεί να πάρει?:(

Ώχ....τι είναι όλα αυτά τα ξαφνικά;;Βέβαια είχε πεί ο γιατρός ότι μπορεί απο την μία μέρα στην άλλη να καταπέσει, αλλά είχα πολλές ελπίδες για την μικρούλα και ακόμα έχω.......ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μας την συνεφέρει.......

Μόλις πήρα τον ιατρό. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε κορίτσια. Έχει αρχίσει να έχει και νερυικά συμπτώματα μου είπε ο ιατρός, δηλ. γυρνάει το κεφαλάκι της προς τα πίσω. Ελπίζουμε πλέον σε ένα θαύμα αλλά και ο ιατρός είπε η ζωή είναι μία πάλη και θα την παλέψει μέχρι το τέλος. Σκατά ρε παιδιά.

Η μικρή δεν τα κατάφερε. Πέθανε πριν 5 λεπτα.

Tι να πω. Αντίο γατάκι:bye:

:cry: Κορίτσια, κάνατε περισσότερα από τα πάντα γι'αυτήν τη χουφτίτσα!
Μωρουλάκι, καλό ταξίδι...:cry:

Η καρδιά μου έγινε κομμάτια πάλι....

Αντιο....

Κατι τετοιες ψυχες έρχονται για τοσο λίγο στη ζωη μας αλλα μας αφηνουν ανεξιτιλα σημαδια στην ψυχή μας.Ετσι απλα για να μας θυμιζει πόσο μικρή σύντομη είναι η ζωή και πρέπει να ζούμε αλλα και να δίνουμε αγαπη παντου.Καλό ταξίδι μικράκι.

:bye::bye::bye::bye:

Καλησπέρα, μόλις γύρισα από τον ιατρό, ο οποίος έκανε νεκροψία στο γατάκι (χωρίς να μας ρωτήσει, δεν το σχολιάζω:mad:) και διέγνωσε νεφρίτιδα. Να σημειώσω ότι τον ιατρό δεν τον ξέρω. Και μάλιστα χωρίς να το περιμένουμε μας σήκωσε το πανί και αναγκαστικά το είδαμε. Έλεος δεν μας φτάνει η στεναχώρια μας. Ψυχολογικά ράκος. Ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη ημέρα. Καλό σου ταξίδι ψυχουλάκι μου:bye:Θα είσαι πάντα μέσα στο μυαλό και την καρδιά μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back