Και πάνω που σκεφτόμασταν για δεύτερη γατούλα...

Meleki

Νεοφερμένο μέλος

Ο Meleki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα.
... ώστε να έχει και ο γάτος μας παρέα στο σπίτι τις ώρες που λείπουμε, χτες το απόγευμα κάποιος -ΜΠΙΠ- άφησε έξω από τον κήπο του σπιτιού ένα μικρό 1,5 μηνών το πολύ... το παράτησε στο πεζοδρόμιο, του έβαλε δίπλα και ένα αλουμινόχαρτο με 5 κροκέτες για σκύλους και εξαφανίστηκε... ο ανεγκέφαλος βέβαια ήξερε που το άφηνε γιατί σίγουρα θα μας είχε δει στον κήπο που βγάζουμε τον δικό μας για βόλτα.

Τέλος πάντων, το γατάκι είναι σε κακά χάλια, τα μάτια του είναι κλειστά γεμάτα τσίμπλες, κουλουριασμένο, δεν έχει δύναμη καν να νιαουρίσει. Το βράδυ το κοιμίσαμε μέσα σε ένα κουτί όπου βάλαμε ένα μεγάλο χνουδωτό μαξιλάρι, το οποίο άρχισε να πατουσιάζει αμέσως, ήπιε λίγο γάλα, του καθαρίσαμε τις τσίμπλες όσο μπορούσαμε με χαμομήλι και ευτυχώς έβγαλε το βράδυ. Σήμερα το πρωί η γυναίκα μου το πήγε στον κτηνίατρο, ο οποίος μας είπε ότι σε αυτή τη φάση η προτεραιότητα είναι το γατάκι να ζήσει και να δυναμώσει γιατί όντως είναι πολύ αδύναμο. Έχει υποθερμία (35 βαθμούς με φυσιολογική θερμοκρασία τους 39), του καθάρισε τις τσίμπλες και του άνοιξε τα μάτια, μας είπε να του βάζουμε tobrex και χαμομήλι, να το ταΐζουμε με μπιμπερό και να το κρατάμε όσο πιο ζεστό γίνεται και να ξαναμιλήσουμε σε δύο ημέρες. Εάν τη βγάλει καθαρή, στη συνέχεια θα δούμε και όλα τα υπόλοιπα (παράσιτα κλπ κλπ).

Το έχουμε σε ένα δωμάτιο του σπιτιού μικρό, με κλειστή την πόρτα εννοείται να μην έρχεται σε επαφή με τον γάτο μας, τουλάχιστον μέχρι να καλυτερέψει...

Συμβουλές και κουράγιο ευπρόσδεκτα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι να σου ζήσει το γατουλάκι.
Αν έχει υποθερμία καλύτερα να το βάλεις κάπου ζεστά όπως δίπλα σε ένα καλοριφέρ.
Όποιος στο άφησε θα πρέπει να είναι φυστικόμυαλος γιατί ενα γατάκι στην ηλικία του δεν μπορεί με τίποτα να φάει κροκέτες για σκύλους.
Να ανεβάσεις πρόσφατα φοτογραφίες να το θαυμάσουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:worry:
Αχ ατελείωτο αυτό το πρόβλημα... Να'στε καλά που το αναλάβετε κι εύχομαι να πάνε καλά όλα... Αγάπη και ζεστασιά, και μακάρι να πάρει τα πάνω του!!!!!! Θα σας σκεφτόμαστε με τη Μπριάμ!

Το γατάκι πρέπει να παραμείνει ζεστό. Τυλιξτε το με μια κουβερτούλα, ανάψτε θέρμανση στο δωμάτιο.. στέλνω θετική ενέργεια και αγάπη και εύχομαι αυτό το πλασματάκι να συνέλθει!!

Μπραβο σας που το περιθάλψατε.Μακαρι να τα καταφερει το χρυσο μου!

Μακαρι να τα καταφερει!! ^_^
Να προσεχετε να μην ειναι σε ρευματα και να ειναι καπου ζεστα.Και προσοχη αμα κανει τα τσισακια του να μην καθεται στα βρεγμενα και κρυωνει!
Καλη επιτυχια στο μικρουλι!

Αυτό που προέχει και εύχομαι ολόψυχα, είναι να ζήσει το ορφανούλι και να σταθεί και δεύτερη φορά τυχερό,
μιας που η πρώτη ήταν που το υιοθετήσατε και το περιβάλλετε με την αγάπη και τη θαλπωρή σας.

Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ για τις ευχές σας! Το μικρό είναι τώρα στο δωμάτιο του, έχει μπόλικη ζέστη και μόλις πριν λίγο το ταΐσαμε, του βάλαμε χαμομήλι και tobrex και το αφήσαμε να ηρεμήσει. 'Εχει στη γούνα του βέβαια όλο το ζωικό βασίλειο, αλλά όπως είπε ο γιατρός θα περιμένουμε πρώτα να συνέλθει και μετά τα υπόλοιπα... Θα του κάνουμε άλλη μια επίσκεψη το βράδυ πριν κοιμηθούμε μήπως πιει λίγο γάλα ακόμα και θα του βάλουμε πάλι λίγο χαμομήλι.

Ο γάτος μας φυσικά έχει ήδη καταλάβει τι παίζει, μιας και υπάρχει παράθυρο μέσα από το οποίο είδε το μικρό.

Μήπως θα βοηθούσε κι ένα μικρό ρολόι χεριού κοντά στο κρεββατάκι του, να ακούει το ρυθμικό χτύπο και να "ξεγελιέται" οτι είναι η καρδιά της μανούλας του που δεν γνώρισε? Έχω ακούσει οτι κάνει καλό στα μωρά γατάκια.

καταρχην μπραβο για την αποφαση να περιθαλψεις το γατακι! :clapup:

εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι θα μπορουσες να του βαλεις ενα μπουκαλακι μικρο με ζεστο νερακι διπλα του αφου πρωτα το εχεις τυλιξει καλα με μια πετσετα για να μη καει ωστε να εχει ολη την ζεστασια που χρειαζεται.. μεχρι να κοιμηθεις μπορεις να το ζεστανεις ξανα για να παραμηνει ετσι μεχρι το πρωι.. αυτο εκανα και εγω στο δικο μου και ειχε ζεστη ολο το βραδυ..

OK, του βάλαμε το μπουκάλι με το ζεστό νερό καλά κλεισμένο κάτω από τα σκεπάσματα. Ρολόι παιδιά δεν έχουμε :confused: μας έφαγε η τεχνολογία και τα κινητά... Έχει αναθαρρήσει πάντως λίγο και κόβει βόλτες στο δωμάτιο του με την ουρά σηκωμένη :D Ας ελπίσουμε να πάει καλά το βράδυ...

Ψυχή μου!!!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα να κόβει βόλτες όλο ζωντάνια και χάρη!!!:P

Άμα το μικρό έχει αρχίσει και αισθάνεται και ασφάλεια σιγα σιγά τότε πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε μια χαρά!!
Ρολογάκι μπορείτε να βρείτε παντού!! Από πλανόδιους, σουπερ μαρκετ..... (και πολύ φθηνά) .. Και εγώ έχω ακούσει ότι τα ηρεμούν, επίσης εμείς είχαμε βάλει στη δική μας μια μπλούζα μας εκεί που κοιμόταν για να νιώθει ότι είμαστε κοντά της!!:D:D

OK, του βάλαμε το μπουκάλι με το ζεστό νερό καλά κλεισμένο κάτω από τα σκεπάσματα. Ρολόι παιδιά δεν έχουμε :confused: μας έφαγε η τεχνολογία και τα κινητά... Έχει αναθαρρήσει πάντως λίγο και κόβει βόλτες στο δωμάτιο του με την ουρά σηκωμένη :D Ας ελπίσουμε να πάει καλά το βράδυ...
Το οτι τρώει και κόβει βόλτες είναι πολύ καλό σημάδι:clapup:

meleki το γατακι το εχεις βαλει σε καποιο καλαθακι? κουτακι? ετσι δεν ειναι? βαλτου πολλα πολλα πανακια-ρουχαλακια για να κουλουριαζεται μεσα σε αυτα.. ειναι καλυτερο απο το να του στρωσεις απλα ενα κατω.. περιμενουμε νεα σας το πρωι! :hello:

Ψυχή μου!!!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα να κόβει βόλτες όλο ζωντάνια και χάρη!!!:P

Άμα το μικρό έχει αρχίσει και αισθάνεται και ασφάλεια σιγα σιγά τότε πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε μια χαρά!!
Ρολογάκι μπορείτε να βρείτε παντού!! Από πλανόδιους, σουπερ μαρκετ..... (και πολύ φθηνά) .. Και εγώ έχω ακούσει ότι τα ηρεμούν, επίσης εμείς είχαμε βάλει στη δική μας μια μπλούζα μας εκεί που κοιμόταν για να νιώθει ότι είμαστε κοντά της!!:D:D
Πριν πολλά χρόνια, είχα βρει ένα γατάκι μικρό (ήμουν εντελώς αδαής από γατιά τότε) και κατάλαβα οτι του αρέσει το "τικ τακ" του ρολογιού, όταν με έκπληξή μου είδα το ρολόϊ χεριού που είχα αφημένο στο κομοδίνο, να το έχει πάρει μαζί του
στο μαξιλάρι του κρεββατιού μου! Σκέφτηκα, την πρώτη φορά οτι μήπως εγώ το ξέχασα εκεί, ή μου παράπεσε, μέχρι που
επανελήφθη και την άλλη μέρα. Τότε βεβαιώθηκα και του το άφηνα επίτηδες εκεί τις ώρες που έλειπα:)

Πριν πολλά χρόνια, είχα βρει ένα γατάκι μικρό (ήμουν εντελώς αδαής από γατιά τότε) και κατάλαβα οτι του αρέσει το "τικ τακ" του ρολογιού, όταν με έκπληξή μου είδα το ρολόϊ χεριού που είχα αφημένο στο κομοδίνο, να το έχει πάρει μαζί του
στο μαξιλάρι του κρεββατιού μου! Σκέφτηκα, την πρώτη φορά οτι μήπως εγώ το ξέχασα εκεί, ή μου παράπεσε, μέχρι που
επανελήφθη και την άλλη μέρα. Τότε βεβαιώθηκα και του το άφηνα επίτηδες εκεί τις ώρες που έλειπα:)
αυτα στην υπογραφη σου ειναι τα γατακια σου?? :worry:

:)'Οχι βρε, δεν είναι δικά μου αυτά! Μια τυχαία φωτο είναι από το διαδίκτυο. Αν ήταν δικά μου, δεν θα άφηνα(εννοείται) να κρέμεται γατί έτσι από τα στόρια (ριψοκίνδυνο) , όσο χαριτωμένο κι αν δείχνει!:hmm:
Ορίστε κι η δική μου, η Τέρψη, μία την έχω!:inlove:

Συνημμένα

• P9250031c.JPG
    P9250031c.JPG
    192,6 KB · Εμφανίσεις: 32
Τελευταία επεξεργασία:
meleki μπραβο σου ! ευχομαι ολα να πανε καλα και περιμενουμε συντομα και φωτο !!! :)

alcyone τι ομορφια και τι μουσουδακι ειναι αυτο :inlove: :inlove::inlove: :kissing:!!! να τη χαιρεσαι !!!

Πώς είναι το μικρό σήμερα;;;;

Amanda (Ρούλα μου) χαιρόμαστε που...αρέσουμε κι ευχαριστούμε για τα γλυκά σου λόγια. Να χαίρεσαι κι εσύ το όμορφο γατουλίνι σου.
Μήπως να βάλω τη δική μου Τέρψη, αντί για άσχετα γατιά δίπλα στην υπογραφή μου?:hmm:
(Ρητορική ερώτηση, μάλλον θα το κάνω):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back