Και το όνομα αυτής...Μόϊρα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Α ναι τα κουρτινάτα μας...Είναι σκέτη απόλαυση,κοιμούνται και πάνω στο χέρι μου,δεν κλαίνε πια.Σε μερικές μέρες ανοίγουν τα ματάκια τους.
Αλλά είχα ξυπνήσει από τις 8,ακύρωσα όλα τα μαθήματα του Σαββατοκύριακου και περίμενα πως και πως...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α ναι τα κουρτινάτα μας...Είναι σκέτη απόλαυση,κοιμούνται και πάνω στο χέρι μου,δεν κλαίνε πια.Σε μερικές μέρες ανοίγουν τα ματάκια τους.
Αλλά είχα ξυπνήσει από τις 8,ακύρωσα όλα τα μαθήματα του Σαββατοκύριακου και περίμενα πως και πως...:(
Σε καταλαβαίνω και εγώ όταν περιμένω κάτι που το θέλω πολύ κ δεν γίνεται -όταν το θέλω- ειναι σα να μ τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια. Κουράγιο!!!!:( Ανοίγουν κ όλας τα ματακιά μα περασαν τόσες μέρες; Το Αμελίνι πως τα πάει καλύτερα; τρώει καθόλου ή ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα αυτό το γατί έχει καταντήσει σήριαλ πια.:(Ελπίζω τη Δευτέρα να μου έρθει επιτέλους.
Το Αμελίνι θέλει όλο χάδια και αγκαλιές.Σήμερα το πρωί μόλις είδε το σακουλάκι με την ξηρά στάθηκε στα πίσω πόδια σαν σκυλάκι!:PΦαίνεται αρχίζει να ανοίγει η όρεξή της σιγά σιγά.Τα μωρά μας είναι τεσσαρων ημερών,σε κανα δυο τρεις μέρες θα αρχίσουν να...ανοίγουν τις κουρτίνες!:lol:

Μα αυτό το γατί έχει καταντήσει σήριαλ πια.:(Ελπίζω τη Δευτέρα να μου έρθει επιτέλους.
Το Αμελίνι θέλει όλο χάδια και αγκαλιές.Σήμερα το πρωί μόλις είδε το σακουλάκι με την ξηρά στάθηκε στα πίσω πόδια σαν σκυλάκι!:PΦαίνεται αρχίζει να ανοίγει η όρεξή της σιγά σιγά.Τα μωρά μας είναι τεσσαρων ημερών,σε κανα δυο τρεις μέρες θα αρχίσουν να...ανοίγουν τις κουρτίνες!:lol:
ελπίζω να μην είναι Μεξικάνικο το σιριαλ γιατί αυτά κρατάνε πολύ:) 'Ολα καλά λοιπόν με την κουρτινοοικογένεια. Το πιο δύσκολο θα είναι πάντως όταν θα πρέπει να τα δώσεις. Αλήθεια τίποτα ακόμα από τον Λούπιν έ;

Τίποτα απολύτως...:(Αν και ενημερωσαμε τον γατομπαμπά του ότι μπορεί να διαλέξει όποια θέλει από την εκλεκτή γατοσοδειά μας,αλλιώς είναι το γατελάκι σου...κακά τα ψέμματα...
Εδώ δύσκολεύομαι να τα αφήσω κάτω και να ανέβω στο δωμάτιό μου,δε θα δυσκολευτώ να τα δώσω;:lol:

Τίποτα απολύτως...:(Αν και ενημερωσαμε τον γατομπαμπά του ότι μπορεί να διαλέξει όποια θέλει από την εκλεκτή γατοσοδειά μας,αλλιώς είναι το γατελάκι σου...κακά τα ψέμματα...
Πράγματι αυτή είναι η μόνη στιγμή που μπορεί να σε πικράνει ένα ζώο. Μπορεί κ να γυρίσει όμως μερικοί γατούληδες εξαφανίζονται για μήνες κ εμφανίζονται πάλι ξαφνικά. Τι να πω κουράγιο!! :(

Είναι ότι μένει σε πολυκατοικία,και το Λούπινο δεν έβγαινε ποτέ έξω...Ανησυχώ αν θα ξέρει να γυρίσει.
Τι να κάνουμε,πάντως η χαρά που σου προσφέρουν είναι ασυγκριτη με τις πίκρες τους.

Αχ παιδιά μη με βρίσετε,αλλά τώρα που τον βλέπω το Σείριος του πάει πιο πολύ από το Έλβιν...:hmm::redface::redface::redface:

moukelis μην ανηυχείς για το όνομα,κι εμείς της μικρής της έχουμε αλλάξει πολλά:happy:φυσικά δεν γυρνάε σε κανένα,και τα παιδιά από τη Λαίδη και τον Αλήτη,την έβγαλαν Αλητάκι αφού έχουμε τον Πρίγκιπα:lol::lol::lol::lol::lol:Βέβαια και αυτός ακούει μόνο στο Πίτσης και στο Πρίτσης.
Να δω και γω αν θα μπορέσω να πάω να πάρω το σιαμαζάκι μου από το Γιάννη

Α περιμένεις και Σιαμεζάκι;Πόσο είναι;:)
Εμάς ο Έκτορας το άκουγε μια χαρά το όνομά του.Οπότε λέω να αποφασίσω το Σείριος να τον φωνάζω από αυριο που θα ερθει να το μαθει.

Πάρτε κι άλλη μια φωτό μας να μας πείτε να μας πάει το Σείριος:

Και πώς θα τον φωνάζετε; "Σείριε"? Μπα...προτιμώ το Elvin.

Από την άλλη, μόλις έρθει με το καλό και τον πάρεις στα χέρια σου, μπορεί να σου έρθει μια άλλη έμπνευση για γατο-όνομα, από κοντά μπορεί να δεις καλύτερα τί του ταιριάζει.

Λες;Θα δείξει,μάλλον αύριο θα λυθεί το μυστήριο...Δε μας είπατε αν σας αρέσαμε!:)

Όσο μεγαλώνει ομορφαίνει, αυτό έχω να πω.....φτου φτου φτου!!!:inlove::baby::baby::baby::baby:
Για όνομα πώς σου φαίνεται το Smoky;:hmm:

Ωραίο το Smoky αλλά θα θέλαμε κάτι πιο εξωτικό...Βλέπετε το Φιντέλ που μας άρεσε είναι πιασμένο από έναν κούκλο που μας μοιάζει λιγάκι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ωραίο το Smoky αλλά θα θέλαμε κάτι πιο εξωτικό...Βλέπετε το Φιντέλ που μας άρεσε είναι πιασμένο από έναν κούκλο που μας μοιάζει λιγάκι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σας μοιάζει πολύ όχι λίγο!!!!
και αφού μοιάζουν σαν διδυμάκια.....να τον φωνάζεις Castro:up:

Σας μοιάζει πολύ όχι λίγο!!!!
και αφού μοιάζουν σαν διδυμάκια.....να τον φωνάζεις Castro:up:
:lol::lol::lol:Καλέ ξέρεις πόσοι με ρωτάνε τι ράτσα είναι;Μέχρι και η Luna μπερδεύτηκε και με ρώτησε αν είναι ρωσικό ή βρετανάκι.

:lol::lol::lol:Καλέ ξέρεις πόσοι με ρωτάνε τι ράτσα είναι;Μέχρι και η Luna μπερδεύτηκε και με ρώτησε αν είναι ρωσικό ή βρετανάκι.

Στο έγραψα και σε άλλο ποστ...αν κάνει πορτοκαλί μάτια και γκρι πατούσες ίσως κάτι από βρετανό να έχει στο αίμα του;)

Καλέ λέτε να είμαστε από σόι και να μην το ξέρουμε;;;Δεν είναι και η Julia εδώ που είναι η ειδικός στα κεραμιδόγατα.:lol:

Το Σείριος καλό είναι αλλά μου κάνει σαν..κάτοικος Συρίας :lol:
Ερικ/Ερίκος ειναι ωραίο και σύντομο όνομα για γατάκι:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back