Καλησπέρα σας

ΧΑ...Βλεπω αρχισαμε τα ξενυχτια...σε λιγο καιρο θα απορεις πως περναγες χωρις το mycat:lol:...και ειδικα οταν πιασεις τον εαυτο σου να γελας μονος σου ΟΛΗ την ωρα...και λες μα ειμαι καλα?...:up:
Καλημερα:D...

Αυτο γινοταν οντως σχεδον καθε μερα παλαιοτερα που δεν ειμουν και επισημα μελος τησ οικογενειας,απλα εμπαινα απο το 2006,τωρα θα εχω ποιο σοβαρο προβλημα,οντως θα αρχισω να κλαιω και να γελαω και να ρωταω τον εαυτο μου,ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ,ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΟΟΟΣ,ααχαχαχαχααχ,καλησπερααααααα φιλοι μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συμφωνώ και επαυξάνω.....σε λιγο καιρο αν δεν μπαινεις 2-3 φορες τη μερα θα σε πιάνει στερητικό σύνδρομο.....:lol::lol::lol::lol:

Τουλαχιστον ειμαστε ολοι εθισμενοι στο οτι καλυτερο ε?
Ειμαστε τρελοι για τα ζωακια γενικα,αγαπαμε ολους τους μικρους μας φιλους,αλλα να εχουμε και τις αδυναμιες μας,μια χαρα τοτε να μπαινω και να παιρνω την ''δοση'' μου,ιιχιχιχιχιχι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol:
2-3 μονο?
καθε φορα που εισαι ελευθερος και διπλα απο κομπιουτερ...:D

Εχω καταντησει να τρωω οσο ποιο γρηγορα γινεται(μεσα σε 5-7 λεπτα)για να εχω περισσοτερο χρονο για εδω χεχεχε.

Καλά αυτό το έχουμε παθει όλοι εδώ μεσα!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αλλοι ειμαστε ακομα χειροτερα...Εγω τωρα τρωω μεσημεριανο,και το εφερα μεσα στο δωματιο!:P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ακομη και στη δουλεια.:lol::lol:

Ειμαι απο τους τυχερους πανω σε αυτο στο θεμα,δουλευω στον χωρο μου,ετσι οποτε βρισκω ευκαιρια αναμεσα στα ραντεβου,ριχνω αμεσως και μια γρηγορη ματια κι'εδω,για την γνωστη ''δοση'' που λεγαμε,το βραδυ ομως(μην πω μεχρι το νωρις το πρωι)καθομαι και διαβαζω τα αρθρα χαζευω γενικα και καθομαι με τισ ωρες,εχτες ειμουν μεσα στην μερα κανα 2ωρω και ολη νυχτα μετα μεχρι τα χαραματα κανα 5ωρω,εκλεισα 7 ωρες γιατο το ηθελα και δεν καταλαβα καν ποτε περασαν.

:up: Φίλε Δημήτρη καλημέρα,

"ΔΕΝ υπάρχει γυρισμός.... είσαι ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!!!!!":cool::cool: μπουαχαχαχαχα......... (σατανικό γέλιο )

Καλησπερα και σ'εσενα,και καλησπερα και σε ολη την διαδυκτιακη οικογενεια μου.

Καλημέρα σε όλους!!:P
Δημήτρη μπήκα χθές στο profile σου και απο ότι είδα είμαστε και οι 2 σχεδόν συνάδελφοι!!Εγώ ασχολούμαι καθαρά με το θέμα της αισθητικής και του μακιγιάζ.Απο τρίχες, μόνο βγάζω!!Ασχετη με το μαλλί!!;)Αθήνα απο ότι κατάλαβα μένεις ε?Σκέφτομαι κι εγώ να κατέβω σε κανα 2 βδομαδες στη Νεκταρία να παραλάβω η ίδια το μωράκι μου!Θα ήταν ωραία να γνωριζόμασταν και απο κοντά!:)

Σωστα,το βρηκατε περνατε στο επομενο επιπεδο αχαχαχαχα,ναι κι'εγω μακιγιαζ κυριως σπουδασα και μεσα σε ολο αυτο και κανονες αισθητικης αλλα η κανονικη και κυρια δουλεια μου ειναι κομμωτης,απλα κανω και τα δυο,ιδιαιτερα σε περιπτωσεισ οπως νυφες ας πουμε,αυτο εννοουσα οτι κανω και των δυο σας την δουλεια,ειμαστε και εδω συναδελφοι,εκτος απο συναδελφοι στην τρελλα για τα μπεμπε.
Επισης θα σας στειλω(η σου στειλω,συγνωμη ειναι ακομη αρχη)θα στειλω λοιπον το κινητο μου και θα συννενοηθουμε για να παμε μαζι,με μεγαλη μου χαρα,οτι καλυτερο,τι ωραια οντως να γνωρισω και απο κοντα ατομα απο εδω,με την πρωτη ευκαιρια σου ερχεται λοιπον.

Σωστα,το βρηκατε περνατε στο επομενο επιπεδο αχαχαχαχα,ναι κι'εγω μακιγιαζ κυριως σπουδασα και μεσα σε ολο αυτο και κανονες αισθητικης αλλα η κανονικη και κυρια δουλεια μου ειναι κομμωτης,απλα κανω και τα δυο,ιδιαιτερα σε περιπτωσεισ οπως νυφες ας πουμε,αυτο εννοουσα οτι κανω και των δυο σας την δουλεια,ειμαστε και εδω συναδελφοι,εκτος απο συναδελφοι στην τρελλα για τα μπεμπε.
Επισης θα σας στειλω(η σου στειλω,συγνωμη ειναι ακομη αρχη)θα στειλω λοιπον το κινητο μου και θα συννενοηθουμε για να παμε μαζι,με μεγαλη μου χαρα,οτι καλυτερο,τι ωραια οντως να γνωρισω και απο κοντα ατομα απο εδω,με την πρωτη ευκαιρια σου ερχεται λοιπον.

Μάλιστα τώρα κατάλαβα και εγώ κάνω και μακιγιάζ στις νύφες γιατί η βασική μου δουλειά στο μαγαζί είναι βραδινό και νυφικό χτένισμα όλα τα άλλα τα κάνουν οι μικρές και ο άντρας μου που είναι στις τεχνικές εργασίες!!!!!:up::up::up::up::up:

Πολυ ωραια θα ειναι:) Δεν μενει αλλο παρα να συνενοηθουμε και οι τρεις ,οι δυο καλυτερα ωστε να ερθετε την ιδια μερα και ωρα.
Χαρα που κανουν τα Κουνακια και τα σκυλακια οταν βλεπουν επισκεπτες
Κ.Νεκταρια,ποσο ευγνωμων ειμαι που σας γνωρισα (εστω και απο το τηλεφωνο για αρχη) δεν λεγεται,και φυσικα ανυπομονω για αυτην την επισκεψη,και φυσικα θα συννενοηθουμε μεταξυ μας και θα ενημερωσουμε και εσας μερες πριν για ξερετε την ακριβη μερα της επισκεψεως μας,και οσο για την χαρα των μικρων μας φιλων,ουουουουου εμεις να δειτε χαρα που θα κανουμε,τα κινουμενα σχεδια τα ξερετε πως ειναι,ε κατι τετοιο αχαχαχαχαχαχα.Ευχαριστουμε που υπαρχετε κ.Νεκταρια.

Μάλιστα τώρα κατάλαβα και εγώ κάνω και μακιγιάζ στις νύφες γιατί η βασική μου δουλειά στο μαγαζί είναι βραδινό και νυφικό χτένισμα όλα τα άλλα τα κάνουν οι μικρές και ο άντρας μου που είναι στις τεχνικές εργασίες!!!!!:up::up::up::up::up:

Οικογενειακη επιχειρηση λοιπον,τι καλυτερο,εγω τρεχω μονος μου αλλα δενμε ενοχλει(ακομα)ιχιχιχι,αρα οπως καταλαβατε οι υπολοιποι δεν εχουμε κανενα προβλημα στο να χτενιζουμε το μπεμπε μας,εγω ανυπομονω,εχω να τουσ κανω κατι χτενισματα μουρλια,αχαχαχαχα.

Οικογενειακη επιχειρηση λοιπον,τι καλυτερο,εγω τρεχω μονος μου αλλα δενμε ενοχλει(ακομα)ιχιχιχι,αρα οπως καταλαβατε οι υπολοιποι δεν εχουμε κανενα προβλημα στο να χτενιζουμε το μπεμπε μας,εγω ανυπομονω,εχω να τουσ κανω κατι χτενισματα μουρλια,αχαχαχαχα.

Ναι εμείς στο μαγαζί είμαστε 4 εγώ ο άντρας μου και 2 κοπέλες!!!!!!!!!

Αλλοι ειμαστε ακομα χειροτερα...Εγω τωρα τρωω μεσημεριανο,και το εφερα μεσα στο δωματιο!:P

Μισο να φερω τα μακαρονια μου τοτε αααχαχαχαχααχα,ε ρε τρελλα,ειναι η καλυτερη τρελλα ομως,σκετη ενεργεια,τροφοδοσια σκετη.

Ε δε μου ειπες βρε τοτε να περιμενω να μην τρως μονος σου!:lol:

Ε δε μου ειπες βρε τοτε να περιμενω να μην τρως μονος σου!:lol:

Γυρισα,εφαγα σαν ορκα,η αληθεια ειναι οτι ειμαι εθισμενος ιχιχιχι στο φαι και γενικα στο μαμ,τρωω πολυ μιαμ μιαμ μιαμ,γλυκα φρουτα πολλα,λαχανικα,τα παντα,εκτος οπως ηδη γνωριζετε τα τελευταια 4 χρονια τιποτα απο ζωακια,τιποτα σε κρεας,τιποτα που ειχε μαμα μπαμπα αδερφια,τιποτα τιποτα τιποτα απολυτως και ποτε.

Γυρισα,εφαγα σαν ορκα,η αληθεια ειναι οτι ειμαι εθισμενος ιχιχιχι στο φαι και γενικα στο μαμ,τρωω πολυ μιαμ μιαμ μιαμ,γλυκα φρουτα πολλα,λαχανικα,τα παντα,εκτος οπως ηδη γνωριζετε τα τελευταια 4 χρονια τιποτα απο ζωακια,τιποτα σε κρεας,τιποτα που ειχε μαμα μπαμπα αδερφια,τιποτα τιποτα τιποτα απολυτως και ποτε.
Μπραβο!!!Πως σου ηρθε αυτο?ετσι ξαφνικα το αποφασισες η ειχες και απο πριν τετοιες σκεψεις?:hmm::)Γιατι νεος εισαι και αυτη ειναι πολυ μεγαλη αποφαση...για μια ζωη...ετσι?

Μπραβο!!!Πως σου ηρθε αυτο?ετσι ξαφνικα το αποφασισες η ειχες και απο πριν τετοιες σκεψεις?:hmm::)Γιατι νεος εισαι και αυτη ειναι πολυ μεγαλη αποφαση...για μια ζωη...ετσι?

Θα το ειχα κανει και ποιο νωρις,αλλα η νοοτροπια των ελληνων και γενικα στην ελλαδα εχουν το κρεας ως βασικη τροφη,πραγμα λαθος για εμενα και να τρως κρεας,απο παιδακι εδειχνα την αντιπαθεια μου στο να τρωω καθε μερα σχεδον κρεας,ολοι στην οικογενεια το καταναλωνουν σαν τροφη και 5 φορες την εβδομαδα,η χειροτερη εποχη μου ηταν το πασχα με τα αρνακια και τα κατσικακια,καθε πασχα εριχνα το κλαμα της ζωης μου,κυριως για τα ζωντανα και επειτα γιατι ετρωγα μονο πατατες τηγανητες και σαλατες αντε και καμια τυροπιτα και τσουρεκι,δεν με πειραζε αυτο ομως,εξαλλου δεν ετρωγα ποτε αυτα τα κρεατα,παρα μονο λιγο κοτοπουλο και γαλοπουλα φιλετο καμια μοσχαροσουπα και θαλασσινα οχι ψαρια,αλλα μια ωραια 1 μερα του χρονου 01/01/05 αποφασισα πως αφου δεν το μπορω και αφου το εχω φτασει στο 2 φορες την εβδομαδα και μαλιστα πολυ λιγο σαν ποσοτητα ολο το 2004,ε ειπα τελος μαχαιρι,και τωρα στην πρωτη του νεου χρονου κλεινω τα 4 χρονια και μπαινω στα 5 και ειμαι παρα πολυ καλα και συνηδητοποιημενος και πανω απ'ολα πολυ καλα.Ετσι για εμενα δεν ηταν τιποτα,αν και στην αρχη ειχα πολυ πολεμο μεσα στο σπιτι και καυγαδες και φωνες και πειραγματα μπροστα σε τριτους,αλλα εγω το ειχα αποφασισει και το ηθελα και δεν με ενδιεφερε τιποτα αλλο,ακομα και σημερα ακουω διαφορα οταν καποιος το μαθαινει αλλα δεν με απασχολει η αρνητικη γνωμη του αλλου,και δεν εχω και κανενα προβλημα με το τι θα φαω μιας και ασχολουμε παρα πολυ με την κουζινα και μαγειρευω καθημερινα σχεδον τα παντα απο φαγητα και γλυκα χρονια τωρα(απο το 1998 10 χρονια ασχολουμε).
Φυσικα κυριοτερος λογος που το εκανα δεν ητανμονο επειδη δεν το αγαπουσα σαν τροφη,αλλα γιατι ειχα φτασει να νοιωθω απειρες τυψεις τρωγοντας μπροστα στα κατοικιδια μου κατι που θα μπορουσε να ητανανετα στην δικια τουσ θεση,νομιζα οτι αφου τρωω εγω αυτο θα μπορουσε και καποιοσ αλλος ασ πουμε να φαει π,χ τον μπεμπη μου(τον γατουλινο μου)(λεμε τωρα)καπως ετσι,αν σκεφτεις πως υπαρχουν ατομα που τρωνε γατακια και σκυλους οπως τα τσοου-τσοου ασ πουμε,ετσι δεν αντεξα αλλο και ειπα τελος.
Φυσικα δεν κατηγορω κανεναν που δεν κανει το ιδιο με εμενα,καθε ανθρωπος εχει τις επιλογες του και δεν μπορει κανενας να κρινει τα θελω του αλλου,και ετσι ειναι το σωστο.
Δεν μου λειπει καθολου μα καθολου,ειλικρινα.

Μπραβο σου!
Και εγω ειμαι 2 χρονια και κατι χορτοφαγος!

Μπραβο σου!
Και εγω ειμαι 2 χρονια και κατι χορτοφαγος!

Χαιρομαι πολυ,πραγματικα,αλλα οπως ειπα και το τονιζω,δεν κατακρινω τα ατομα που δεν το κανουν,ειναι καθαρα θεμα προσωπικης επιλογης και μονο,και ειναι ασχετο αν εμεις το θεωροuμε σωστο και εκεινοι το αντιθετο πως αυτο που κανουμε εμεις ειναι το λαθος,ολα αυτα ειναι γνωμες,και οπως ειπα και πριν ο καθε ενας εχει και την δικη που παντα ειναι σεβαστη.
Εχουμε και αλλα ατομα που ειναι Veggeterian?

Χαιρομαι πολυ,πραγματικα,αλλα οπως ειπα και το τονιζω,δεν κατακρινω τα ατομα που δεν το κανουν,ειναι καθαρα θεμα προσωπικης επιλογης και μονο,και ειναι ασχετο αν εμεις το θεωροuμε σωστο και εκεινοι το αντιθετο πως αυτο που κανουμε εμεις ειναι το λαθος,ολα αυτα ειναι γνωμες,και οπως ειπα και πριν ο καθε ενας εχει και την δικη που παντα ειναι σεβαστη.
Εχουμε και αλλα ατομα που ειναι Veggeterian?

Εννοείται...ο καθε ανθρωπος σκεφτεται διαφορετικα και ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος να ειναι η οχι χορτοφαγος!

Ναι, αν δεν κανω λαθος ειναι και η yasmin1gr για αλλες/αλλους δεν ξερω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back