Καλησπέρα σας

Εχω καταντησει να τρωω οσο ποιο γρηγορα γινεται(μεσα σε 5-7 λεπτα)για να εχω περισσοτερο χρονο για εδω χεχεχε.
Εεεε. Και πού είσαι ακόμη!!!:P
Τι καλά που έκανες και μπήκες σαν μέλος!! Καλώς ήρθες!!:)
Δημήτρη εύχομαι πολύ σύντομα να αποκτήσεις και πάλι το γατάκι που θα σου κρατήσει συντροφιά για πολλά πολλά χρόνια. Και θα σου χαρίσει στιγμές άπειρης ευτυχίας.:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοείται...ο καθε ανθρωπος σκεφτεται διαφορετικα και ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος να ειναι η οχι χορτοφαγος!

Ναι, αν δεν κανω λαθος ειναι και η yasmin1gr για αλλες/αλλους δεν ξερω!

Eυχαριστω που συμφωνειτε με τα λεγομενα μου,οπως και για την πληροφορια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως ηρθες Δημητρη:hello:
Οσο αφορα την εγγραφη,καλιο αργα παρα ποτε.Μεταξυ μας δεν εχασες και τιποτα που δεν γραφοσουνα τοσο καιρο.Τα μελη ειναι κατι κακα κοριτσια με κατι ασχημογατα:happy:.Οπως η Μοιρα, ο Σειριος, ο Μαπας, η Ηλια,ο Τσε η Μαφαλντα, ο Πορδιτσος και αλλα πολλα:lol::lol:.Το μονο ομορφο ειναι ενα γατι με μια μαυρη σταμπα στη μουριτσα,δες υπογραφη...(εντελως τυχαια το αναφερω κοριτσια;):D)

Υ.γ Αστειευομαι φυσικα

Οσο αφορα την εγγραφη,καλιο αργα παρα ποτε.Μεταξυ μας δεν εχασες και τιποτα που δεν γραφοσουνα τοσο καιρο.Τα μελη ειναι κατι κακα κοριτσια με κατι ασχημογατα:happy:.Οπως η Μοιρα, ο Σειριος, ο Μαπας, η Ηλια,ο Τσε η Μαφαλντα, ο Πορδιτσος και αλλα πολλα:lol::lol:.Το μονο ομορφο ειναι ενα γατι με μια μαυρη σταμπα στη μουριτσα,δες υπογραφη...(εντελως τυχαια το αναφερω κοριτσια;):D)

Υ.γ Αστειευομαι φυσικα
:lol::lol::lol:

Ελενηηηηηηηηηηηηηηη Sirius is watching you!:P

Εεεε. Και πού είσαι ακόμη!!!:P
Τι καλά που έκανες και μπήκες σαν μέλος!! Καλώς ήρθες!!:)
Δημήτρη εύχομαι πολύ σύντομα να αποκτήσεις και πάλι το γατάκι που θα σου κρατήσει συντροφιά για πολλά πολλά χρόνια. Και θα σου χαρίσει στιγμές άπειρης ευτυχίας.:up:

Σας ευχαριστω παρα πολυ,τι καλυτερη ευχη θα μπορουσα να ζητησω,απολυτως καμια,αυτο μονο στον ενικο λιγο με προβληματισε ''το γατακι'' γιατι οπως εχω πει σκεφτομαι πολυ σοβαρα να γινω κατευθειαν πολυτεκνος ιιιιιιχιχιχιχιι.

Υ.γ Αστειευομαι φυσικα

Καλε τι ομορφα ονοματα ειναι αυτα,ααααααχαχαχα ολα ενα κι'ενα,Μαφαλντα Πορδιτσος αμ το αλλο Μαπας αχ θεε μου,τι ωραια που περνατε εδω βρε παιδακια,γιατι δεν κανετε μια σελιδα με τα ποιο ενεργα μελη και διπλα με τα ονοματα των παιδιων τους να τα δουμε οσοι δεν τα ξερουμε.ε? pleeeeeease ixixixixi

Καλε τι ομορφα ονοματα ειναι αυτα,ααααααχαχαχα ολα ενα κι'ενα,Μαφαλντα Πορδιτσος αμ το αλλο Μαπας αχ θεε μου,τι ωραια που περνατε εδω βρε παιδακια,γιατι δεν κανετε μια σελιδα με τα ποιο ενεργα μελη και διπλα με τα ονοματα των παιδιων τους να τα δουμε οσοι δεν τα ξερουμε.ε? pleeeeeease ixixixixi
Αυτο μαλλων δυσκολο να γινει...ειναι λιγο ρατσιστικο και δεν νομιζω να κανουν οι μοντ τετοια διακριση μεταξι των μελλων του φορουμ:/:

Αυτο μαλλων δυσκολο να γινει...ειναι λιγο ρατσιστικο και δεν νομιζω να κανουν οι μοντ τετοια διακριση μεταξι των μελλων του φορουμ:/:

Πολυ σωστα,μα καλα πως ειπα κατι τετοιο,δεν σκεφτομουν εκεινη την ωρα ηθελα να'ξερα,μου ηρθε και κατυθειαν το πεταξα χωρις να βαλω την γλωσσα μου λιγο μεσα στο μυαλο μου,απλα εκεινη την ωρα σκεφτηκα αμεσως ενα τροπο(χωρις να σκεφτω οτι ειναι λαθος)για να δω και για να δουμε σε μια λιστα τα ονοματα των μικρων μας φιλων,αλλα εχετε απολυτο δικιο,εκανα γκαφα,δεν το ηθελα ειλικρινα,ρωτησα πανω στον ενθουσιασμο,καπως ετσι,συγνωμη.

Πολυ σωστα,μα καλα πως ειπα κατι τετοιο,δεν σκεφτομουν εκεινη την ωρα ηθελα να'ξερα,μου ηρθε και κατυθειαν το πεταξα χωρις να βαλω την γλωσσα μου λιγο μεσα στο μυαλο μου,απλα εκεινη την ωρα σκεφτηκα αμεσως ενα τροπο(χωρις να σκεφτω οτι ειναι λαθος)για να δω και για να δουμε σε μια λιστα τα ονοματα των μικρων μας φιλων,αλλα εχετε απολυτο δικιο,εκανα γκαφα,δεν το ηθελα ειλικρινα,ρωτησα πανω στον ενθουσιασμο,καπως ετσι,συγνωμη.
Ελα μωρε δεν σκωτωσες και κανενα...σιγα...:lol::up:;)

Ετοιμαζουμε λιστα με γατοονοματα και οι περισσοτεροι βαλαμε μεσα και τα δικα μας γατουνια.Οσο για το πως θα μας γνωρισεις,βλεπε το θεμα "οι γατες μου" και σιγα σιγα θα δεις ολα μας τα γατονια εκει.:)

Ελενηηηηηηηηηηηηηηη Sirius is watching you!:P

Ωχ:/:.Το μονο μου ηθελα να αποφυγω ειναι να τα βαλω με το διαβολογατο:/::blink::P:P

Υ.γ Αστειευομαι φυσικα

ελενη προσεχε ο σειριος δεν αστειευεται........:lol::lol::lol:

ελενη προσεχε ο σειριος δεν αστειευεται........:lol::lol::lol:

Εχεις δικοιο!! Και μονο που κοιταει με το βλεμμα ''τωρα ηρθε το τελος σου'' θα το σκεφτω πολυ να ξαναπω ''κακο'' για εκεινον:P:D:D

Ετσι μπραβο,να αρχισουμε να μαζευομαστε γιατι νομιζω παρηγγειλε μερικα σακια τσιμεντο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back