Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ θα πρότεινα να πάρεις τον Κο. Πάνο τηλέφωνο να του πεις για τις διάρροιες και την ανορεξία του.
Μη στεναχωριέσαι, αντιμετωπίζεται, αλλά ίσως σου δώσει κάτι επιπλέον για να βοηθήσεις το κουκλί σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
τον έχω πρήξει τον άνθρωπο.μακάρι να το ξεπεράσει,απλά σε 10 μέρες νέα υποτροπή.φοβάμαι μη χτυπήσει τον πνεύμονα.
Βρε δεν πειράζει. Αν δεν τον έχεις ενημερώσει για την κακοδιαθεσία αυτή, πρέπει να τον ενημερώσεις.
Τώρα σε πια φάση είστε με την ιντερφερόνη? Τελείωσε το 10ημερο ή τη συνεχίζεις?
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
τα πάντα λέω στον κ.πάνο.κάθε μέρα μιλάμε(ΤΟ πρήξιμο)!

ποιός του φταίει;;;; ας πρόσεχε όταν επέλεγε το επάγγελμα αυτό....δεν ήξερε τότε τί τον περιμένει.......

φροιξακι
Νεοφερμένο μέλος
Καληαπερ γατοφιλοι και γατοφιλες!
Ειμαι νεα στην παρεα και βρισκω πολυ ενδιαφερουσες ολες τισ συζητησεις μαθαινω περισσοτερα για το γατο μου!
Εχω ενα γατο το Φροιξο ειναι 1 χρονων και πηγαμε στο γιατρο στον Αιλουρο που ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενη και του διεγνωσε αναζοπυρωση καλυκοιου..
Μου εδωσε ενα κολλυριο γιατι στο ματακι του εχει "τριτο βλεφαρο" (δεν το καλυπτει ολο μονο σην αρχη του ματιου) και ενα σιροπακι να παιρνει..Πριν λιγο διαστημα ο γατος μου ειχε ψυλλους με αποτελεσμα να πεσει η αμυνα του οργανισμου και να εκτεθει στον καλυκοιο ..Μπορει καποιος με αντιστοιχη εμπειρια στον ιο αυτο να μου πει αν ειναι επικινδυνος?ανησυχω πολυ..Ευχαριστω για το χρονο σας..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnie p.
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Το αλλο που ξερω ειναι πως σε γατα που ειναι αρρωστη δεν γινεται ποτε εμβολιο αν δεν υποχωρησουν τα συμπτωματα. Επισης μου εχουν πει πολλοι κτηνιατροι πως ακομα και αν ειναι εμβολιασμενη μια γατουλα, μπορει να κολλησει μια ασθενεια για την οποια εχει εμβολιαστει, απλα θα την περασει πιο ελαφρα. Τροπος του λεγειν δηλαδη γιατι η μια απο τις γατες μου που ειχε κολλησει καποτε, ειδα κι επαθα να την συνεφερω.
Τελικα εγω εχω σχηματισει την εντυπωση πως ολα εξαρτωνται απο την γενικη κατασταση της γατας, αν δηλαδη εχει γερο ανοσοποιητικο. Οσο πιο σωστα φροντισμενη ειναι, τοσο λιγωτερες πιθανοτητες εχει να περασει κατι ασχημα.
Παντως μια και πηγες στον αιλουρο πιστευω πως ολα θα πανε καλα. Για να μαθεις περισσοτερα πραγματα για τα λοιμωδη νοσηματα, πως εκδηλωνονται, πως αντιμετωπιζονται και ολα οσα αφορουν τα εμβολια, διαβασε κι εδω. https://www.ailouros.gr/Γιατρός/ΣυνήθειςΝόσοι/Λοιμώδη/tabid/132/Default.aspx
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool