Καλυκοϊός...

Αλίκη, περαστικά στα μικρά, ειδικά στην Αρήθα. Ήμασταν κι εμείς στον κ. Πάνο την περασμένη εβδομάδα και μας έπιασε εκ απροόπτου. Η Ρενάτα είχε κολλήσει κι αυτή καλυκοϊό όταν ήταν μωρό στον εκτροφέα και της έχει μείνει πια δια βίου. Και έχει ουλίτιδα, μια κληρονομιά που ενίοτε την ενοχλεί. Άσε, τώρα πλέον θα πορευόμαστε με αυτό:( Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε κι εμείς για στείρωση στον Αίλουρο;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θέλετε δουλειά όμως για να μας φτάσετε ακόμη...
Κάνουμε φιλότιμες προσπάθειες όμως, δεν μπορείς να πεις! ;)
3,700 ο Πορδολέων, 4 στρογγυλά η Αρήθα! :greycat:
Αλίκη, περαστικά στα μικρά, ειδικά στην Αρήθα. Ήμασταν κι εμείς στον κ. Πάνο την περασμένη εβδομάδα και μας έπιασε εκ απροόπτου. Η Ρενάτα είχε κολλήσει κι αυτή καλυκοϊό όταν ήταν μωρό στον εκτροφέα και της έχει μείνει πια δια βίου. Και έχει ουλίτιδα, μια κληρονομιά που ενίοτε την ενοχλεί. Άσε, τώρα πλέον θα πορευόμαστε με αυτό:( Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε κι εμείς για στείρωση στον Αίλουρο;)
Ευχαριστούμε για τα περαστικά, Φωτεινή, και ανταποδίδουμε!:)
Το δικό μας ραντεβού για τη στείρωση είναι τη Δευτέρα το απόγευμα, εσείς πότε θα πάτε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το δικό μας ραντεβού για τη στείρωση είναι τη Δευτέρα το απόγευμα, εσείς πότε θα πάτε;

Εμείς έχουμε ραντεβού την Τρίτη το πρωί...

Άντε, με το καλό! :)

Ευχαριστούμε. Ανταποδίδουμε τις ευχές στον (Πορδο)Λεονάκο!:)

Περαστικά και απο μάς!!!! :up:

Κορίτσια καλή επιτυχία στις στειρώσεις, θα πάνε όλα καλά σίγουρα. :)

Βρε Φωτεινη, απο εκτροφείο γατάκι και τοσα λεφτά και ηταν άρρωστο;

Καλές στειρώσεις!! Έρχεται και η δική μας σειρά πολύ σύντομα!!!:)

Κάνουμε φιλότιμες προσπάθειες όμως, δεν μπορείς να πεις! ;)
3,700 ο Πορδολέων, 4 στρογγυλά η Αρήθα! :greycat:

Και ο Τούλης χθες 3,650 (8 μηνών) και αρχίζει δίαιτα. Τέλος τα 80γρ, από σήμερα 70γρ. Ποιός μας σώζει!!! Με δαγκωνιές μας βλέπω...

Βρε Φωτεινη, απο εκτροφείο γατάκι και τοσα λεφτά και ηταν άρρωστο;

Ναι! Και δεν είπε τίποτα ο άχρηστος... Δε φτάνει που δεν το πρόσεχε και κόλλησε τον ιό μωράκι... τι να πεις; Να πάω να τον βρω και να τον ξεμαλλιάσω; Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι η Ρενάτα θα κουβαλάει τον καλυκοϊό ισοβίως και αν ποτέ βρεθεί υπό στρες θα βγει στη φόρα όλο το πακέτο...:/:Αν δεν πήγαινα στον Αίλουρο θα είχα μαύρα μεσάνυχτα. Δύο κτηνίατροι την είχαν δει πριν τον κ. Πάνο και η μία, που της έκανε τα εμβόλια, ήξερε για το λόξυγγα και της είχε κοιτάξει το στόμα - και δεν πήρε πρέφα ότι η γάτα μου έχει κάτι... Κτηνίατροι σου λέει μετά!

Ναι! Και δεν είπε τίποτα ο άχρηστος... Δε φτάνει που δεν το πρόσεχε και κόλλησε τον ιό μωράκι... τι να πεις; Να πάω να τον βρω και να τον ξεμαλλιάσω; Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι η Ρενάτα θα κουβαλάει τον καλυκοϊό ισοβίως και αν ποτέ βρεθεί υπό στρες θα βγει στη φόρα όλο το πακέτο...:/:Αν δεν πήγαινα στον Αίλουρο θα είχα μαύρα μεσάνυχτα. Δύο κτηνίατροι την είχαν δει πριν τον κ. Πάνο και η μία, που της έκανε τα εμβόλια, ήξερε για το λόξυγγα και της είχε κοιτάξει το στόμα - και δεν πήρε πρέφα ότι η γάτα μου έχει κάτι... Κτηνίατροι σου λέει μετά!

Ρε τί έπαθες και εσύ.....
Τον πείρες τηλέφωνο να του το πέις????
Γιατί μιλάς για εκτροφέα....:mad: Εγώ τουλάχιστον θα του έστελνα τον λογαριασμό!!!! ή θα έλεγα ότι θα του το φέρω πίσω και καλά.... για να δω αντίδραση.... :hmm:.
Ειδικά αν την αγόρασες την γατούλα σου..... δεν είναι σωστό... να κοροιδευουνε έτσι τον κόσμο....

περαστικά !

Έχω σκοπό να τον πάρω τηλέφωνο ή να του στείλω e-mail, δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Ναι, τη Ρενάτα την "αγόρασα" (μπρρρ, ακούγεται κάπως η λέξη) και σε εξωφρενική τιμή, όσοι είχαν διαβάσει τότε εδώ τα μηνύματά μου είχαν φρίξει (και με το δίκιο τους...). Παρόλα αυτά, τώρα τη Ρενάτα την έχω εγώ και δεν υπάρχει περίπτωση να πω ότι τη δίνω πίσω ούτε για αστείο. Θα το παλαίψω μαζί της;)

Έχω σκοπό να τον πάρω τηλέφωνο ή να του στείλω e-mail, δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Ναι, τη Ρενάτα την "αγόρασα" (μπρρρ, ακούγεται κάπως η λέξη) και σε εξωφρενική τιμή, όσοι είχαν διαβάσει τότε εδώ τα μηνύματά μου είχαν φρίξει (και με το δίκιο τους...). Παρόλα αυτά, τώρα τη Ρενάτα την έχω εγώ και δεν υπάρχει περίπτωση να πω ότι τη δίνω πίσω ούτε για αστείο. Θα το παλαίψω μαζί της;)
Εννοείτε ότι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να την δώσεις πίσω...! Σε σένα είναι διαφορετική περίπτωση.. έγινε "αγοραπωλησία" , απλά θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε την αντίδρασή του, αν θα είχε την πρόθεση να σου δώσει κάποιο ποσό για "αποζημίωση" (λέμε τώρα :hmm:)

Και φυσικά θα μπορούσες να επικαλεστείς και το ΙΝΚΑ και άλλες ενώσεις καταναλωτών..... μήπως και "τρομάξει".... και "μαζευτεί"....

Εννοείτε ότι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να την δώσεις πίσω...! Σε σένα είναι διαφορετική περίπτωση.. έγινε "αγοραπωλησία" , απλά θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε την αντίδρασή του, αν θα είχε την πρόθεση να σου δώσει κάποιο ποσό για "αποζημίωση" (λέμε τώρα :hmm:)

Και φυσικά θα μπορούσες να επικαλεστείς και το ΙΝΚΑ και άλλες ενώσεις καταναλωτών..... μήπως και "τρομάξει".... και "μαζευτεί"....

Όταν επικοινωνήσω μαζί του θα σας πω τι έγινε. Όσο για το ΙΝΚΑ, δεν πιάνει εκεί που βρίσκεται... Είναι στη Γένοβα, στην Ιταλία:/:

Μάλιστα...... :(
Θα έχει ενδιαφέρον... πάντως... μιας και πρόκειτε για εξωτερικό...
Αν και στην Ιταλία είναι πολύ παρόμοια τα πράγματα....:hmm:

Τα νεότερα από το μέτωπο του καλυκοϊού είναι ευχάριστα: μετά από μια βδομάδα αντιβίωσης, φαίνεται ότι άρχισε να τίθεται υπό έλεγχο επιτέλους η μόλυνση στη μύτη της Αρήθας. Η μυτούλα της είναι πια εντελώς καθαρή και η αναπνοή της ακούγεται κανονική, χωρίς το "φρρρρρρ-φρρρρρρρ" που έκανε πριν. Πάμε καλά!! :up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρήθα με άγχωσες τώρα. Κι η δικιά μου αναπνέει βαριά πολλές φορές λόγω του καλυκοιού, παρόλο που της δώσαμε αντιβίωση και φοβάμαι μην έχει πρόβλημα με τη νάρκωση που θα της κάνει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back