Καλυψουλάρα

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Ειπα να λεω που και που κατι εδω για την μεγαλη μου λατρεια..
Με πιανει που και που μια κριση λατρειας για την μεγαλοκουκουδα που αρχικα ηταν φιλοξενουμενη και τωρα πια ειναι εδω μονιμα...την αγαπαω παρα πολυ θα με συγχωρησετε αν σας πρηζω με τα κατορθωματα της...;):)

kalypsoyl-1-1.jpg

kalypsoylara-1-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ιδού η τρελομπουμπου μου στις διακοπες θα μεινει μονη με τον βουλιτσο για "μηνα του μελιτος"...μπας και διορθωθουν οι διπλωματικες σχεσεις και λυθει το κυπριακο μεταξυ τους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και πολύ καλά έκανες της αξίζει της φρεσκαδούρας:).
Διαβαζα το γριούλες πόσο χρονών είναι η Καλυψώ;

8 στα 9 γερα πατημενα με αποτυπωμα

Αυτή είναι νιάτο σε σχέση με τη δική μου.
Δεν είναι ώρα ακόμα να τη βάλεις στης γριούλες.
Να τη χαίρεσαι πολλά πολλά χρόνια.

:whistle::whistle::whistle: Εδώ Αιμίλιος καλεί Καλυψουλάρα ¨Οβερ:kiss:

χεχε αιμιλιε εισαι μικρος ακομη... κατσε στ'αυγα σου;):D

Αυτή είναι νιάτο σε σχέση με τη δική μου.
Δεν είναι ώρα ακόμα να τη βάλεις στης γριούλες.
Να τη χαίρεσαι πολλά πολλά χρόνια.

Αφου την χαρηκε η πρωην αφεντικινα της τα πρωτα 8 μου μενουν τα υπολοιπα...παει καλυτερα με τις τροφες j/d

χεχε αιμιλιε εισαι μικρος ακομη... κατσε στ'αυγα σου;):D

Καλέ είμαι μεγάλο αγόρι τώρα 7 μηνών γάταρος:up:

ηηηηηηη!!!:blink: Καλε το 7 μηνητικο με την 8 ετουσα??? Ντροπης πραματα θα μας πανε μεσα για αποπλανησις ανηλικου....:lol:

ηηηηηηη!!!:blink: Καλε το 7 μηνητικο με την 8 ετουσα??? Ντροπης πραματα θα μας πανε μεσα για αποπλανησις ανηλικου....:lol:

Καλέ είναι της μόδας τώρα μην μας υποτιμάτε.:cool:
Δεν με θέλει καμμιά εδώ μέσα:cry::mad:

Καλα "θα καμωμεν μιαν εξαιρεσην ινα μην πλανταζετε εις το κλάμαν.. μικρον και καταπονημενον γατίον..."

Ειπα να λεω που και που κατι εδω για την μεγαλη μου λατρεια..
Με πιανει που και που μια κριση λατρειας για την μεγαλοκουκουδα που αρχικα ηταν φιλοξενουμενη και τωρα πια ειναι εδω μονιμα...την αγαπαω παρα πολυ θα με συγχωρησετε αν σας πρηζω με τα κατορθωματα της...;):)

kalypsoyl-1-1.jpg

kalypsoylara-1-1.jpg
Είναι μια κουκλα! Να την χαίρεσαι :up:

Τωρα που την ξαναβρηκα μετα απο τετραημερο διακοπων πολυ το χαρηκαμε και οι δυο... ειχα λυσσαξει να χαιδευω σκυλακια που μοιαζουν στον ογκο με αυτην αλλα αλλο πραμα η καλυψουλαρα... νομιζω οτι παει καλυτερα το ποδαρακι της με την ειδικη τροφη.. παντως το τριχωμα σταματησε να πεφτει ανα σωρους.. ειναι πολύ καλυτερα απο την αρχη που μου την παρατησαν παντως...και νομιζω οτι χαρηκε γιατι μου δνει κοιλιτσες συνεχεις ( προτωφανες)

Τωρα που την ξαναβρηκα μετα απο τετραημερο διακοπων πολυ το χαρηκαμε και οι δυο... ειχα λυσσαξει να χαιδευω σκυλακια που μοιαζουν στον ογκο με αυτην αλλα αλλο πραμα η καλυψουλαρα... νομιζω οτι παει καλυτερα το ποδαρακι της με την ειδικη τροφη.. παντως το τριχωμα σταματησε να πεφτει ανα σωρους.. ειναι πολύ καλυτερα απο την αρχη που μου την παρατησαν παντως...και νομιζω οτι χαρηκε γιατι μου δνει κοιλιτσες συνεχεις ( προτωφανες)

Πάλι καλά που δεν σου κρατούσε μούτρα:lol:

Ave Καλυψώ κουκλάρα!! :up:
Η συνωνόματη Καλυψώ σε χαιρετά! :hello:

Πάλι καλά που δεν σου κρατούσε μούτρα:lol:
Δεν την παιρνει;) την εχω καλυτερα κι απο τα δικα μου...εχει μια ειδικη θεση της μονιμης φιλοξενουμενης οπως εξελισσεται...ενα πραμα σαν vip

Το μικρο μου... δηλαδη εννοω το τεραστιο μου...;)

Συνημμένα

• kal.jpg
    kal.jpg
    29,8 KB · Εμφανίσεις: 56
  • kall.jpg
    kall.jpg
    21,3 KB · Εμφανίσεις: 52
πόσα κιλά είναι?:confused:

Κοντα 6με 630 αλλα ειναι μεγαααλη και γεροδεμενη ισως και 7

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back