yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Με πιανει που και που μια κριση λατρειας για την μεγαλοκουκουδα που αρχικα ηταν φιλοξενουμενη και τωρα πια ειναι εδω μονιμα...την αγαπαω παρα πολυ θα με συγχωρησετε αν σας πρηζω με τα κατορθωματα της...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Διαβαζα το γριούλες πόσο χρονών είναι η Καλυψώ;
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είναι ώρα ακόμα να τη βάλεις στης γριούλες.
Να τη χαίρεσαι πολλά πολλά χρόνια.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Εδώ Αιμίλιος καλεί Καλυψουλάρα ¨Οβερ:kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Αυτή είναι νιάτο σε σχέση με τη δική μου.
Δεν είναι ώρα ακόμα να τη βάλεις στης γριούλες.
Να τη χαίρεσαι πολλά πολλά χρόνια.
Αφου την χαρηκε η πρωην αφεντικινα της τα πρωτα 8 μου μενουν τα υπολοιπα...παει καλυτερα με τις τροφες j/d
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
χεχε αιμιλιε εισαι μικρος ακομη... κατσε στ'αυγα σου![]()
Καλέ είμαι μεγάλο αγόρι τώρα 7 μηνών γάταρος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Καλε το 7 μηνητικο με την 8 ετουσα??? Ντροπης πραματα θα μας πανε μεσα για αποπλανησις ανηλικου....
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ηηηηηηη!!!Καλε το 7 μηνητικο με την 8 ετουσα??? Ντροπης πραματα θα μας πανε μεσα για αποπλανησις ανηλικου....
![]()
Καλέ είναι της μόδας τώρα μην μας υποτιμάτε.

Δεν με θέλει καμμιά εδώ μέσα:cry:

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
missas
Νεοφερμένο μέλος
Είναι μια κουκλα! Να την χαίρεσαιΕιπα να λεω που και που κατι εδω για την μεγαλη μου λατρεια..
Με πιανει που και που μια κριση λατρειας για την μεγαλοκουκουδα που αρχικα ηταν φιλοξενουμενη και τωρα πια ειναι εδω μονιμα...την αγαπαω παρα πολυ θα με συγχωρησετε αν σας πρηζω με τα κατορθωματα της...
![]()
![]()

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Τωρα που την ξαναβρηκα μετα απο τετραημερο διακοπων πολυ το χαρηκαμε και οι δυο... ειχα λυσσαξει να χαιδευω σκυλακια που μοιαζουν στον ογκο με αυτην αλλα αλλο πραμα η καλυψουλαρα... νομιζω οτι παει καλυτερα το ποδαρακι της με την ειδικη τροφη.. παντως το τριχωμα σταματησε να πεφτει ανα σωρους.. ειναι πολύ καλυτερα απο την αρχη που μου την παρατησαν παντως...και νομιζω οτι χαρηκε γιατι μου δνει κοιλιτσες συνεχεις ( προτωφανες)
Πάλι καλά που δεν σου κρατούσε μούτρα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Η συνωνόματη Καλυψώ σε χαιρετά!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Δεν την παιρνειΠάλι καλά που δεν σου κρατούσε μούτρα![]()
την εχω καλυτερα κι απο τα δικα μου...εχει μια ειδικη θεση της μονιμης φιλοξενουμενης οπως εξελισσεται...ενα πραμα σαν vipΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool