Καλυψουλάρα

το εχει το ονομα να βγαζει αρχοντογατα!
Να τη χαιρεσαι Ασημινα! Ειναι πολυ πολυ ομορφη!!
Χαιρετισμους απο τη συνονοματη:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στους δυσκολους καιρους που ολοι σε κατακρινουν για ενα αλλο γατακι.. η γατα που εσωσες και ξερει καλα τι εισαι, σε κοιταει και παντα μπορεις να καταλαβεις ποσο σε αγαπαει και ποσο σε εμπιστευεται.

attachment.php

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• kalypsouli.jpg
    kalypsouli.jpg
    22,3 KB · Εμφανίσεις: 89
Αυτή η γατούλα όσο πάει γίνεται και πιο όμορφη και κούκλα. Όντως φαίνεται η αγάπη στα ματάκια της:)

Η Καλυψουλαρα ειναι σταθερη αξια. Ειναι σαν το καλο κρασι... Νομιζω θα μας θαψει ολους αυτη η γατα, δεν την βλεπω να αισθανεται πολύ ηλικιωμένη τελευταια, αρχισε δε να τρεχει και να κανει σκερτσακια γυρω στις 4 τη νύχτα παλι σαν μικρουλα. Δεν ξερω αλλα εγω τη λατρευω αυτη τη γατα και το ξερει. Γι αυτο δυστυχως τελευταια εχουμε επιθεσεις στην αλλη θυληκια στο Χιονακι. Τα αλλα τα δεχεται.

πολυ ομορφη η γατουλα σου, εχει ωραιο βλεμμα...:):)

Ακουω υστερικη κριση καλυψουλας
" Αιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙι!!!!"( ελα ναμε σωσεις με υστερικο ουρλιαχτο σαν να τη σφαζουν)
..τα εβλεπε αποτο παραθυρο λεω φαινεται... αλλα δεν κααλαβαινα, συνηθως δε το κανει αυτο μονο με το να τα βλεπει.. ψαχνω.. βουλιτσος εδω, βουλιτσος πιο κει μηπως επειδη ειναι ασπρος δεν τον ειδα.. τιποτα.. τη βαψαμε λεω αν αρχισε να ουρλιαζει παλι στη θεα και μονο... και τοτε.. σιναμενη κουναμενη.. ανετη με την ουρα περα δωθε εμφανιζεται.. πονηρη μασκουλα! τσουπ τσουπ...
Αιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ακουστηκε παλι και η καλυψουλα τα κανε επανω της.... οταν λεμε οτι δεν παει καλα αυτο ενοουμε..αυτο ειναι ενα νιανιαρο 2 μηνων που αν του επιτεθει το χει σκοτωσει στα σιγουρα και το βλεπει σαν το τερας της κολασεως.. φυσικα αμεσως ετρεξα κι πηρα τη πονηρη μασκουλα απο κει γιατι κινδυνευε...
Αυτα για τη λατρεμενη παρανοικια γατα που αγαπαω, αντε χαλαλι της

Η καλυψουλα αγγελακι οταν ειμαστε μαζι

attachment.php

attachment.php

H ετεροθαλης αδερφη της ....στο κανσας .....με το ιδιο χουι
https://www.youtube.com/watch?v=e0omjqLTZGU

Συνημμένα

• GetAttachment.aspx.jpg
    GetAttachment.aspx.jpg
    25,7 KB · Εμφανίσεις: 54
  • fasi2.jpg
    fasi2.jpg
    24,7 KB · Εμφανίσεις: 51
πολυ ομορφουλα ειναι η καλυψουλαρα σου ! :up::P

Αμ η αδερφη της???

Αμ η αδερφη της???

συγνωμη αλλα αυτο ειναι φονικο οπλο, δεν ειναι γατα...για να κανει ετσι το γατι αυτο θα εχει φαει πολυυυυ ξυλο...:( δε μπορει:/:

ειδες? ετσι κανει και η Καλυψουλα οταν περναει και η μικρη μασκουλα μπορστα της.. α δε το ζησει κανεις δεν το καταλαβαινει... ειναι μια γατα που δεν καταλαβαινει ποτε κινδυνευει και ποτε οχι, δεν μπορει να ερμηνευσει τα θετικασημαδια στη συμπεριφορα αλλων γατιων.. μονο στους ανθρωπους η αδερφη τηςμαλλον το αναποδο η μπορει ουτε σε γατες ουτε σε ανθρωπους παντως ετσι ακριβως κανει η καλυψουλα αμα δει γατι με τους ανθρωπους κανενα προβλημα. Δεν ειναι παντα θεμα ξυλου.

ειδες? ετσι κανει και η Καλυψουλα οταν περναει και η μικρη μασκουλα μπορστα της.. α δε το ζησει κανεις δεν το καταλαβαινει... ειναι μια γατα που δεν καταλαβαινει ποτε κινδυνευει και ποτε οχι, δεν μπορει να ερμηνευσει τα θετικασημαδια στη συμπεριφορα αλλων γατιων.. μονο στους ανθρωπους η αδερφη τηςμαλλον το αναποδο η μπορει ουτε σε γατες ουτε σε ανθρωπους παντως ετσι ακριβως κανει η καλυψουλα αμα δει γατι με τους ανθρωπους κανενα προβλημα. Δεν ειναι παντα θεμα ξυλου.

ναι βρε, δε λεω για την καλυψουλα και το ξυλο προς θεου. για τη γατα στο βιντεο ελεγα..αλλα μπορει και οχι, τι να πω. :P

Όχι παιδιά δεν είναι θέμα ξύλου. Μπορεί να έχει φάει πολύ ξύλο από γάτες. Εμένα η Νίνα μου δεν μπορούσε από ένα σημείο και μετά να δει άλλο γατί μπροστά της γιατί είχε φάει τρελό ξύλο από την μούρη μου ώσπου αναγκάστηκα να τις έχω σε ξεχωριστά δωμάτια:hmm:

απλα ειναι κι αυτη παρανοικη δεν μπορει να ερμηνευσει την καλη φωνη την θετικη προθεση τους νομιζει ολους τερατα. Αν τις μαθεις εχουν πολύ γελιο τετοιες γατες, μετα τη κριση κανουν κατι θορυβους πολύ πλακα εχουν σαν να μιλανε .. βασικα χωρις χιουμορ τρομαζεις κι εσυ

Ασημίνα δώσε σε παρακαλώ τα φιλιά μας στην αρχόντισσά σου Καλυψώ. :)Ειναι μια κουκλάρα και τόσο ιδιαίτερη γατουλα.... Προσωπικα που έχω διαβάσει τις ιστορίες σας με τον Βουλίτσο την έχω λατρέψει απ΄την πρώτη στιγμή!!:up::up:
Οοολη η ανθρωπογατοσκυλοπαρέα μας!!!!
:rolleyes::lol:

Ασε κι εγω εχει τα δυο ματια που μεκαναν κομματια( καθως και τα αυτια των γειτονων). Νομιζω η αρχοντισαα καλυψω ειναι αλλη αυτη εδω ειναι η Καλυψουλαρα( η μεγαλη γαταρα χαχαχα) ο βουλιτσος κα τα τοιαυτα ειναι ομως δικα μας παιδια, συχναζουν σε υατη τη πιατσα. Θα της τα δωσω εχω κα τα πρωινα αλλωστε.

Δε σας ειπα το κολπο της πως με εριξε...

Ερχεται εκει που ειμαι οταν εχει ορεξεις, και με κοιταει ανοιγοκλεινοντας τις ματαρες ζυμωνοντας το πατωμα και τρεμοντας την ουρα της. Στην αρχη νομιζα οτι πεινουσε αλλα οχι, ηθελε "τη μεγαλη αγγαλια". Αν χαμηλωσω, πηδαει με ευχαριστηση στον ωμο και την πιανω και κανουμε "τη μεγαλη αγγαλια" οπου πανω σε στερεη βιβλιοθηκη,γιατι ειναι και τοσα κιλα γαταρα, αυτη γλυφει το μαλλι μου κι εγω της δινω φιλακια. Με γραπωνει απο το κεφαλι για να με σταθεροποιησει και να γλυψει αποτελεσματικα το μαλλι και την αγγαλιαζω κι εγω:P ειναι πολύ ωραιο, το κανουμε για λιγο και μετα μπαφιαζουμε και οι δυο και "ξεδενουμε", αλλα εχει πολύ φαση, το εκανε και στο φιλο μου αυτο και ποτε δεν πιστευε οτι κανει γατα ετσι και οτι ειναι τοσο στοργικες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back