popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι κανει υποτιθται διαιαιτα γιατι εχουμε κι αρθριτιδα... σιγα σιγα ομως.. κανει τη διαιτα του βουλιτσου.. τον κυνηγαει και χανει

ομως ετσι πρεπει να ειναι η γυναικα,με πιασιματα!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

.... ανατολιτης ο βουλιτσος γαρΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Το μικρο μου... δηλαδη εννοω το τεραστιο μου...![]()
Τι κουκλι το μικροτεραστιο σου

Να χαιρεστε η μια την αλλη

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η προηγουμενη απλα τη φοβονταν-καλομαθαινε αυτο το απαισιο μειγμα ψευτοσυναισθηματισμου φοβου και ψευτικης τρυφεροτητας μεσω χατηριων που κανουν πολλοι και κακομαθαινει το γατι κι αντε να το μαζεψεις μετα. Αστα να παν ουτε ενα τηλ δε πηρε ποτε ξανα η πρωην
vickymoon
Διάσημο μέλος
παρακαλω ενημερωστε μας τα νεα της.
συγνωμη να ρωτησω καποιος γκαου την ειχε 8 χρονια κ την παρατησε ή στην εδωσε για φιλοξενια κ εξαφανιστηκε.
δεν τα πιανω ευκολα...καταλαβαινεις χαζογκομενα

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ναι εγω ειμαι η Βασιλισσα αυτου του σπιτιου... εδω ειμαι στον θρόνο μου..
και τωρα αφηστε με να αναπαυθω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ιβανα
Επιφανές μέλος
ειστε υπεροχη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος

ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ μοναδική!!!

Να σε χαίρεται η μανουλα σου για πολλα πολλά χρόνια ακόμη!!!

Υ.Γ: Κι εγώ ο Τιμάκος είμαι 8μισυ χρονών και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν θες καμια ενόχληση κι απο κανέναν Καλυψώ μου!!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Και πολύ καλά έκανες της αξίζει της φρεσκαδούρας.
Διαβαζα το γριούλες πόσο χρονών είναι η Καλυψώ;
Που είναι αυτό;

staman2
Περιβόητο μέλος
Αλλα κατι χιονακια κατι καλοκαιρακια και κατι Βουλίτσοι την ξεσπιτωνουν και καθονται αυτα στο θρονο και η βασιλισσα αυτοεξοριζεται μετα ουρλιαχτων κατω απο το κρεββατι... μετα κοιμουνται ολα επι τοπου μεχρι να ξαναθυμηθουν οτι υπαρχει εισβολεας

Mωρε είναι τόσο κουκλίτσα και τελικά τόσο αρχόντισσα που δεν κάθεται να ασχοληθει με τα άλλα ποταπά μπροστά της όντα

Ετσι κάνει κι ο Τιμάκος μου ο αρχοντας του σπιτιου και όταν ενοχλειται απο την παρουσία των άλλων, ανάλογα με τη διαθεσή του ή αποχωρεί επιδεικτικά αγνοώντας τους, ή απλά τους αγριοκοιτάζει στα μάτια και οι άλλοι εξαφανίζονται απο το βεληνεκές του...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool