Καλυψουλάρα

εμενα ειναι 5.300 κ μου φαινεται τεραστιος!φανταζομαι εσενα!σαν σκυλος!!:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι κανει υποτιθται διαιαιτα γιατι εχουμε κι αρθριτιδα... σιγα σιγα ομως.. κανει τη διαιτα του βουλιτσου.. τον κυνηγαει και χανει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι κανει υποτιθται διαιαιτα γιατι εχουμε κι αρθριτιδα... σιγα σιγα ομως.. κανει τη διαιτα του βουλιτσου.. τον κυνηγαει και χανει
:lol::lol::lol::lol:ομως ετσι πρεπει να ειναι η γυναικα,με πιασιματα!!:cool:

:D:D.... ανατολιτης ο βουλιτσος γαρ

Το μικρο μου... δηλαδη εννοω το τεραστιο μου...;)

Τι κουκλι το μικροτεραστιο σου:inlove::inlove:
Να χαιρεστε η μια την αλλη:)

προς το παρον χαιρεται χαιρεκακα αυτη γιατι οσο εχω τα μικρα ειμστε οι δυο μας μεσα και τα αλλα ειναι σε αλλο χωρο για να μην τους επιτεθει η μεγαλομπουμπου κι εχουμε θυματα

Γιασμίν, ξέρετε τους προηγούμενους ιδιοκτήτες της Καλυψώς; Είχα δει την αρχική αγγελία, ότι την εγκατέλειψαν. Τι του έκαναν του γατιού πια και το έκαναν τόσο σκληρό; Η μουρίτσα της είναι μια γλύκα, δεν το πιστεύεις πως αυτή η γάτα κάνει τέτοιες ζερζεβουλιές. Είναι και χοντρούλα και μετά σου λένε ,πως οι χοντροί είναι καλόκαρδοι:lol::lol::lol:

Στην αρχη δεν ηταν καθολου τοσο χαριτωμενη εδω και 10 μηνες της κανω θεραπεια υποχρεωτικου χαδιου και αγγαλιας και ειναι ετσι.. σημερα τα εχω ολα μεσα μαζι τα μεγαλα .

Η προηγουμενη απλα τη φοβονταν-καλομαθαινε αυτο το απαισιο μειγμα ψευτοσυναισθηματισμου φοβου και ψευτικης τρυφεροτητας μεσω χατηριων που κανουν πολλοι και κακομαθαινει το γατι κι αντε να το μαζεψεις μετα. Αστα να παν ουτε ενα τηλ δε πηρε ποτε ξανα η πρωην

γεια σου καλυψουλαρα. τοσο καιρο χωρις νεα σου.
παρακαλω ενημερωστε μας τα νεα της.
συγνωμη να ρωτησω καποιος γκαου την ειχε 8 χρονια κ την παρατησε ή στην εδωσε για φιλοξενια κ εξαφανιστηκε.
δεν τα πιανω ευκολα...καταλαβαινεις χαζογκομενα;):lol::lol:

Η καλυψουλαρα κανει διαιτα για να εμφανιστει συλφις το καλοκαιρι στη πλαζ( πλακα κανω την εχει ταραξει στη καρπαζια ο βουλιτσος) Τελικα αυτη η γατα ειναι απροσαρμοστο τα βρηκε καπως με το καλοκαιρακι αλλα με βουλιτσο χιονακι μιλαμε μισος ατι αρχικα που πιστευα ερως. Υπαρχει μια περιπτωση αν δω οτι δε τα καταφερνω να χρειαστει να δωσω σε καλο σπιτι το χιονακι τωρα που ειναι μικρα κα το βουλιτσο ( με πολύ βαρεια καρδια) για να μπορω να φιλοξενω και νασωζω πολλα αλλα αλλα ακομα δε το αποφασιζω...δε μου παει...

attachment.php

Ναι εγω ειμαι η Βασιλισσα αυτου του σπιτιου... εδω ειμαι στον θρόνο μου..
attachment.php

και τωρα αφηστε με να αναπαυθω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Kalypsoula.jpg
    Kalypsoula.jpg
    34,8 KB · Εμφανίσεις: 96
  • Kalypsoula2.jpg
    Kalypsoula2.jpg
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 96
τα σεβη μου βασιλισσα καλυψω :) ειστε υπεροχη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ ομορφη γατα:)

Για 9,5 χρονων παρατημενη απο την αρχικη μαμα της μια χαρα κρατιεται το ζουμπουλακι μου ε??? Ειναι κουκλα και το ξερει, μας κανει οτι θελει

Καλά η καλυψουλάρα Βασίλισσα και έχει διαλέξει και την πιο τέλεια θέση στο σπίτι:)

Πραγματικά Καλυψουλάρα μου ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! και φαίνεται στο βλέμμα σου πως εισαι και Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ του σπιτιου.!!!:up::up::up:
ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ μοναδική!!!:up::up::up:
Να σε χαίρεται η μανουλα σου για πολλα πολλά χρόνια ακόμη!!!:D:D

Υ.Γ: Κι εγώ ο Τιμάκος είμαι 8μισυ χρονών και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν θες καμια ενόχληση κι απο κανέναν Καλυψώ μου!!!:)

Αλλα κατι χιονακια κατι καλοκαιρακια και κατι Βουλίτσοι την ξεσπιτωνουν και καθονται αυτα στο θρονο και η βασιλισσα αυτοεξοριζεται μετα ουρλιαχτων κατω απο το κρεββατι... μετα κοιμουνται ολα επι τοπου μεχρι να ξαναθυμηθουν οτι υπαρχει εισβολεας

Πολύ όμορφη η Καλυψώ.Την καταλαβαίνω που θέλει την υσηχία της,γιατί και εμένα είναι 15 χρονών.Αλλά μη νομίζετε,μικροδίχνουμε.Λοιπόν,και λίγα περιτά κιλάκια ομορφαίνουν τη γάτα(τι να πω εγώ με τη Σίμπα που της κρέμεται η κοιλιά κάτω):happy:

Και πολύ καλά έκανες της αξίζει της φρεσκαδούρας:).
Διαβαζα το γριούλες πόσο χρονών είναι η Καλυψώ;

Που είναι αυτό;:hmm::happy:

Αλλα κατι χιονακια κατι καλοκαιρακια και κατι Βουλίτσοι την ξεσπιτωνουν και καθονται αυτα στο θρονο και η βασιλισσα αυτοεξοριζεται μετα ουρλιαχτων κατω απο το κρεββατι... μετα κοιμουνται ολα επι τοπου μεχρι να ξαναθυμηθουν οτι υπαρχει εισβολεας
:lol::lol:Mωρε είναι τόσο κουκλίτσα και τελικά τόσο αρχόντισσα που δεν κάθεται να ασχοληθει με τα άλλα ποταπά μπροστά της όντα:lol::lol::lol:Ετσι κάνει κι ο Τιμάκος μου ο αρχοντας του σπιτιου και όταν ενοχλειται απο την παρουσία των άλλων, ανάλογα με τη διαθεσή του ή αποχωρεί επιδεικτικά αγνοώντας τους, ή απλά τους αγριοκοιτάζει στα μάτια και οι άλλοι εξαφανίζονται απο το βεληνεκές του...:lol::D:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back