Καλό Πάσχα!!!!

και από ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλό Πάσχα σε όλους και καλή ξεκούραση!!!!!!!!!!! :)

Και να γυρίσουμε όλοι καλά και δυνατοί να συνεχίζουμε να τρέχουμε και να παλεύουμε!!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλό πάσχα και από μας!!
Φέτος είναι το πρώτο πάσχα που ήθελα να μείνω Αθήνα για να το περάσω με τον γάτο μου!!!Μέτα από πολλούς καβγάδες θα αφήσω μόνο του τον γάτο μου μόνο μια μέρα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλό πάσχα και από μας!!
Φέτος είναι το πρώτο πάσχα που ήθελα να μείνω Αθήνα για να το περάσω με τον γάτο μου!!!Μέτα από πολλούς καβγάδες θα αφήσω μόνο του τον γάτο μου μόνο μια μέρα!!!

:lol::lol::lol::lol: Αρε Γιώργο...

ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ!!! :up::up::up::up:

:lol::lol::lol::lol: Αρε Γιώργο...

ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ!!! :up::up::up::up:

Εξάρτηση, στην κυριολεξία:redface:!! Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο...Άστα δεν πάω καλά, πρέπει να δω και εγώ γιατρό, δεν είναι δυνατόν να σκέφτομαι μόνο αυτόν:hmm:

Ολοι έτσι είμαστε Γιώργο, μην σου φαίνεται κάπως..στο τέλος θα αρχίσουμε να νιαουρίζουμε κιόλας...

στο τέλος θα αρχίσουμε να νιαουρίζουμε κιόλας...

Μιααααρ..... Μεεεου......Μιαου...... Μιου
Άντε καλό Πάσχα και καλή ξεκούραση σε όλους και για όσους φεύγουν καλό ταξίδι και καλή επιστροφή:D.

Γιώργο, welcome to the club! :P

Ε ναι βρε Γιώργο... Αν δεν μοιάζαμε εδώ μέσα δεν θα συμπεθεριάζαμε κιόλας!!!:D Καλό Πάσχα σε όλους απο εμένα και το Νεφελάκι!!! :)Ελπίζω να μπορέσω να δω κάποιες αύριο απογευματάκι! Ισχύει ακόμα ναι?:hmm:

Εξάρτηση, στην κυριολεξία:redface:!! Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο...Άστα δεν πάω καλά, πρέπει να δω και εγώ γιατρό, δεν είναι δυνατόν να σκέφτομαι μόνο αυτόν:hmm:

Γιωργο, εγω θα πω το αντιθετο.

Ενα παλιο τραγουδι που ελεγε " οχι οπως τα ηξερες αλλού, αλλά οπως εδω τα βρηκες"

Σορρυ, ειμαι του σκεπτικου οτι και τα ζωα πρεπει να συμμορφωθουν με τις δικες μας αναγκες και επιθυμιες. Στο χερι μας ειναι.... και ειναι πανεξυπνα!!

Φιλικα
Φρουφρου

Σορρυ, ειμαι του σκεπτικου οτι και τα ζωα πρεπει να συμμορφωθουν με τις δικες μας αναγκες και επιθυμιες. Στο χερι μας ειναι.... και ειναι πανεξυπνα!!

Φιλικα
Φρουφρου

Θα συμφωνήσω και γω μαζί σου:)....κάπως έτσι τα βλέπω και γω:cool:

Καλο Πασχα σε ολους !!!

Επιτελους... καποια μαζι μου.....:redface:

Θα συμφωνήσω και γω μαζί σου:)....κάπως έτσι τα βλέπω και γω:cool:
επαναλαμβανω γιατι .... αυτο με εκπροσωπει!!!!!!!!!

καλο πασχα σε ολους:hello::hello::hello::hello::hello:

Και εγω,και εγω...:P:lol:..μαζι σου!!

και ολοι μαζι ζορικη μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχες καρδιας σε ολους κι απο εμας

να κοιμηθειτε, να ξεκουραστειτε κ να χουζουρεψετε οπως εμεις....Αγνωστοι μα τοσο γνωστοι κι αγαπημενοι φιλοι μας.....καλα να περασετε...κι αν ερθουν προβληματα η δυσκολιες,με καλη θεληση κ θετικη προσπαθεια να ξεπεραστουν........Αντε κ με το καλο παλι ν ανταμωσουμε να τα λεμε.......
Νιαουροφιλακια

Συνημμένα

• a1.JPG
    a1.JPG
    115,3 KB · Εμφανίσεις: 7
  • a2.JPG
    a2.JPG
    106,1 KB · Εμφανίσεις: 6
  • tito.JPG
    tito.JPG
    113,1 KB · Εμφανίσεις: 9
καλό πάσχα και από μένα αν και εγώ θα φύγω το Σαββατο το απόγευμα και θα γυρίσω την Δευτέρα ή Τρίτη σας έυχομε να περάσετε καλά και να χαρείτε με τους αγαπήμενους σας ανθρώπους,,,,, να είστε όλοι καλά και αγαπήμενοι,.......... Φιλάκια να ειστε όλοι καλα΄!!!!:up:

παίδες καλη Ανασταση και οχι πολυ φαι ;)

εγω θα λειψω αρκετο καιρο . Αλλα θα σας βλεπω και θα απανταω απο απλα λιγο μακρια

Pat-Home%20Sweet%20Home%20276X288.jpg

παίδες καλη Ανασταση και οχι πολυ φαι ;)

εγω θα λειψω αρκετο καιρο . Αλλα θα σας βλεπω και θα απανταω απο απλα λιγο μακρια

Pat-Home%20Sweet%20Home%20276X288.jpg

Καλό Πάσχα και σε σένα....και χαιρετίσματα στη μαμά....:up:
και κάτι είπες ότι θα φέρεις από το αμέρικα αν θυμάμαι καλά:whistle::whistle::whistle:(για να βοηθήσω λίγο, αυτό το κάτι κάνει νιαου νιαου, χχχρρρρ κλπ.):P

Υ.Γ. Δεν μας είπες τι έγινε με το γάτο που είναι άρρωστος:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back