julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλό Πάσχα σε όλους και καλή ξεκούραση!!!!!!!!!!!

Και να γυρίσουμε όλοι καλά και δυνατοί να συνεχίζουμε να τρέχουμε και να παλεύουμε!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yiorgoskarv
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φέτος είναι το πρώτο πάσχα που ήθελα να μείνω Αθήνα για να το περάσω με τον γάτο μου!!!Μέτα από πολλούς καβγάδες θα αφήσω μόνο του τον γάτο μου μόνο μια μέρα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλό πάσχα και από μας!!
Φέτος είναι το πρώτο πάσχα που ήθελα να μείνω Αθήνα για να το περάσω με τον γάτο μου!!!Μέτα από πολλούς καβγάδες θα αφήσω μόνο του τον γάτο μου μόνο μια μέρα!!!

Αρε Γιώργο... ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ!!!

yiorgoskarv
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρε Γιώργο...
ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ!!!![]()
Εξάρτηση, στην κυριολεξία
!! Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο...Άστα δεν πάω καλά, πρέπει να δω και εγώ γιατρό, δεν είναι δυνατόν να σκέφτομαι μόνο αυτόν
RedCat
Διάσημο μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
στο τέλος θα αρχίσουμε να νιαουρίζουμε κιόλας...
Μιααααρ..... Μεεεου......Μιαου...... Μιου
Άντε καλό Πάσχα και καλή ξεκούραση σε όλους και για όσους φεύγουν καλό ταξίδι και καλή επιστροφή
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Καλό Πάσχα σε όλους απο εμένα και το Νεφελάκι!!!
Ελπίζω να μπορέσω να δω κάποιες αύριο απογευματάκι! Ισχύει ακόμα ναι?
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Εξάρτηση, στην κυριολεξία!! Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο...Άστα δεν πάω καλά, πρέπει να δω και εγώ γιατρό, δεν είναι δυνατόν να σκέφτομαι μόνο αυτόν
![]()
Γιωργο, εγω θα πω το αντιθετο.
Ενα παλιο τραγουδι που ελεγε " οχι οπως τα ηξερες αλλού, αλλά οπως εδω τα βρηκες"
Σορρυ, ειμαι του σκεπτικου οτι και τα ζωα πρεπει να συμμορφωθουν με τις δικες μας αναγκες και επιθυμιες. Στο χερι μας ειναι.... και ειναι πανεξυπνα!!
Φιλικα
Φρουφρου
Raisa
Περιβόητο μέλος
Σορρυ, ειμαι του σκεπτικου οτι και τα ζωα πρεπει να συμμορφωθουν με τις δικες μας αναγκες και επιθυμιες. Στο χερι μας ειναι.... και ειναι πανεξυπνα!!
Φιλικα
Φρουφρου
Θα συμφωνήσω και γω μαζί σου
....κάπως έτσι τα βλέπω και γω
zorica
Διάσημο μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
Και εγω,και εγω...Επιτελους... καποια μαζι μου.....![]()

..μαζι σου!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
επαναλαμβανω γιατι .... αυτο με εκπροσωπει!!!!!!!!!Θα συμφωνήσω και γω μαζί σου....κάπως έτσι τα βλέπω και γω
![]()
magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος

fru_fru
Δραστήριο μέλος
Και εγω,και εγω.....μαζι σου!!
και ολοι μαζι ζορικη μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
να κοιμηθειτε, να ξεκουραστειτε κ να χουζουρεψετε οπως εμεις....Αγνωστοι μα τοσο γνωστοι κι αγαπημενοι φιλοι μας.....καλα να περασετε...κι αν ερθουν προβληματα η δυσκολιες,με καλη θεληση κ θετικη προσπαθεια να ξεπεραστουν........Αντε κ με το καλο παλι ν ανταμωσουμε να τα λεμε.......
Νιαουροφιλακια
Συνημμένα
μαγισσα
Διάσημο μέλος

fantom-girl
Δραστήριο μέλος

εγω θα λειψω αρκετο καιρο . Αλλα θα σας βλεπω και θα απανταω απο απλα λιγο μακρια
Raisa
Περιβόητο μέλος
παίδες καλη Ανασταση και οχι πολυ φαι
εγω θα λειψω αρκετο καιρο . Αλλα θα σας βλεπω και θα απανταω απο απλα λιγο μακρια
![]()
Καλό Πάσχα και σε σένα....και χαιρετίσματα στη μαμά....

και κάτι είπες ότι θα φέρεις από το αμέρικα αν θυμάμαι καλά

(για να βοηθήσω λίγο, αυτό το κάτι κάνει νιαου νιαου, χχχρρρρ κλπ.)
Υ.Γ. Δεν μας είπες τι έγινε με το γάτο που είναι άρρωστος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool