strayshelp
Δραστήριο μέλος
Να προσέχετε τα βαρελότα!Μην φοβηθούν τα ζωάκια σας και χαθούν!
Εγώ φεύγω σήμερα και θα γυρίσω την άλλη Πεμπτη.
Να περάσετε καλά!
Κλειάννα ::byebye::
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
ας ξεκουραστουμε γενικοτερα!!!

Elena_p
Δραστήριο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
και αγόρια
kiseki
Νεοφερμένο μέλος
να γυρίσουμε όλοι καλά κ' ανανεωμένοι!

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Και όχι πολύ φαί έτσι;

aretha
Περιβόητο μέλος
Εεεεεε, κι εσύ!! Δηλαδή, αν βγάλουμε απ' το Πάσχα το φαΐ, τι θα μείνει;Και όχι πολύ φαί έτσι;![]()

Voula
Διάσημο μέλος
Φιλιά πολλά.
magdalena
Εκκολαπτόμενο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
"Έλειπα λέει καιρό από την Ελλάδα. Τόσον καιρό που, ενώ έπινα τσάι στις Πόρτες του Ψυχικού, ρώταγα το γκαρσόνι να μου εξηγήσεις τα νομίσματα. Ξεκίνησα μετά από το Φάρο με τα πόδια να πάω σπίτι, ψηλά στο λόφο του Παλαιού Ψυχικού. Τρία χιλιόμετρα δρόμος, κρατούσα και κάτι σακούλες. Όταν ξεκίνησα έπεφτε ο ήλιος, όταν έφτασα ήταν μαύρη νύχτα. Το σπίτι στην ίδια θέση, δεν ήταν αυτό που μένω τώρα. ήταν μονοκατοικία. Έμοιαζε με το σπίτι της Εκάλης, όπου έζησα τη δεκαετία του '70, αλλά χτισμένο με πέτρα σαν το εξοχικό στα Κιούρκα. Στο σκοτάδι έψαχνα να βρω την κλειδαριά.
Και ξαφνικά ο χώρος γύρω μου γέμισε γάτες. Δεν ήταν μόνον αυτές που έχω τώρα - αλλά όλες οι γάτες της ζωής μου. Ο Μούψης, το Νίνι, το Γατσί, γάτες χαμένες εδώ και δεκαετίες, παλιές και σημερινές, της Αθήνας, της Εκάλης, του Ψυχικού και των Κιούρκων και μερικές που δεν τις αναγνώριζα.
Τρίβονταν στα πόδια μου χαρούμενες γουργουρίζοντας και με είχαν ακινητοποιήσει στο προαύλιο. Δεν μπόρεσα να μπω στο σπίτι.
Ξύπνησα ευτυχισμένος και χορτάτος από αγάπη. ΄Υστερα θυμηθηκα το τελευταίο ποίημα από Το Βιβλίο των Γάτων:
Άραγε θα είναι εκεί;
Άραγε θα είναι όλοι εκεί;
Με όρθιες ουρές θα έρθουν να τριφτούνε στα πόδια μου;
Θα χουρχουρίσουν στα γόνατά μου;
Αυτοί που μου λείπουν κάθε μέρα, θα είναι εκεί;
Αν ο Θεός είναι,
αν είναι Πανάγαθος θα φτιαχνει για τον καθένα τον δικό του Παράδεισο.
Άραγε θα είναι όλοι εκεί;
Στον ύπνο μου είχα πάρει μια πρόγευση από Παράδεισο. Τον δικό μου Παράδεισο, με τα μόνα πλάσματα που δεν με πρόδωσαν ούτε με απογοήτευσαν ποτέ.
Και με αυτή την αισιόδοξη προοπτική σας εύχομαι Καλό Πάσχα...."
Και από εμένα καλό Πάσχα σε όλους. Να ξεκουραστούμε, να πάρουμε δυνάμεις και να είμαστε παλι γεροί εδώ να μοιραζόμαστε την κοινή μας αγάπη γι'αυτα τα πλάσματα...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Δεν σας ευχομαι καλο πασχα γιατι εχει χαθει καθε νοημα και γιατι χιλιαδες ζωακια που πριν ηταν ζωνταναμε ματακια σαν τα γατακια μας θα σφαγιαστουν και φετος στο βωμο εθιμων που δεν εχουν σχεση με τη θρησκεια.. ξοδεψαν μολις 3,5 εκατομυρια για νεα σφαγεια... σας ευχομαι μονο καλη ξεκουραση κα καλη απολαυση της φυσης. Αν με αφησει η καλυψουλα θα ξεφυγω το σκ στη χαλκιδικη με φιλους να δω τη φυση και να φαω χορτοφαγικα. Φετος ειναι θλιβερο το πασχα για μενα γιατι εχοντας δει τα ζωα πριν θα τα δω σαν κομματια κρεατα μετα.
Άσε yasmin και εγώ κάθε Πάσχα φρικάρω με αυτό. Κι έχουν λυσάξει και τα κανάλια
stellak
Διάσημο μέλος
Νίνο, Μέλη και Στέλλα :cat::greycat:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool