Καλό Πάσχα!!!!

Γιωργο, εγω θα πω το αντιθετο.

Ενα παλιο τραγουδι που ελεγε " οχι οπως τα ηξερες αλλού, αλλά οπως εδω τα βρηκες"

Σορρυ, ειμαι του σκεπτικου οτι και τα ζωα πρεπει να συμμορφωθουν με τις δικες μας αναγκες και επιθυμιες. Στο χερι μας ειναι.... και ειναι πανεξυπνα!!

Φιλικα
Φρουφρου

Σίγουρα δεν έχεις άδικο, αλλά εγώ δυστηχώς δεν μπορώ να είμαι καθόλου σκληρός. Υπάρχουν πολλές φόρες μέσα στην ημέρα που σκέφτομαι τι να κάνει τώρα ο μικρός. Για παράδειγμα στην Ανάσταση σκεφτόμουν ότι με τα βαρελώτα θα βοβηθεί πολύ και θα είναι και μόνος του.
Ότι κάποιες φορές είμαι υπερβολικός, το καταλαβαίνω και εγώ ο ίδιος για αυτό αλλώστε είπα και στην προηγούμενη απάντηση μου ότι δεν πάω κάλα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιώργο μου μην έχεις αγχος, το να μπορώ να ειμαι υπεβολική σε σχέση με τα γατιά μου με βοηθάει να αντιμετωπίσω πιο ψύχραιμα την υπολοιπη καθημερινότητα μου....:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Xριστός Ανεστη ,ειπαμε??
Χρόνια Πολλά.Ελπίζω να μην παχύνατε πολύ!!!:P

Εγώ καλά περασα,αλλα δεν καταφερα να μη τσακωθω......:redface:

Μου ρχεται επισκεψη μια κωλογρια η οποια με κοιτα με μισο ματι όσο εγω κανω στο laptop κατι κολαζ με φωτο απ τα ζωακια μου(κοινως χαζευω και μ...ζομαι!).Κάποια στιγμή που δείχνω τα καμαρια μου σε φιλους,αρχίζει τις γκριματσες απέχθειας και σιχασιάς και σχόλια τύπο ''α πα πα σκυλια στο σπίτι?'' ...
Δεν μιλάω.

Συνεχιζουμε με συζητησεις τύπου ποιος μπορει τις τρίχες,ποιος δεν μπορει να ζησει με ζωο μες στο σπίτι,ποιος δεν θελει ζώο για ποιο λογο(και γω ταυτοχρονα προσπαθω να πεισω να υιοθετησουν..χι χι χι) και σε καποια στιγμη που η γρια βαρεθηκε,σηκωνεται να φυγει και λεει στους γονεις/παπππούδες και λοιπούς μεγαλους:

''Εμενα μου κανε η γατα αυτη η μαυρη 2.
Την πρωτη τα βαλα σε μια σακουλα και τα πεταξα!
-1ο εγκεφαλικό εγω!-
Ξανα ρχεται τις προαλλες και εκανε 4 η κακουργα!
Τους εφτιαξα και εγω ένα περιποιημενο φαγητο,τους εριξα φαρμακο,αμ ξαναρφθανε?ΔΕν ξαναρθανε!?
:down:-τελικο χτυπημα για μενα.χτυπαω το laptopοπως το κλεινω,ολοι σκουντιουνται (''ωχ τωρα θα την πιασει απ το μαλλλι!'') και παω να φυγω.
Η γριά κοτα συνεχίζει να ΓΕΛΑΕΙ ακαθεκτη και να λεει ''μα πωςνα το κανουμε,ποσα θα χω?''

Και τότε την ρωτώ:
Είναι αστείο που ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΨΥΧΕΣ?

Η απαντηση?''Δεν είναι ψυχες,γατες είναι''....

Της είπα Λυπαμαι πολύ γιατί ειναι και Πασχα και πηγατε και στην εκκλησία..Να χαίρεστε τη Χριστιανοσύνη σας,μπραβο.
(το ριξα και εγω στο θεϊικο)

Αρχισε να απανταει κατι για αγενεια κλπ αλλα δεν αντεχα αλλο.Η θα την εσπαγα στο ξυλο γιατί εχω ορκιστει οτι αυτο θα κάνω σε οποιον ανακαλυψω να δηλητηριαζει ή να κακοποιει ζωα-πραγμα που δε μπορουσα να κανω λογω ξενων ανθρωπων και επειδη ημοιυν φιλοξενουμενη και όχι στο δικο μοθυ σπιτι- ή απλα εφυγα και ξεσπασα μονη μου.

ΑΙΣΧΟΣ.Κι αυτα σε χωριο που ειναι στη φυση τα ζωα και δν ενοχλουν ουτε πολυκατοικιες,ουτε πεζοδρομια κλπ!ΤΙ να πω.

Σημείωση:Η γρια αυτη αγοραζει ΤΡΟΦΕΣ και ταϊζει γατες!Απλα οταν μαζευονται πολλες τις εξολοθρευει!ΤΙ πιο λογικο ε?

Σημείωση 2η:Τα παιδια της ζουν στη Γερμανια,με 3 σκυλια,2 εκ των οποιων υιοθετημενα αδεσποτα!ΤΡαγικο|???

Τι να πεις...:down: Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μεγαλώσει με μια συγκεκριμένη νοοτροπία και δεν αλλάζουν μυαλά. Ίσως επειδή στην εποχή τους τα ζώα ήταν καθαρά χρηστικά (ο σκύλος για να φυλάει το σπίτι, η γάτα για τα ποντίκια), δεν μπορούν να τα δουν αλλιώς. Κι αν τους την πεις, αρχίζουν τα γνωστά: "Αγένεια", "Τέτοια αγωγή σου δώσαν οι γονείς σου" (στο είπε αυτό; ):P

Σημείωση 2η:Τα παιδια της ζουν στη Γερμανια,με 3 σκυλια,2 εκ των οποιων υιοθετημενα αδεσποτα!ΤΡαγικο|???
Τουλάχιστον υπάρχει ελπίδα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back