yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
https://trupokarudos.blogspot.com/2009/12/facebook_30.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόφιλη
Νεοφερμένο μέλος
ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ!
tim569
Νεοφερμένο μέλος
βλεπουνε κανενας δεν μιλαει?
george_2791
Νεοφερμένο μέλος
Απόσπασμα:
"Santeria is a religious tradition that originated in West Africa and the Caribbean. Its practitioners cannot be prosecuted in the United States for sacrificing animals such as chickens or goats. However, if it is proved that dogs or cats were killed in the home, whoever is responsible could face charges."
Αυτό μου θυμίζει τον "δικηγόρο του διαβόλου"

Τιποτα αλλο δεν εχει να κανει;;; 
Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΕΛΕΟΣ!!! Είναι φρικτό!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Κατι δεν μου καθεται καλα...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Και για να μη νομίζετε ότι μόνο στην Αφρική συμβαίνουν αυτά: Αρθρο
Απόσπασμα:
"Santeria is a religious tradition that originated in West Africa and the Caribbean. Its practitioners cannot be prosecuted in the United States for sacrificing animals such as chickens or goats. However, if it is proved that dogs or cats were killed in the home, whoever is responsible could face charges."
Αυτό μου θυμίζει τον "δικηγόρο του διαβόλου"
Το χειροτερο ειναι αυτο "The killing of animals such as chickens or goats, when performed as part of a religious ritual, cannot be prosecuted,"!!!! δηλαδη α ειναι μεσα σε θρησκεια δεν διωκεται ? δεν ειναι κακοποιηση τοτε? τι ειναι δηλαδη??
Ευτυχως λεειι κι αυτο
"However, if it is proved that dogs or cats were killed in the home, whoever is responsible could face charges."
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Δεν ηθελα να φρικαρω,τι δειχνει;;;
Κι επανερχόμαστε σ' αυτό που έγραψε η πουπουλίνα πιο πάνω:

ηθελα να'ξερα...αφου ειναι φρικτα και απανθρωπα...γιατι θελετε να τα βλεπετε;;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κι επανερχόμαστε σ' αυτό που έγραψε η πουπουλίνα πιο πάνω:![]()
εμα.....αυτο το πραγμα δεν μπορω να το καταλαβω!!!!

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Οποτε ενας καλος τροπος για να σταματησει αυτο το φρικιαστικο φαινομενο ειναι να μην επισκεπτομαστε τα site τους, να μην τα αναμεταδιδουμε κλπ κλπ κλπ...
Καλο λοιπον θα ειναι να μην ξαναανοιχτει τοπικ στο φορουμ με αυτα τα βιντεο/ φωτογραφιες ουτε και στο φατσοβιβλιο.
Σε κανεναν δεν κανουν καλο
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Απο οτι εχω καταλαβει ολα τα φρικιαστικα βιντεο ειναι κατι σαν spam /τρολ ..δηλαδη παιζουν με την επισκεψιμοτητα.
Οποτε ενας καλος τροπος για να σταματησει αυτο το φρικιαστικο φαινομενο ειναι να μην επισκεπτομαστε τα site τους, να μην τα αναμεταδιδουμε κλπ κλπ κλπ...
Καλο λοιπον θα ειναι να μην ξαναανοιχτει τοπικ στο φορουμ με αυτα τα βιντεο/ φωτογραφιες ουτε και στο φατσοβιβλιο.
Σε κανεναν δεν κανουν καλο
αν δεις στο θεμα..."ερωτησεις ,απαντησεις"...αυτο ακριβως ελεγα και εγω....

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν το εχω δει το θεματακι, αλλα χαιρομαι που συμφωνουμεαν δεις στο θεμα..."ερωτησεις ,απαντησεις"...αυτο ακριβως ελεγα και εγω....![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ας εξηγησουμε λοιπον οτι ειναι μια εικονα απο μια Αφρικανικη θρησκευτικη τελετη εξαγνισμου πνευματων,που εχουν ενα γατακι νεκρο σταυρωμενο σαν το Χριστο,κυριολεκτικα ξεκοιλιασμενο(οπως τρωμε το αρνι του Πασχα) με ενα..τσιγαρο στο στομα!Το ανεβασε καποιος χρηστης προφανως Αφρικανος..
Εμενα στη φωτογραφια κατι δε μου κολλαει..

Οπως και να'χει ποιος μπορει να τους καταγγειλει για τη θρησκεια τους?Απλα οι ανθρωποι ειναι πολυ πισω,οπως ειμασταν κι εμεις καποτε..
Αν το γατι προοριζεται για φαγητο,παλι ποιος μπορει να τους πει τι θα τρωνε?Ειμαστε καλυτεροι επειδη τρωμε αρνακια και μοσχαρακια κι οχι γατες?
Ο καθε λαος εχει τις συνηθειες του...Το θεμα ειναι ο.τι γινεται να γινεται χωρις πονο.Αλλα εχετε υποψιν σας ποσο περισσοτερο μπορει να βασανιζεται και να ποναει ενα κοτοπουλακι στο Μιμικο?
Τα πραγματα ειναι πολυ μπερδεμενα,δε μπορουμε να εισχωρησουμε στη θρησκεια ενος αλλου λαου,ας καταφερουμε πρωτα να ελαττωσουμε τις δικες μας κακοποιησεις ζωων που γινονται καθημερινα και θελουμε να λεγομαστε και πολιστισμενοι τρομαρα μας...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool