Καλύτερα μην το δείτε

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
αλλα υπαρχει οι ανωμαλοι του ΦΒ ξαναχτυπησαν
https://trupokarudos.blogspot.com/2009/12/facebook_30.html

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΓΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ!

Χριστε μου εν ζωη του το κανανε αυτο? καλα ολοι οσοι το
βλεπουνε κανενας δεν μιλαει?

Και για να μη νομίζετε ότι μόνο στην Αφρική συμβαίνουν αυτά: Αρθρο

Απόσπασμα:
"Santeria is a religious tradition that originated in West Africa and the Caribbean. Its practitioners cannot be prosecuted in the United States for sacrificing animals such as chickens or goats. However, if it is proved that dogs or cats were killed in the home, whoever is responsible could face charges."

Αυτό μου θυμίζει τον "δικηγόρο του διαβόλου"

Axxxxxxxxx TI Ν' ΑΥΤΑ ΕΛΕΟΣ!!! :mad::mad::mad: Τιποτα αλλο δεν εχει να κανει;;; :sick:

:mad::mad::mad:ΕΛΕΟΣ!!! Είναι φρικτό!:down: και απάνθρωπο!:(

ηθελα να'ξερα...αφου ειναι φρικτα και απανθρωπα...γιατι θελετε να τα βλεπετε;;

Μηπως ειναι ψευτικο?Το τσιγαρο που κολλαει?:hmm:
Κατι δεν μου καθεται καλα...

Και για να μη νομίζετε ότι μόνο στην Αφρική συμβαίνουν αυτά: Αρθρο

Απόσπασμα:
"Santeria is a religious tradition that originated in West Africa and the Caribbean. Its practitioners cannot be prosecuted in the United States for sacrificing animals such as chickens or goats. However, if it is proved that dogs or cats were killed in the home, whoever is responsible could face charges."

Αυτό μου θυμίζει τον "δικηγόρο του διαβόλου"

Το χειροτερο ειναι αυτο "The killing of animals such as chickens or goats, when performed as part of a religious ritual, cannot be prosecuted,"!!!! δηλαδη α ειναι μεσα σε θρησκεια δεν διωκεται ? δεν ειναι κακοποιηση τοτε? τι ειναι δηλαδη??

Ευτυχως λεειι κι αυτο
"However, if it is proved that dogs or cats were killed in the home, whoever is responsible could face charges."

Δεν ηθελα να φρικαρω,τι δειχνει;;;

Mην το δεις...ουτε απο περιεργεια.

Δεν ηθελα να φρικαρω,τι δειχνει;;;

Κι επανερχόμαστε σ' αυτό που έγραψε η πουπουλίνα πιο πάνω::P

ηθελα να'ξερα...αφου ειναι φρικτα και απανθρωπα...γιατι θελετε να τα βλεπετε;;

Κι επανερχόμαστε σ' αυτό που έγραψε η πουπουλίνα πιο πάνω::P

εμα.....αυτο το πραγμα δεν μπορω να το καταλαβω!!!!:blink::blink::blink::P

Απο οτι εχω καταλαβει ολα τα φρικιαστικα βιντεο ειναι κατι σαν spam /τρολ ..δηλαδη παιζουν με την επισκεψιμοτητα.
Οποτε ενας καλος τροπος για να σταματησει αυτο το φρικιαστικο φαινομενο ειναι να μην επισκεπτομαστε τα site τους, να μην τα αναμεταδιδουμε κλπ κλπ κλπ...
Καλο λοιπον θα ειναι να μην ξαναανοιχτει τοπικ στο φορουμ με αυτα τα βιντεο/ φωτογραφιες ουτε και στο φατσοβιβλιο.
Σε κανεναν δεν κανουν καλο

Ρε παιδια δεν προκειται να μπω,απλα να ξερω περι τινος προκειται!:confused:

Απο οτι εχω καταλαβει ολα τα φρικιαστικα βιντεο ειναι κατι σαν spam /τρολ ..δηλαδη παιζουν με την επισκεψιμοτητα.
Οποτε ενας καλος τροπος για να σταματησει αυτο το φρικιαστικο φαινομενο ειναι να μην επισκεπτομαστε τα site τους, να μην τα αναμεταδιδουμε κλπ κλπ κλπ...
Καλο λοιπον θα ειναι να μην ξαναανοιχτει τοπικ στο φορουμ με αυτα τα βιντεο/ φωτογραφιες ουτε και στο φατσοβιβλιο.
Σε κανεναν δεν κανουν καλο

αν δεις στο θεμα..."ερωτησεις ,απαντησεις"...αυτο ακριβως ελεγα και εγω....:)

αν δεις στο θεμα..."ερωτησεις ,απαντησεις"...αυτο ακριβως ελεγα και εγω....:)
Δεν το εχω δει το θεματακι, αλλα χαιρομαι που συμφωνουμε:)

Σιγουρα αλλα επειδη η ανθρωπινη περιεργεια ειναι,απ'οτι εχουν δειξει τα στατιστικα,πολυ δυνατη,καλο ειναι να εξηγουμε τι ειναι αυτο που ποσταραμε,αν θελουμε καποιος να μην το ανοιξει απο περιεργεια.Ειδαλως για ποιο λογο το ποσταρουμε?
Ας εξηγησουμε λοιπον οτι ειναι μια εικονα απο μια Αφρικανικη θρησκευτικη τελετη εξαγνισμου πνευματων,που εχουν ενα γατακι νεκρο σταυρωμενο σαν το Χριστο,κυριολεκτικα ξεκοιλιασμενο(οπως τρωμε το αρνι του Πασχα) με ενα..τσιγαρο στο στομα!Το ανεβασε καποιος χρηστης προφανως Αφρικανος..
Εμενα στη φωτογραφια κατι δε μου κολλαει..:hmm:
Οπως και να'χει ποιος μπορει να τους καταγγειλει για τη θρησκεια τους?Απλα οι ανθρωποι ειναι πολυ πισω,οπως ειμασταν κι εμεις καποτε..
Αν το γατι προοριζεται για φαγητο,παλι ποιος μπορει να τους πει τι θα τρωνε?Ειμαστε καλυτεροι επειδη τρωμε αρνακια και μοσχαρακια κι οχι γατες?
Ο καθε λαος εχει τις συνηθειες του...Το θεμα ειναι ο.τι γινεται να γινεται χωρις πονο.Αλλα εχετε υποψιν σας ποσο περισσοτερο μπορει να βασανιζεται και να ποναει ενα κοτοπουλακι στο Μιμικο?
Τα πραγματα ειναι πολυ μπερδεμενα,δε μπορουμε να εισχωρησουμε στη θρησκεια ενος αλλου λαου,ας καταφερουμε πρωτα να ελαττωσουμε τις δικες μας κακοποιησεις ζωων που γινονται καθημερινα και θελουμε να λεγομαστε και πολιστισμενοι τρομαρα μας...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back