Καλώς ορίσατε στο MyCat ^-^

γραφω σχεικα με μια απορια που εχω.διαβασ αστη βοηθεια πως υπαρχουν δυο τροποι να ανεβασεις γωτογραφιες.εγω θελω να ανεβασω φωτογραφιες που ειναι αποθηκευμενες στον υπολογιστη και συμφωνα με τις οδηγιες πρεπει να πατησω το συνδετηρα.ομως,οσο και να το παταω δεν ανοιγει κανενα παραθυρο.τον αλλο τροπο παλι που πρεπει να περασεις τις φωτογραφιες σου νομζω στο PHOTOBUCKER δεν το εχω καταλαβει καθολου με απο τελεσμα να μην μπορω να αναιβασω φωτογραφιες.Πιο ευχρηστος για μενα ειναι ο πρωτος τροπος μπορει καπιος να μου το εξηγησει?????//

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πατάς περισσότερες επιλογές μορφοποίησης (δίπλα στο υποβολή απάντησης). όταν φορτώσει θα πατήσεις πάνω στον συνδετήρα (και όχι στο βελάκι). θα διαλέξεις τη φώτο που θέλεις. (αν είναι μεγάλη πρέπει πρώτα να την κάνεις επεξεργασία). μόλις την ανεβάσει, κλείνεις το παράθυρο και πατάς το βελάκι (που είναι στο τετράγωνο με τον συνδετήρα, όχι το έξω) πατάς πάνω στη φωτογραφία και σου εμφανίζεται στο μύνημα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω αλλα και που παταω στο συνδετηρα τιποτα δε γινεται

Σου στελνω πμ(προσωπικο μηνυμα),πως να βαλεις φωτο απο το galery.:)

Myself reloaded

Δεν θέλω να σας ζαλίσω (πολύ) για αυτό θα μπω κατευθείαν στο θέμα.
Σε μεγάλη ηλικία αποφάσισα να κάνω το παιδικό μου "ποθούμενο" πραγματικότητα, να υιοθετήσω ένα κατοικίδιο.
Γιατί δεν είχα αποκτήσει ποτέ ένα, πολλοί ίσως να ξέρετε (μη και μη και μη από γονείς).
Όταν πλέον σε δικό μου σπίτι σκέφτηκα αν μπορώ να δεσμευτώ για 20 χρόνια σε ένα ζωντανό πλάσμα, αποφάσισα
να υιοθετήσω ένα μικρό αδέσποτο γάτο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην σελίδα και όλους όσους γράφουν που με βοήθησαν να κάνω δέκα πράγματα σωστά για αυτόν.
Πριν "αποκτήσω" μια γάτα πίστευα ότι το να βασανίζεις ένα κατοικίδιο ή ζώο είναι περίεργο.
Τώρα πλέον καταλαβαίνω ότι είναι αδιανόητο και ότι αυτοί που το κάνουν είναι πραγματικά επικίνδυνοι :( .
Πραγματικά επικίνδυνοι ακόμα και για παιδιά και ανθρώπους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γάτο μου που με ανέχεται και ένα μεγαλύτερο στο έτερον μου ήμισυ που μου πρότεινε να το κάνω (γιατί με ξέρει καλύτερα από όσο θέλω να φαντάζομαι).
Μέσα στο χάος που ζούμε τελικά μόνο τα απλά πράγματα μπορούν να "φορτίσουν¨τις μπαταρίες της ζωής....

Απάντηση: Myself reloaded

Καλώς ήλθες στο MyCat, aktino! :)
Να χαίρεσαι το γάτο σου κι εύχομαι να ζήσετε μαζί πολλές ευτυχισμένες στιγμές! ;)
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι είναι αδιανόητο να βασανίζεις με οποιονδήποτε τρόπο ένα ζώο, ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορεί ένας άνθρωπος να φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο.

Εάν θέλεις, μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα για το γάτο, ώστε να μας το γνωρίσεις, σου στην Κατηγορία Οι γάτες μου. :)

Απάντηση: Myself reloaded

είναι αδιανόητο και πιστεύω ότι άνθρωποι του είδους αυτού χρίζουν ψυχολογικής βοήθειας!
τα ζώα είναι σαν μωρα δεν μπορείς να θέλεις να τα κακοποιήσεις!

Γεια σας! Ονομάζομαι Μαρία και είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε forum γενικότερα. Έχω βρει πάρα πολλές χρήσιμες πληροφορίες εδώ όσο έχω τα γατιά μου κι έτσι αποφάσισα να γραφτώ για να μοιραστώ και τις δικές μου εμπειρίες με αυτά και να με βοηθήσετε με απορίες που ποτέ δε σταματάω να έχω:)
Συγχαρητήρια για το forum!

Καλώς μας ήρθατε! :happy::flowers:

Καλωσηρθες Μαρια και να χαιρεσαι τα γατακια σου.:DΓια οποιαδηποτε βοηθεια μην διστασεις να μας στειλεις πμ.:)

Καλησπέρα..Μήπως μπορείτε να μου πείτε πώς μπορώ να δημοσιεύσω μια αγγελία στο MyCat για να βρω γατάκι;

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλησπέρα..Μήπως μπορείτε να μου πείτε πώς μπορώ να δημοσιεύσω μια αγγελία στο MyCat για να βρω γατάκι;

Τσέκαρε τα πμ σου:)

Ανάρτηση βίντεο

Ηθελα να ρωτησω που μπορω ν αναρτησω μερικα βιντεο και φωτο του μικρου μου???Πηγα επισκεψη στα
λινκς αλλα δεν μπορεσα να δω κατι απο τα μελη....Και σκεφτηκα να ρωτησω, εγω τι μπορω να κανω να σας
δειξω το υπεροχο παιδι μου????:clapup::D

Απάντηση: Ανάρτηση βίντεο

Σου εξηγώ με pm. :)

Ανεβασα λινκ στο προφιλ μου γιατι εκει που μου πες δεν ανεβαινει λινκ απο you tube...εκει εχω τα βιντεο σε τελικη επεξεργασια...

Καλησπερα σας παιδια,
Χθες εκανα εγγραφη στο site. Ας συστηθω λοιπον, με λενε Πασχαλη και μενω Θεσσαλονικη και αποφασισα να υιοθετησω μια γατα και την Παρασκευη μου ρχεται μια 4χρονη κυρια σιαμεζα στη φυλη που την βρηκε μια κυρια και τη χαριζει. Τη λενε Μικα. Λοιπον γι αυτο το λογο πηγα και αγορασα : μπολ για νερο και τροφη, τροφη, αμμολεκανη, αμμο, κονσερβες για γατες, ονυχοδρομιο, παιχνιδια, λιχουδιες και ενα σπρευ το οποιο ειναι αποθυτικο για να μη μου καταστρεψει τα επιπλα (εμενα δεν με απασχολει αυτο το ζητημα αλλα αντε ν ακους την υστερια της μαμας:P). Γενικα, λατρευω τα σκυλια (τωρα θα σκεφτεστε, σε λαθος site μπηκα?) και εχω 3 (ενα ημιαιμο κανις μεσα στο σπιτι και εξω ενα ντομπερμαν και ενα ροτβαιλερ). Δεν ειχα ιδιαιτερη σχεση με γατες αλλα απο τοτε που γνωρισα τη Μικα αλλαξα γνωμη και επισης τα παει πολυ καλα με το κανις!!!Αν ξεχασα κατι να παρω για τις πρωτες μερες πειτε μου!!
Ευχαριστω πολυ!!

Καλωσήρθες Πασχάλη!:D Τώρα είσαι στο σωστό σαιτ!:hehe:
Να χαίρεσαι όλα τα ζωάκια σου!
Κομπλέ νομίζω ότι είσαι!
Γενικά,περιηγήσου στο mycat,δες τα αρθρα,τα θέματα και εδώ είμαστε.:D

Πείτε μου κι εμένα που μπορώ να βάλω αγγελία για γατάκια; :P

Οι αγγελίες γενικά είναι εδώ.Ανάλογα τι θέλεις,πατάς στα ΧΑΡΊΖΟΝΤΑΙ,ΖΗΤΩ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ κλπ.:)

Γεια σας!!!Γράφτηκα πριν λίγο καιρό στο σάιτ σας,διαβάζω διαβάζω και τελειωμό δεν έχω!!!!Υπέροχο και χαλαρωτικό σαν τα γατάκια σας!!!
Με λένε Σοφία και μοιράζομαι τη ζωή μου με μερικά υπέροχα πλάσματα,όπως μερικά yorkshire terriers και μερικούς παπαγάλους,ως τη στιγμή που.......είδα ένα γατάκι main coon που μου έκλεψε την καρδιά!!!!Σε λίγες μέρες φτάνουν τα αγόρια μου λοιπόν,που η μαμά τους είναι cooνίτσα,και κουδουνίστρα, γιατί ζευγάρωσε με κάποιο γάτο (όχι coon) και έκανε 2 κούκλους,ο ένας φιγουράρει στο avatar.......-δεν είναι τέλειος???-:clapup:
Aποφάσισα να πάρω και τα 2 αδελφάκια,να μη τα χωρίσω,χώρος υπάρχει και αγάπη...... άστο καλύτερα,δεν μετριέται..
Σε γενικές (και ειδικές γραμμές)είστε πολύ κατατοπιστικοί και αποκόμισα πολλά απο τις συζητήσεις που διάβασα!!!
Τα ψώνια μου τα έχω κάνει,οπότε.....είμαι σε αναμονή και θα τα λέμε.......
να είστε καλά να περνάτε τέλεια με τα γατόνια σας!!!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back