elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Δεν θέλω να σας ζαλίσω (πολύ) για αυτό θα μπω κατευθείαν στο θέμα.
Σε μεγάλη ηλικία αποφάσισα να κάνω το παιδικό μου "ποθούμενο" πραγματικότητα, να υιοθετήσω ένα κατοικίδιο.
Γιατί δεν είχα αποκτήσει ποτέ ένα, πολλοί ίσως να ξέρετε (μη και μη και μη από γονείς).
Όταν πλέον σε δικό μου σπίτι σκέφτηκα αν μπορώ να δεσμευτώ για 20 χρόνια σε ένα ζωντανό πλάσμα, αποφάσισα
να υιοθετήσω ένα μικρό αδέσποτο γάτο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην σελίδα και όλους όσους γράφουν που με βοήθησαν να κάνω δέκα πράγματα σωστά για αυτόν.
Πριν "αποκτήσω" μια γάτα πίστευα ότι το να βασανίζεις ένα κατοικίδιο ή ζώο είναι περίεργο.
Τώρα πλέον καταλαβαίνω ότι είναι αδιανόητο και ότι αυτοί που το κάνουν είναι πραγματικά επικίνδυνοι
. Πραγματικά επικίνδυνοι ακόμα και για παιδιά και ανθρώπους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γάτο μου που με ανέχεται και ένα μεγαλύτερο στο έτερον μου ήμισυ που μου πρότεινε να το κάνω (γιατί με ξέρει καλύτερα από όσο θέλω να φαντάζομαι).
Μέσα στο χάος που ζούμε τελικά μόνο τα απλά πράγματα μπορούν να "φορτίσουν¨τις μπαταρίες της ζωής....
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Καλώς ήλθες στο MyCat, aktino!

Να χαίρεσαι το γάτο σου κι εύχομαι να ζήσετε μαζί πολλές ευτυχισμένες στιγμές!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι είναι αδιανόητο να βασανίζεις με οποιονδήποτε τρόπο ένα ζώο, ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορεί ένας άνθρωπος να φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο.
Εάν θέλεις, μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα για το γάτο, ώστε να μας το γνωρίσεις, σου στην Κατηγορία Οι γάτες μου.

sourikata80
Νεοφερμένο μέλος
είναι αδιανόητο και πιστεύω ότι άνθρωποι του είδους αυτού χρίζουν ψυχολογικής βοήθειας!
τα ζώα είναι σαν μωρα δεν μπορείς να θέλεις να τα κακοποιήσεις!
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συγχαρητήρια για το forum!
MissKit
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Για οποιαδηποτε βοηθεια μην διστασεις να μας στειλεις πμ.
ΑΝΤΩΝΙΝΑ
Νεοφερμένο μέλος
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπέρα..Μήπως μπορείτε να μου πείτε πώς μπορώ να δημοσιεύσω μια αγγελία στο MyCat για να βρω γατάκι;
Τσέκαρε τα πμ σου

Gogo Valentinou
Νεοφερμένο μέλος
Ηθελα να ρωτησω που μπορω ν αναρτησω μερικα βιντεο και φωτο του μικρου μου???Πηγα επισκεψη στα
λινκς αλλα δεν μπορεσα να δω κατι απο τα μελη....Και σκεφτηκα να ρωτησω, εγω τι μπορω να κανω να σας
δειξω το υπεροχο παιδι μου????

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Σου εξηγώ με pm.

Gogo Valentinou
Νεοφερμένο μέλος
Paschalis123
Νεοφερμένο μέλος
Χθες εκανα εγγραφη στο site. Ας συστηθω λοιπον, με λενε Πασχαλη και μενω Θεσσαλονικη και αποφασισα να υιοθετησω μια γατα και την Παρασκευη μου ρχεται μια 4χρονη κυρια σιαμεζα στη φυλη που την βρηκε μια κυρια και τη χαριζει. Τη λενε Μικα. Λοιπον γι αυτο το λογο πηγα και αγορασα : μπολ για νερο και τροφη, τροφη, αμμολεκανη, αμμο, κονσερβες για γατες, ονυχοδρομιο, παιχνιδια, λιχουδιες και ενα σπρευ το οποιο ειναι αποθυτικο για να μη μου καταστρεψει τα επιπλα (εμενα δεν με απασχολει αυτο το ζητημα αλλα αντε ν ακους την υστερια της μαμας
). Γενικα, λατρευω τα σκυλια (τωρα θα σκεφτεστε, σε λαθος site μπηκα?) και εχω 3 (ενα ημιαιμο κανις μεσα στο σπιτι και εξω ενα ντομπερμαν και ενα ροτβαιλερ). Δεν ειχα ιδιαιτερη σχεση με γατες αλλα απο τοτε που γνωρισα τη Μικα αλλαξα γνωμη και επισης τα παει πολυ καλα με το κανις!!!Αν ξεχασα κατι να παρω για τις πρωτες μερες πειτε μου!!Ευχαριστω πολυ!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τώρα είσαι στο σωστό σαιτ!
Να χαίρεσαι όλα τα ζωάκια σου!
Κομπλέ νομίζω ότι είσαι!
Γενικά,περιηγήσου στο mycat,δες τα αρθρα,τα θέματα και εδώ είμαστε.

maraki.m
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

sophia1
Νεοφερμένο μέλος
Με λένε Σοφία και μοιράζομαι τη ζωή μου με μερικά υπέροχα πλάσματα,όπως μερικά yorkshire terriers και μερικούς παπαγάλους,ως τη στιγμή που.......είδα ένα γατάκι main coon που μου έκλεψε την καρδιά!!!!Σε λίγες μέρες φτάνουν τα αγόρια μου λοιπόν,που η μαμά τους είναι cooνίτσα,και κουδουνίστρα, γιατί ζευγάρωσε με κάποιο γάτο (όχι coon) και έκανε 2 κούκλους,ο ένας φιγουράρει στο avatar.......-δεν είναι τέλειος???-

Aποφάσισα να πάρω και τα 2 αδελφάκια,να μη τα χωρίσω,χώρος υπάρχει και αγάπη...... άστο καλύτερα,δεν μετριέται..
Σε γενικές (και ειδικές γραμμές)είστε πολύ κατατοπιστικοί και αποκόμισα πολλά απο τις συζητήσεις που διάβασα!!!
Τα ψώνια μου τα έχω κάνει,οπότε.....είμαι σε αναμονή και θα τα λέμε.......
να είστε καλά να περνάτε τέλεια με τα γατόνια σας!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool