Καναπές ζητάει....βοήθεια!

Ναι μωρε, αυτο κανω ετσι και αλλιως, μιας και μου εχει παρει τα μυαλα η ψιψινα..!
Αγαπη μεχρι αηδιας! :D
Αφού κατάφερε να ψιλομάθει ο Beeb πού πρέπει να ακονίζει, μην ανησυχείς, θα μάθει και η δικιά σου! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η περσα μου λατρευει τους καναπεδες και τα χαλακια,ξυνει τα νυχια της πανω τους.Πολλες φωρες μου κατουραει και στον καναπε παρολο που παει κανονικα στην αμμο της.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

sorry για την ανορθογραφια μου!!!!:redface:

Καλησπέρα!!!
αν δεν το ξέρετε αυτό αυτοκτονώ...:blink:
είχα δει κάποια στιγμή σε κάποιο σαιτ μία βλακεία που έμπαινε στην γωνία του καναπέ για να μην ξύνουν τα νύχια τους οι γάτες!
και τώρα δεν θυμάμαι καθόλου που το είδα :hmm:
έχει δει κανείς κάτι κάπου αλλού?
έχω αλλάξει 2 φορές καλλυμα σε ένα χρόνο.....ΒΟΗΘΕΙΑ!

ίσως το γατάκι σου να μεγάλωσε και να χρειάζεται ψηλότερο ονυχοδρόμιο. κι ο φαντομάς μου αυτό έκανε συνέχεια. με το που βρήκαμε και του πήραμε ψηλό ονυχοδρόμιο (περίπου 1,20 m) σταμάτησε αμέσως. βέβαια τον είχαμε εκπαιδεύσει από μικρό σε μικρό ονυχοδρόμιο, απλά εκείνο δεν του έκανε πια.
δεν είναι πολύ ακριβά, στη θεσσαλονίκη το πήρα από το quiko απένατι απ' το ικεα. για αθήνα δεν ξέρω, αλλά όλο και κάπου θα έχει

εχω και ψηλό και χαμηλό και δέντρο και ένα άλλο που το κρεμάω στο καλοριφέρ!
δεν τους αρέσει κανένα........μόνο ο καναπές!
για εκπαίδευση μην το συζητήσουμε......δεν καταλαβαίνουν τίποτα............μόνο ότι θέλουν αυτά κάνουν!

μόνο ότι θέλουν αυτά σε κάνουν!
:P:P
καπου το ειχα δει και εγω αυτο που λες αλλα δεν μου ερχεται που :redface:

Αν έβαζες ελαστικά καλύμματα; Κι εμένα έχει μανία με τον καναπέ. αυτά που ψάχνεις, που ακριβώς μπαίνουν και τι κάνουν;

Αυτό που λες εγώ το έχω δει σε ιστοσελίδες εξωτερικού. Νομίζω το έχει το www.houseofpet.com είναι κυπριακή εταιρία, τους είχα στείλει μέιλ, μου απάντησαν ότι στέλνουν πράγματα στην Ελλάδα, πλην όμως, τώρα τελευταία, δεν ανοίγει ο κατάλογός τους. Δεν ξέρω μήπως φταίει ο Η/Υ μου. Πώς θα κολλήσεις τη γωνιά αυτή στους καναπέδες; Μου άρεσε κι εμένα, αλλά, σ'αυτή τη λεπτομέρεια κόλλησα. Μήπως να δοκίμαζες κι ένα οριζόντιο ονυχοδρόμιο;

Αυτό που λες εγώ το έχω δει σε ιστοσελίδες εξωτερικού. Νομίζω το έχει το www.houseofpet.com είναι κυπριακή εταιρία, τους είχα στείλει μέιλ, μου απάντησαν ότι στέλνουν πράγματα στην Ελλάδα, πλην όμως, τώρα τελευταία, δεν ανοίγει ο κατάλογός τους. Δεν ξέρω μήπως φταίει ο Η/Υ μου. Πώς θα κολλήσεις τη γωνιά αυτή στους καναπέδες; Μου άρεσε κι εμένα, αλλά, σ'αυτή τη λεπτομέρεια κόλλησα. Μήπως να δοκίμαζες κι ένα οριζόντιο ονυχοδρόμιο;
Καλή η ιδέα για το οριζόντιο ονυχοδρόμιο!

Δοκίμασα το λινκ που δίνεις και βγαίνει ένα άλλο site, καμία σχέση με Κύπρο, στην Καλιφόρνια. Μήπως είχαν το ίδιο όνομα και η κυπριακή εταιρία υποχρεώθηκε να το αλλάξει; Μήπως έχεις κρατήσει κάποιο άλλο στοιχείο των Κυπρίων (όνομα εταιρίας, δ/νση, τηλέφωνο);

Οταν λετε οριζοντιο ονυχοδρομιο εννοειτε εκεινο που ειναι σαν μια φαρδια ταινια και το τοποθετεις η το κρεμας καπου? Η μαλλον εννοειτε κατι αλλο?
:hmm::)

Οταν λετε οριζοντιο ονυχοδρομιο εννοειτε εκεινο που ειναι σαν μια φαρδια ταινια και το τοποθετεις η το κρεμας καπου? Η μαλλον εννοειτε κατι αλλο?
:hmm::)
Χοντρικά, φαντάσου μια σανίδα ντυμένη με σχοινί ή με μοκέτα και ξαπλωμένη στο πάτωμα.
Είχε ένα ωραίο τέτοιο το Quiko που είχε επάνω και γατοτούνελ κυριλάτο: ντυμένο ολόκληρο με μοκέτα και σχοινί. Πραγματικά σκέφτομαι να το πάρω...

ναι, γωνία είναι και κολλάει επάνω στον καναπέ ή έχει ποδαράκια και στέκεται.
θα ψάξω στο ebay.
κάπως θα πρέπει να κολλάει....

το οριζόντιο ονυχοδρόμιο το προσπερνάνε και ξαναπάνε στον καναπέ....ενώ η γωνία που λέω εφάπτεται με την γωνία του καναπέ!

ναι, γωνία είναι και κολλάει επάνω στον καναπέ ή έχει ποδαράκια και στέκεται.
θα ψάξω στο ebay.
κάπως θα πρέπει να κολλάει....

το οριζόντιο ονυχοδρόμιο το προσπερνάνε και ξαναπάνε στον καναπέ....ενώ η γωνία που λέω εφάπτεται με την γωνία του καναπέ!
Δοκίμασες να ψεκάσεις το σημείο όπου ξύνουν τα νύχια τους με άρωμα λεμόνι ή πορτοκάλι; Οι περισσότερες γάτες απεχθάνονται αυτές τις μυρωδιές ενώ για τους ανθρώπους είναι ευχάριστες. Ίσως αυτό να τις αποθαρρύνει. Φρόντισε μόνο να γράφει επάνω ότι δεν είναι επικίνδυνο για γάτες (ίσως θα σε διαφωτίσει ο κτηνίατρος ή κανένας φαρμακοποιός).

Δοκίμασες να ψεκάσεις το σημείο όπου ξύνουν τα νύχια τους με άρωμα λεμόνι ή πορτοκάλι; Οι περισσότερες γάτες απεχθάνονται αυτές τις μυρωδιές ενώ για τους ανθρώπους είναι ευχάριστες. Ίσως αυτό να τις αποθαρρύνει. Φρόντισε μόνο να γράφει επάνω ότι δεν είναι επικίνδυνο για γάτες (ίσως θα σε διαφωτίσει ο κτηνίατρος ή κανένας φαρμακοποιός).

ειχα βάλει ένα σπραυ από πετσοπ και ενοχλούσε εμένα περισσότερο από τα γατιά :lol:
μετά πήρα και ένα ειδικό ζελέ αλλά έπρεπε να το βάζω σε μικρά μπολάκια στα πόδια του καναπέ, και τα έσπρωχναν για να 'καθαρίσουν' το τοπίο :up:
ασέ δεν καταλαβαίνουν τίποτα!
αν βάλω ναυλον δε, το κάνουν τουαλέτα;) για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει.
γενικά αν δουν σακούλα τους πιάνει μία συχνοουρία :lol:

LILY αν φανταζομαι καλα αυτο που περιγραφεις, θα καλυψεις την μια γωνια του καναπε, η αλλη ομως η οι πολυθρονες? Τα δικα μου(ειδικα η Μυρτουλα) δεν κολανε σε τετοιες λεπτομερειες.Αν τους καλυψω τις γωνιες του καναπε θα στραφουν την πισω πλευρα του καναπε που δεν ακουμπαει σε τοιχο.Δεν μπορω να κανω ολο το σπιτι ονυχοδρομιο.:blink::lol:
Οπως και να'χει αν βρεις το link θα ειχε ενδιαφερον να το δουμε.:D

Ζbeebz ποσο κανει αυτο που ειδες στο Quicko?:D

ειχα βάλει ένα σπραυ από πετσοπ και ενοχλούσε εμένα περισσότερο από τα γατιά :lol:
μετά πήρα και ένα ειδικό ζελέ αλλά έπρεπε να το βάζω σε μικρά μπολάκια στα πόδια του καναπέ, και τα έσπρωχναν για να 'καθαρίσουν' το τοπίο :up:
ασέ δεν καταλαβαίνουν τίποτα!
αν βάλω ναυλον δε, το κάνουν τουαλέτα;) για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει.
γενικά αν δουν σακούλα τους πιάνει μία συχνοουρία :lol:

LILY το σιγουρο ειναι οτι τα γατια σου εχουν πολυ ψηλο δεικτη νοημοσυνης!:blink::lol::lol::lol:;)

LILY αν φανταζομαι καλα αυτο που περιγραφεις, θα καλυψεις την μια γωνια του καναπε, η αλλη ομως η οι πολυθρονες? Τα δικα μου(ειδικα η Μυρτουλα) δεν κολανε σε τετοιες λεπτομερειες.Αν τους καλυψω τις γωνιες του καναπε θα στραφουν την πισω πλευρα του καναπε που δεν ακουμπαει σε τοιχο.Δεν μπορω να κανω ολο το σπιτι ονυχοδρομιο.:blink::lol:
Οπως και να'χει αν βρεις το link θα ειχε ενδιαφερον να το δουμε.:D

Ζbeebz ποσο κανει αυτο που ειδες στο Quicko?:D

αυτό λύνεται ευκολα...γιατί έχω μόνο ένα καναπέ με 2 γωνίες:up::up:
ούτε πολυθρόνες ούτε τίιποτα άλλο
θα το ψάξω τώρα λίγο και θα δω τι θα βρω

386c_1.JPG

αυτό λέω! το έχει καποιος στο ebay αλλα περιμένω να μου πει πως κολλάει στον καναπέ

μετά πήρα και ένα ειδικό ζελέ αλλά έπρεπε να το βάζω σε μικρά μπολάκια στα πόδια του καναπέ
Το σπρέι το είχα πάρει κι εγώ πριν από χρόνια και ήταν ΜΠΛΙΑΧ! :mpliaks::sick: Ανθρωποδιώχτης! Χάλι μαύρο.
Το ζελέ (ένα μπλε δεν είναι; ) το είχα πάρει όταν ο Beeb ήταν μικρός, αλλά δεν βοηθάει και πολύ σε συνθήκες διαμερίσματος...
Εγώ προτείνω να δοκιμάσεις κάτι με μυρωδιά λεμονιού ή πορτοκαλιού, μη δηλητηριώδες για γατιά και μη λεκιαστικό για καναπέδες. Ρώτα τον φαρμακοποιό σου, ίσως να μπορεί να σου φτιάξει κάτι για να το ψεκάζεις στις επίμαχες γωνίες του καναπέ. Ίσως να σου βγει και πιο οικονομικό ως λύση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back